• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay benim de 2 gündür feelaket mide yanmam var... e bebek tüylenmeye başladı ya :52::52::52: ayyyyyyyyyy yerim onun tüylerini ben :32::32:

hoşgeldinnnnnnnnnn turamitttttt:38:
hemen normale dönersin ay bizimde nanemolla halimiz hiç çekilmez hemen toparlan bakim gir bak ekledim profile bebk elbiselerimizi.... belki yüzünü güldürür:38:

hoşbulduk canımm... ayy bayılırım cici bakmaya hemen bakıyorum iyi gelir..

evet kızlar biraz cici bakalım bugün :) hepimize iyi gelir.

hoşbulduk canımm... ayy bayılırım cici bakmaya hemen bakıyorum iyi gelir..

evet kızlar biraz cici bakalım bugün :) hepimize iyi gelir.

valla cici bakalım yaa kafam karışık zaten.... şimdi dr kesin demedi 1 haftaya gel dedi kesinleştirelim dedi ya gene tam göstermezse ay ben genemi öğrenemyeceğim bir dahamı doğumda görecğeim allahımmmmm :52::52:

kırgınlık bas bogaz agrısı var :50:

bak kendine dikkat et aman gribe falan çevirmesin zaten burda da salgın varmış ya e mevsim değişimi grip dönemi.... bu dönemi de atlatalım inşalah... koru kendini ılık ılık birşeyler iç.... sıcak bir duş yap yat dinlen.... müzik dinle falan.... :38:

dilse senin cicilere baktım hepside harika ama sen hep kız hazırlığı yapmış gibisin

ayy kuzum hava değişimi mi çarptı seni? aman dikkat et. bol vitamin al. toparlanmaya bak.

eşimde'de hafif kırgınlık vardı ondan bulastı sanırım her zaman portakal suyu içiyorum ama hamilelikde de bagısıklık sistemide baskı altında

valla cici bakalım yaa kafam karışık zaten.... şimdi dr kesin demedi 1 haftaya gel dedi kesinleştirelim dedi ya gene tam göstermezse ay ben genemi öğrenemyeceğim bir dahamı doğumda görecğeim allahımmmmm :52::52:

ayy kurma kafanda o 1 kere oldu olmaz gene... gösterir sere serpe...

kızlar moralinizi bozmak gibi olmasında avatarım nasıl:)

tam üstüne bastık çok moral bozucu:((( inşallah azim ile böyle olmayacazz

yaaaaaaaaaaaaa ne oldu.beniçok etkiledi o avatar dilse sen tecrübelisin abartmışlar dimi okadarda değil dimi

ben bebek doğurdum gene hamileyim ve şu soldaki varya aynı o gibiyim yalan külliyen yalan... böyle birşey mümkün değil.... ay kız böyle olmam ben sizde olmayın lütfen bir kere kendimize haksızlık :38:

eşimde'de hafif kırgınlık vardı ondan bulastı sanırım her zaman portakal suyu içiyorum ama hamilelikde de bagısıklık sistemide baskı altında

kuzum eğer faranjitin yok ise ben bu tip durumlarda, ıhlamurun içine nane, kuşburnu, kekik, karabibe katıyorum 5dk da böyle demliyorum. üstüne limon bal... dikiyorum kafaya.. yorganın altına girince iyi bir ter atıyorsun. sabahına duştan sonra geçiyor. bir dene istersen.

yorma kendini bu ara. portakal yetmez kuzum. herşeyden ye iç...

dilse bu arada netten lcw ye baktımda kot saloped diz hizasında 30 tl iyi dimi.nette yoktu ama mağazasında belki pantolonlusuda vardır

dilse senin cicilere baktım hepside harika ama sen hep kız hazırlığı yapmış gibisin

e dilse kız ondan olmasın :52::52::52: ben bu bebeğe bir şey lamadım daha :52: bunlar gene bohçaya girecek saklayacağım erkek olduğu kesinleşirse.... dilsenin çeyiz sandığının dibine koyarım

dilse bu arada netten lcw ye baktımda kot saloped diz hizasında 30 tl iyi dimi.nette yoktu ama mağazasında belki pantolonlusuda vardır

hm dur bakim fiyatı çok iyiymiş yabenim bulduğum 149 mu neydi ama bulamadım bir daha

Back
X