- 23 Şubat 2011
- 176
- 13
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşşallah
Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
MAŞLLH CNMgunaydın kızlarrr...bakıyorum da herkes bulantıdan sıkayetcı cok zor olsa gerek umarım bıran once duzelırsınız..sahsen benım hıc ole bı sorunum olmadı allaha sukur...
CANM GECIO ZAMNLA BENDE BIARA COK CEKTIM AMA SIMDI YEMEKTEN SONRA CIKABILIYORUM HEMEN BIDE BENDE SUT COK ETKILIO OLUO SUT ICTGMDE BAGIRSAKLRM ACAYIP CALISIO:))kızlarr bide birşey sorucam yaaa afedersiiz ama bu kabız olayı daha çok sürecek mi yaaa offftuvalet olayı bildiğin işkence oldu artık ne yapsak ben normalde her yemekten sonra tuvalete çıkan insandım şimdi tık yok :18:
AYYY CICILERE BAK GULE GULE GIYSIN PAŞAMIZOğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
sivri göbiş:) erkek![]()
MAŞLLH CNM
CANM GECIO ZAMNLA BENDE BIARA COK CEKTIM AMA SIMDI YEMEKTEN SONRA CIKABILIYORUM HEMEN BIDE BENDE SUT COK ETKILIO OLUO SUT ICTGMDE BAGIRSAKLRM ACAYIP CALISIO:))
AYYY CICILERE BAK GULE GULE GIYSIN PAŞAMIZ
SIVRI GOBEK ERKEKMI OLUO ???BENIMDE SIVRI AMA GORENLER SIVRI GOBEK KIZDIR DIOLAR
SIVRI GOBEK ERKEKMI OLUO ???BENIMDE SIVRI AMA GORENLER SIVRI GOBEK KIZDIR DIOLAR
evet cnm sivri göbek erkek olur. Kız olunca yuvarlak oluyor sadece göbek değil kalçada büyüyor kız da![]()
MAŞALLAH CANIMBENIM GOBUSDE TUYLENME COK OLDU ESIME DIYORUM SENLE YARISA GIDIYORUM DIE:))))
MAŞALLAH CANIMBENIM GOBUSDE TUYLENME COK OLDU ESIME DIYORUM SENLE YARISA GIDIYORUM DIE:))))
bende de çok tüylenme oldu, acaba tüyleri almak bir zarar verir mi?
bende de çok tüylenme oldu, acaba tüyleri almak bir zarar verir mi?
cnm ben dr.ma sordum hıc elleme dedı o dokulur sonradan ama alırsan kalıcı olur dedı oyuzden dokunmuyrm hıc