• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öle şeyler okuma bence hiç canım:2: ben olumsuz bir konu geçti mi bile hemen sayfayı geçiyorum.. ister istemez etkileniyosun Allah'ımıza emanet bebişlerimizz ve kucağımıza sağ salim almayı nasip eder inşallah meleklerimizi

bende ilk zamanlar içemezdim süt ama şimdi çok şükür durdu bulantılarım tavuk ve mantar harici herşeyi yiyorum:1: günde mutlaka 1 kase yoğurt; 2 bardak süt ve sabah peynirim kesin yiyorum...

cnm aynı durumdayız inan 3 gün önce kadar ben de ağladım.bi demigrenim var. Bulantıyla beraber mahvetti beni. Isyan ettiğimden değil kesinlikle allahıma çok şükür bana bu duyguyu nasip etti ama dayanamadım sanırım:1:
Ama bebek gelişemeyecek diye korkma hemşire arkadaşımla konuştum. Sen kendine dikkat et o senden beslenir dedi. Ki öyle oldu. Ultrasonda bi kaç gün önce çıktı. şaşırdım sordum gelişimi iyi dedi.allah allah dedim ben bişey yiyemiyorum ki makarna, patates haşlama dışında. O senden alır bütün isteediklerini merak etme dedi:34:

Ben de içemiyorum cnm. Oysa hamilelikten önce ne hayallerim vardı düzenli beslenmeye dair. Ama bulantılarım izin vermiyor. Yoğurt, ayran, cacık tüketmeye çalışıyorum. Belki aynı özellikte değil ama olsun:34:

ayy canım valla ısyan etmıyorum cok sükur rabbıme ama ınsan bıyerden sonra tukenıo ben calısyorum bıde bulantı baslayınca herseyle bagım kesılıo uzanamyrm edemyrm dha cok artıo artık wc arkdsm oldu hıc cıkamyrm ordan ıns hayrlısyla bugunlerı atlatıp bebgmzı alırız kucagımıza inşşş

canımmm günlükkk 1200 miligram kalsiyum almamız lazımmış, 1 bardakta süt:200 miligram, 1 kk peynir:150 miligram, 1 bardak ayran: 200 miligrammış yoğurdu hatırlayamadım, aklımdaka kalanlar bunlar canım.

ben peynir yogurt süy ayrann hepsini tüketebiliyorum. çok süküt tiksinmem olmadı hiç

ben deli ibi ayran ve kefir içiyorum hemde bayıla bayıla :)

ben ayrana bide tuz atmasam daha iyi olacak sanırım

bende ilk zamanlar içemezdim süt ama şimdi çok şükür durdu bulantılarım tavuk ve mantar harici herşeyi yiyorum:1: günde mutlaka 1 kase yoğurt; 2 bardak süt ve sabah peynirim kesin yiyorum...

bulantıdan değil benimki, şimdilik hala tavuk yiyemiyorum.

ben deli ibi ayran ve kefir içiyorum hemde bayıla bayıla :)
:nazar::nazar:
herkese selamlar :)

İkili testin sonucunda muhtemel doğum tarihim 23 eylül 2012..

14 haftalık ve erkek bebek olduğu ssöylendi ama bana gösterecekken bacaklarını kapattığı için ben göremedim cinsiyetini :))

hafta sonu test sonuçlarım değerlendirilirken tekrar bakılacak..

herkese mutlu bir hamilelik diliyorum

sevgiler
HYRLI OLSN CNM OGLUSUNNN AYYY BENDE ERKEK COK ISTYRM AMA HYRLISI

gunaydın kızlarrr...bakıyorum da herkes bulantıdan sıkayetcı cok zor olsa gerek umarım bıran once duzelırsınız..sahsen benım hıc ole bı sorunum olmadı allaha sukur...

kızlarr bide birşey sorucam yaaa afedersiiz ama bu kabız olayı daha çok sürecek mi yaaa offf:1: tuvalet olayı bildiğin işkence oldu artık ne yapsak ben normalde her yemekten sonra tuvalete çıkan insandım şimdi tık yok :18:

ayy canım valla ısyan etmıyorum cok sükur rabbıme ama ınsan bıyerden sonra tukenıo ben calısyorum bıde bulantı baslayınca herseyle bagım kesılıo uzanamyrm edemyrm dha cok artıo artık wc arkdsm oldu hıc cıkamyrm ordan ıns hayrlısyla bugunlerı atlatıp bebgmzı alırız kucagımıza inşşş

evet cnm ben de çalışıyorum ve uzun süre bişey tüketmeyince yani mide boş kalır kalmaz da bulanmaya başlıyor.ben de w.c deyim:)
Rabbim sağslaim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:16:

herkese selamlar :)

İkili testin sonucunda muhtemel doğum tarihim 23 eylül 2012..

14 haftalık ve erkek bebek olduğu ssöylendi ama bana gösterecekken bacaklarını kapattığı için ben göremedim cinsiyetini :))

hafta sonu test sonuçlarım değerlendirilirken tekrar bakılacak..

herkese mutlu bir hamilelik diliyorum

sevgiler

hayırlı olsun canım paşamm :nazar: onaaa

kızlarr bide birşey sorucam yaaa afedersiiz ama bu kabız olayı daha çok sürecek mi yaaa offf:1: tuvalet olayı bildiğin işkence oldu artık ne yapsak ben normalde her yemekten sonra tuvalete çıkan insandım şimdi tık yok :18:

canım valla benimde çok şiddetli kabızlık olayım vardı artık dayanamıyacak durumdaydım, doktoruma bundan bahsedince toz şeklinde bir ilaç verdi günde iki kere yemeklerdeen yarım saat sonra içiyorum, baya bir düzeldi en azından her gün girebiliyorum bu şekilde, ilaçın dışında hiç bir şey kar etmedi canım.

kızlar topiğinizin koca göbeklisi ilan edilmek için göbek fotosu ekliycem, bakın çocukları ekrandan uzak tutun 2 dkya atıyorum

Back
X