Sen öyle san... Haftaya görürsünüz...sen işlerini hallet güzelim. ben tahmin ediyorum ama senin miniciktir göbüşün :))
Ama ben sizden 2-3 hafta gerideyim. Onu da hesaba katın.haha sen şuna utandım ben sizin göbüşleri görünce bir hFTA daha büyüsün öyle koyacağım desene![]()
Gözün aydınAa bu arada eşim göreve gitmiyor, iptal oldu çok mutluyumm :)))) ama ben yine de memlekete 1 haftalığına gidicem. Annemler cok özlediler beni
Ben de sözde köfte yapacaktım. Vaktim yok yemek yapmaya deidme şime lahmacun almışş. Mecburen yedim 2 tane...Kocam evde yok, karnım ağrıyo. Naz yapacak sizi buldum naapiiimm amaaa
İki saattir ne yesem diye düşünüyordum. Bak lahmacunnu aklıma soktun turamit :) Şimdi sipariş vericem
Midye yenmez mi yahu???ayyyyyyyyyyyyyyyy yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk midye ağzıma koymam pis böcekama kokoreç delsiyim içinede bir avuç pul biber atacaksın acı olacakki tadına doyama
ama değil bilmedin
Hoş en son yediğimde zehirlenmiştim ama yine olsa yine yerim...
Ya karnıyarık yaptığımda iç harcının yarısını eşimden zor kurtarıyorum.. ekmeğin içine koyup götürüyor.İğrenç deyince ben de hakkaten kokoreç falan istiyosun zannediyorum.
O kıyma soğan karışımını ben eşimden zor kurtarıyorum yemek yaparken :)