Benim dudaklarımda acayip kuruyor, birşeyler sürmezsem de rahat edemiyorum, baya gergin oluyor çünkü
Dudaklarınıza bepanthen krem sürün kızlar iyi geliyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dudaklarımda acayip kuruyor, birşeyler sürmezsem de rahat edemiyorum, baya gergin oluyor çünkü
Dudaklarınıza bepanthen krem sürün kızlar iyi geliyor...
selam kuzular ben geri geldim elbiseleri seçtik ama o kadar çok ki ancak bir küçük bohçada ki giysileri yatağa dizdi0doldu çok o kadarı çektim onlar bıle o kadar çok ki seçilmiyor artık idare edin. Valla çorap patik eldiven şapka önlük alt bana minderi 4 battaniye ya say say bitmiyor ne çok varmış geçen baktım ama bu kadar incelememistim. Ama ışte ise yarar az var. Neyse artık sıkı bir alışveriş beni bekliyor.
tatlım ne güzel hazrlıklar baslamısartık prensede uygun olanları giydirirsin yakısıklıyada alırsın en güzellerinden
![]()
sağol canım ya. Asıl hazırlık benim haziranda olacak onun dışında evde birşeyler yaptım. Karyola kurmak ve uyku seti almak ilk planın.
tatlım ne güzel hazrlıklar baslamısartık prensede uygun olanları giydirirsin yakısıklıyada alırsın en güzellerinden
![]()
Oğlumun babası ile ilk fotosu :) Yerim ben onlarııEki Görüntüle 376903
ay hepimiz fotoğrafları paylaşmaya başlayınca sayfalar ve günler uçup gidecek
Oğlumun babası ile ilk fotosu :) Yerim ben onlarııEki Görüntüle 376903
bizde türkiyeden alcaz kıyafetlerimizi kısmetse bidahaki ay ben siz gibi cok sey yapmam
fotoğrafları paylaşırsin. Sen neden çok almıyorsun bakım![]()
biz 2014 marttan sonra belki dönüş yaparız ev esyalar bize ait değil bizimki biraz karısık![]()
biz 2014 marttan sonra belki dönüş yaparız ev esyalar bize ait değil bizimki biraz karısık![]()
evet canım ya çok şirin bir pijama aldim. Emzirirken de yanlardan düğmeli. Gerçi biraz pahalı geldi ama ne yapalım herşey bebek ve onun sus budalası anasi için ha ha. 2 tane daha alırım doğum için yeter. Bir de sabahlik. ben asıl yeni hamilelik aldim kızlar 3 body elbise tayt falan limango dan. Gelir 1 hafta içinde. Dilse deki leri de çıkaracağım valla eşim gitmeden bu dertten kurtuldum