• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şey $oğlumun cicileri.webp duyuyorum ki..

gunaydın kızlarrr...bakıyorum da herkes bulantıdan sıkayetcı cok zor olsa gerek umarım bıran once duzelırsınız..sahsen benım hıc ole bı sorunum olmadı allaha sukur...
MAŞLLH CNM:nazar::nazar:
kızlarr bide birşey sorucam yaaa afedersiiz ama bu kabız olayı daha çok sürecek mi yaaa offf:1: tuvalet olayı bildiğin işkence oldu artık ne yapsak ben normalde her yemekten sonra tuvalete çıkan insandım şimdi tık yok :18:
CANM GECIO ZAMNLA BENDE BIARA COK CEKTIM AMA SIMDI YEMEKTEN SONRA CIKABILIYORUM HEMEN BIDE BENDE SUT COK ETKILIO OLUO SUT ICTGMDE BAGIRSAKLRM ACAYIP CALISIO:))
Oğluşuma ciciler aldım kızlar haftasonu :) İnşallah cinsiyeti değişmez, kesin erkek dedi ama o kadar çok şeyEki Görüntüle 376253 duyuyorum ki..
AYYY CICILERE BAK GULE GULE GIYSIN PAŞAMIZ:nazar::nazar:
sivri göbiş:) erkek:emir_bebek::nazar:

SIVRI GOBEK ERKEKMI OLUO ???BENIMDE SIVRI AMA GORENLER SIVRI GOBEK KIZDIR DIOLAR

MAŞLLH CNM:nazar::nazar:

CANM GECIO ZAMNLA BENDE BIARA COK CEKTIM AMA SIMDI YEMEKTEN SONRA CIKABILIYORUM HEMEN BIDE BENDE SUT COK ETKILIO OLUO SUT ICTGMDE BAGIRSAKLRM ACAYIP CALISIO:))

AYYY CICILERE BAK GULE GULE GIYSIN PAŞAMIZ:nazar::nazar:

SIVRI GOBEK ERKEKMI OLUO ???BENIMDE SIVRI AMA GORENLER SIVRI GOBEK KIZDIR DIOLAR

sıvrı gobek erkek yayvan gobek kız olurmu cnm..hatta kızlarda yanlar dolu olurmus ayyy bende cok merak edıyorum artıkkk bı ben kaldım ogrenemeyen:(

MAŞALLAH CANIM:nazar::nazar:BENIM GOBUSDE TUYLENME COK OLDU ESIME DIYORUM SENLE YARISA GIDIYORUM DIE:))))

canım galiba benimde tüylenme oldu. Ben kakao yapı ile badem yağı kullanıyorum. eşimin aktar arkadaşı en iyisi bunlar demiş bide banyodan sonra nemliyken bebek yağı sürsün demiş. bebek yağı sürmedim ama kakao yağı güzel nemlendiriyor. Belkide yağlar tüylenme yapıyordur diyordum ama galiba erkek bebekde çok kıllanıyoruz :26:

cnm ben dr.ma sordum hıc elleme dedı o dokulur sonradan ama alırsan kalıcı olur dedı oyuzden dokunmuyrm hıc

ben normalde de göbeğime sir ağdaya giidiyordum o yüzden alıyorum canım... göbeğim dediğmde komple değil göbek deliğinden kasığa doğru çizgi gibi inen tüyleri

Back
X