• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben dayanamdım dilse ve bana hamburger söyledim :) :) tabiki onunkinide ben yicem..... o patates ve portakal suyunu götürecek..... bendeeee hamburgerleri.... canım hiç kuru pilav istemiyor.... dün 3 tabak yedim yetti vallla.... gece de eşim gelirken aradım dedim senin köfteciden köfte alsana bana :) adam eşimin tanıdığı.... vallla kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bakalım ama nereye gidiyor mechull

MAŞALLAH CANIM MAŞŞLAH NAZAR DEGMESIN:nazar::nazar::nazar:YARASIN BEBISE

ben dayanamdım dilse ve bana hamburger söyledim :) :) tabiki onunkinide ben yicem..... o patates ve portakal suyunu götürecek..... bendeeee hamburgerleri.... canım hiç kuru pilav istemiyor.... dün 3 tabak yedim yetti vallla.... gece de eşim gelirken aradım dedim senin köfteciden köfte alsana bana :) adam eşimin tanıdığı.... vallla kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bakalım ama nereye gidiyor mechull

yarasınnnnnn duble anneyeee bısıcık olmazzzzz:52::52::52::52::52::52:

yarasınnnnnn duble anneyeee bısıcık olmazzzzz:52::52::52::52::52::52:

ya noldu bana ya anlamıyorum midem çok fena yanmaya başladı o yüzden böyle yemeye verdim kendimi..... bakın benim haftalarda mide yanması başlayacak.... bir de bebek bu dönemde tüylenmeye saçlanmaya başlıyor o yüzden mide kaynaması vs çok olacak.... rennie ve gavisconu evden eksik etmeyin ben eşime söyledim bana gitmeden 3 4 kutu alalım diye .... beni bir süre idare etsin....

heyy maşallahhh nasıl bir toraman gelecek acaba.... tosun paşa olacak senin oğlan kız:) anam ben sabah yağsız tost yedim. öğlen kraker tarzı bişi. o kadar...

dilsede de çok yedim bir oturuşta bir tepsi börek bir tencere çorba yada 2 tabak mantı yediğimi bilirim ama doğura doğuara 2.5 klo doğurdum gerçi 1 ay önce doğurdum ama belki bu sefer tombul tombul doğururum..... ayyyyyyyyyyy yerim onu..... gerçi o pipiden çok çekeceğim kız dilse bile az işemedi üstüme ağzıma.... bu beni mahvedecek..... :52: o işer ben ısırık atarım ahhahah eşimi sinir ediyorum böyle diyerek ne var ya anasıyım dilsenin poposunu az ısırmadım....

dilsede de çok yedim bir oturuşta bir tepsi börek bir tencere çorba yada 2 tabak mantı yediğimi bilirim ama doğura doğuara 2.5 klo doğurdum gerçi 1 ay önce doğurdum ama belki bu sefer tombul tombul doğururum..... ayyyyyyyyyyy yerim onu..... gerçi o pipiden çok çekeceğim kız dilse bile az işemedi üstüme ağzıma.... bu beni mahvedecek..... :52: o işer ben ısırık atarım ahhahah eşimi sinir ediyorum böyle diyerek ne var ya anasıyım dilsenin poposunu az ısırmadım....

ayy evet ya erkek çocuktaa o mesele işte.... yüze işiyorlar :)) kız gene eline, altına falan da erkek suratına nişan alıyor...

senin hııııııııııııııııııııııhıııııııııııııııııııııııı nı sevsinler :52::52:

sevsınler valla bız senınle hemen hemen aynıyız ama bende mıde sorunu baslamadı henuz aman bı o eksık zaten:)))gercı allahım beterınden korusun tovbe tovbe tovbeee....olunca ıcabına bakıcaz artık..bende bugun ısyerınden bıraz gec cıkıcam bırı gelecek ıs gorusmesıne onu beklıyorum

selam tatlı anneler, ben de biraz ev işi sonra da evimin önüne kurulan pazara gitttim, çook yararlı şeyler aldım bebişim için onları yiyip büyüteceğim çokoprensimi inşallah :)))))))

selam tatlı anneler, ben de biraz ev işi sonra da evimin önüne kurulan pazara gitttim, çook yararlı şeyler aldım bebişim için onları yiyip büyüteceğim çokoprensimi inşallah :)))))))

bak bunu ıyı yapıyorsun kım ne derse desın ben pazarları ayrı bır sevıyoreum cunlu taze ve organık urunler bulabılıyorum ve cok cok hosuma gıdıyor....cokoprensss derken senınkı de mı erkekkk

turamit öyle bir anlatıoki anla anlayabilirsen ama bak senden çaktım davayı .:52:

bak bunu ıyı yapıyorsun kım ne derse desın ben pazarları ayrı bır sevıyoreum cunlu taze ve organık urunler bulabılıyorum ve cok cok hosuma gıdıyor....cokoprensss derken senınkı de mı erkekkk

kesinlikle katılıyorum en güzel şeyler pazarda ve bizim pazarda gerçekten kaliteli ürünler oluyor azcık pahalı ama olsun, marketlerdekiler fos yani

evet tatlım erkek demişti çok minikti daha o zaman bakalım 2 nisanda randevum var tekrar onaylarsa daha net inanacağım...

herneyse bu seferde o şey ne niye üzülmyelim ahahaha...................ecrin kız nerdesin çabuk gelllllllllllllll:52:

Back
X