• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle katılıyorum en güzel şeyler pazarda ve bizim pazarda gerçekten kaliteli ürünler oluyor azcık pahalı ama olsun, marketlerdekiler fos yani

evet tatlım erkek demişti çok minikti daha o zaman bakalım 2 nisanda randevum var tekrar onaylarsa daha net inanacağım...

pazarım yok benim ühühühü halbuki ne sevetim pzar aalışverişini

kesinlikle katılıyorum en güzel şeyler pazarda ve bizim pazarda gerçekten kaliteli ürünler oluyor azcık pahalı ama olsun, marketlerdekiler fos yani

evet tatlım erkek demişti çok minikti daha o zaman bakalım 2 nisanda randevum var tekrar onaylarsa daha net inanacağım...

tabıkıde markette satılanlar hep hormonlu kııı bende pazarcıyım:D hayırlısı olur arkadasım ınsallahh yaaa bı erkek annesı daha suan basa bas gıdıyor erkekler kızlar:)allah gonlune gore versın saglıklı hayırlı..bu arada fotolarına baktım sızde bırbırınıze cok yakısmmıssınız:nazar:

pazarım yok benim ühühühü halbuki ne sevetim pzar aalışverişini

nasıl yok pazar yaaaa, elbet vardır, ama uzakta heralde, bence gitmeye çalış habire hamburger yemekle olmaz :))))) şaka bi yana tabi uzaktan pazarlıkları getirmek zor olabilir ama taksiye falan binersin ne bileyim.... bu arada şimdi gördüm sen de mühendismişsin, ne mühendisi, ben endüstri.

ayrıca anlatmazsam çatlarım pazarda dilseye hamileyim pazarcılar bana mesela marul alıyorum abla bu da ikramımız olsun göz hakkı diye doldurur verirlerdi.... hatta bir günde alakasız ama onu da söleyim.... canım su böreği çekti eşimle aldık.... paket yaptırdık dışarda yağmur yağıo ve karnımız aç gel şurda sana bişi dürüm yediriim dedi çok güzel dedi ve şık bir mekana götürdü ay aklım börekte.... garsonu çağırdık dedi eşim eşim hamile canı çok çekti böreği burda yese sorun olurmu diye garson afiyet olsun yesin efendim dedi.... neyse onu peçeteye sardım nasıl yiyorum.... anam benim dürüm geldi peşinede 2 tabak farklı çikolatalı ve beyazbir pasta eşinizin canı çeker dediler.... ay ne rezil olmuştum ama hepsini yemiştim :52::52::52::52::52:

tabıkıde markette satılanlar hep hormonlu kııı bende pazarcıyım:D hayırlısı olur arkadasım ınsallahh yaaa bı erkek annesı daha suan basa bas gıdıyor erkekler kızlar:)allah gonlune gore versın saglıklı hayırlı..bu arada fotolarına baktım sızde bırbırınıze cok yakısmmıssınız:nazar:

Sağol güzelim hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, bu arada fotolar için söylediklerine de teşekkür ederim sen de çok hoşsun, ben eylül annelerinden çirkin göremedim daha maaşallah herkez pek güzel, bebişler de bize benzesin :))))))))))))))

Sağol güzelim hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, bu arada fotolar için söylediklerine de teşekkür ederim sen de çok hoşsun, ben eylül annelerinden çirkin göremedim daha maaşallah herkez pek güzel, bebişler de bize benzesin :))))))))))))))

amınnn ınsallahhhhh...kızlar hepınızı opuyorum sımdılık ayrılıyorum aksama gobus fotosu sızı beklıyor ıı aksamlarrr

adı artık o sey eee senle ben bikere deneyim kazandık daha dermiyim o seyin adını burda anchusa kandırsak gelince :1::1:

hainnn misin kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) yazık kız onu da mı kovsunlar ben gibi :52::52::52::52: kandırcaksak başkasını kandıralım :52::52::52::52: ( bende az hain değilim )

hainnn misin kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) yazık kız onu da mı kovsunlar ben gibi :52::52::52::52: kandırcaksak başkasını kandıralım :52::52::52::52: ( bende az hain değilim )

yok kız turamite özel msj attım hadi gel sende katıl o özel seye diye anchusa da öle yaparız :34:

yok kız turamite özel msj attım hadi gel sende katıl o özel seye diye anchusa da öle yaparız :34:

haaaaaaaaaaaaa anladım tabi canım onuda şeye şey edelim :) :) ama o sıcak bakmıyor..... stemiyor yani açık açık söyledi....sen kaçırmışsın demeki....

Yemek dusunmekten kimseyi gozun gormuyo dilsecim yaa, bi hosgeldin yok mu bize:) tabii borekler durumler hamburgerler daha cekici diimi afiyet olsun:3:

haaaaaaaaaaaaa anladım tabi canım onuda şeye şey edelim :) :) ama o sıcak bakmıyor..... stemiyor yani açık açık söyledi....sen kaçırmışsın demeki....

yo kacırmadım biliyorum sıcak bakmadıgını resimlerden dolayı istemiyor ama ben kimsenin resmini göremiyorum benimkiler gizli mesela

Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo

Slm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo

oy masallah canım ya bogachana :nazar: çikolataya gerek kalmamıs :9::9:

çok tebrik ederim:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah tamamına erdirsin :)

bugün hep dışardaydım. saçlarımı kestirdim. arkadaşımla çocukları gezdirdik eve az önce geldim yorgunluktan ölüyorum valla. eçmişi okuyamadım güzel haberleri kaçırmışsam kusura bakmayın arkadaşlar...

Slm kızlar biz geldikkk
umarım çok bişey kaçırmadık kızımla:1::1::1::1:
geçmişi okumaya çalışıcam
biz iyiyiz teyzeleri
umarız sizde iyisinizdirrrr:16::16::16::16::16::16::16:

AYBÜKEM Boğaçhan ımız hoşgeldiiiiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X