• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar kızımı uyuttum işlerimi hallattim eşimide işe gönderdim oğluşumla size oturmaya geldik varmı çayınız kahveniz gerçi zararlı ama bi kereden bişiy olmaz:7:

Hoşgeldin dilse

Bende dün uğraştım o işlerle

Daha doğrusu baktım desem daha doğru olur...

Kayınvalidem bir sürü birşeyler örmüş, onları gösterdi...Battaniye, 2-3 tane yelek, 2-3 tane kazak, patikler, şapkalar vs.vs.

Ben aslında örgü pek sevmem ama gerçekten çok cici olmuşlar ...

Resimlerini çekip göstericem size hemen...

selam kuzular ben geri geldim elbiseleri seçtik ama o kadar çok ki ancak bir küçük bohçada ki giysileri yatağa dizdi0doldu çok o kadarı çektim onlar bıle o kadar çok ki seçilmiyor artık idare edin. Valla çorap patik eldiven şapka önlük alt bana minderi 4 battaniye ya say say bitmiyor ne çok varmış geçen baktım ama bu kadar incelememistim. Ama ışte ise yarar az var. Neyse artık sıkı bir alışveriş beni bekliyor.

canım aynı durum bendede var inanırmısın kızımın giydikleri ve giyemedikleri o kadar çok alınmışki anneanne ve ben kızıma hepsini giydirememişim bile düşün ama ALLAHTAN herşeyimiz pembe değil bizim yeşil ve turuncu ağırlıklı sadece elbiseler var hiç giydirmediklerim artık onlar klacak ama diğer örgüler felan bununda çok şimdiden teyzesi tabi son aylar bi toplu alışveriş yaparız yinede

ay valla bebek yeni ona da yeni ciciler lazım. Tabi dilseye aldığım gibi çok olmaz ama gene alacağım evde dolu zaten. Ama ışte pantolonlar bıle kız işi of ben hiç 2. Düşünmedigim için oldu bunlar.

tatlım ne güzel hazrlıklar baslamıs :nazar: artık prensede uygun olanları giydirirsin yakısıklıyada alırsın en güzellerinden :16:

tatlım ne güzel hazrlıklar baslamıs :nazar: artık prensede uygun olanları giydirirsin yakısıklıyada alırsın en güzellerinden :16:

sağol canım ya. Asıl hazırlık benim haziranda olacak onun dışında evde birşeyler yaptım. Karyola kurmak ve uyku seti almak ilk planın.

Oğlumun babası ile ilk fotosu :) Yerim ben onlarıı:emir_bebek: $kuzeyle babası.webp

evet canım ya çok şirin bir pijama aldim. Emzirirken de yanlardan düğmeli. Gerçi biraz pahalı geldi ama ne yapalım herşey bebek ve onun sus budalası anasi için ha ha. 2 tane daha alırım doğum için yeter. Bir de sabahlik. ben asıl yeni hamilelik aldim kızlar 3 body elbise tayt falan limango dan. Gelir 1 hafta içinde. Dilse deki leri de çıkaracağım valla eşim gitmeden bu dertten kurtuldum

aldığın cicilerin resmi nerede canım ??? merak ettim :)

Back
X