- 22 Şubat 2012
- 897
- 889
- 53
Cin takvimi tuttu bfhcg tuttu ama eksi cekti cnm hep erkek oluyo agustosta dis gebelik gecirmistim erkekti giden bebeg
imi allahim bana geri gonderdi
Allah tamamına erdirsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cin takvimi tuttu bfhcg tuttu ama eksi cekti cnm hep erkek oluyo agustosta dis gebelik gecirmistim erkekti giden bebeg
imi allahim bana geri gonderdi
Allah tamamına erdirsin canım
Dun kasiklarimda batma oldu saga sola yatamadim acidan belimde agri icten ice yanma oldu ilk defa sizede oluyormu
Dun kasiklarimda batma oldu saga sola yatamadim acidan belimde agri icten ice yanma oldu ilk defa sizede oluyormu
aşk olsun bir daha yapmam yemek muhabbeti hıhhhhhhhhhhYemek dusunmekten kimseyi gozun gormuyo dilsecim yaa, bi hosgeldin yok mu bize:) tabii borekler durumler hamburgerler daha cekici diimi afiyet olsun![]()
hımmm benimde gizli dimi benim fotoları görüyormusun???yo kacırmadım biliyorum sıcak bakmadıgını resimlerden dolayı istemiyor ama ben kimsenin resmini göremiyorum benimkiler gizli mesela
maşallah onaaaaaaaaaaaaaaSlm herkeze dr dan geldik ultrs girmeden babam cikolta aldi yiyemedim hemen girdim drum aleti karnima koydugu an benim pasam bas ustu durmusacmis bacaklarini oda bizi bekliyo gosterimde kurtulayim malzemelerime bakin der gibi bogachan geliyo
Slm kızlar biz geldikkk
umarım çok bişey kaçırmadık kızımla
geçmişi okumaya çalışıcam
biz iyiyiz teyzeleri
umarız sizde iyisinizdirrrr
teşekkür ederiz iyiyiz tatlım kızım oğlum ve ben :) hamburgerleri yedim 1 saattir karanlıkta oturuoyruz....
AYBÜKEM Boğaçhan ımız hoşgeldiiiiiiiiii![]()
iyi iyi anladık bir daha muhabbet etmeyeceğimBen yeni geldim ama dilsenin yemek muhabbetlerinin arasina kaynadimo yuzden her buldugum yere yaziyorum:) hatirlanmak adina:))
maşallah onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar bende şimdi geldim ultrasonda tam göstermedi çok yaramazmış saniye durmadı kordonunuda almış iki bacak arasına bırakmıyor.ama doktor yüzde 60 kız diyor haftaya tekrar bakıcak.ama ben hep erkek bekliyordum.kız ismi hiç düşünmedim.güzel kız ismi önerilerinizi bekliyorum
Abimin 2 oglu var simdi bitanede bize geliyo oglan aybukem tek kaldi hefkez aybuke sultan diyo tek kiz diye prenses prensesligini korudu yada bilsemki kesin kiz olcak 3 uyu yaparim
dün benim kasıklarım çok şiddetli ağrıdı nerdeyse ağrı kesici içicek duruma gelmiştim.ikigündürde batma değilde nasıl tarif ediyim yatarken sağıma soluma rahat dönemiyorum yataktan kalkarkende eşim sırtımdan destek vererek kaldırıyor beni.hareketlerim kısıtlanmaya başladı yani
elektirk gitti yeni geldi kar yağıyor burda
aşk olsun bir daha yapmam yemek muhabbeti hıhhhhhhhhhh
hımmm benimde gizli dimi benim fotoları görüyormusun???
maşallah onaaaaaaaaaaaaaa
iyi iyi anladık bir daha muhabbet etmeyeceğim
maşallah onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavalla hiç kız ismi düşünmedim ben
ha kızlar ben zaten dikkat ediyordumda bugün doktor özellikle belirtti artık sırtüstü yatmak yok ya sağına yada soluna yat dedi.birde geçen duymuştum sağa sola dönerken yataktan kalkarken vs ani hareketler etmeyin.hareketlerimiz artık daha yavaş daha özenli olmalı.ani harekette çocuğun kordonu boynuna dolanıp boğabiliyor.bi tanıdık 7 aylık bebeğini bu yüzden kaybetti.telefon çalınca yataktan aniden dönüş yapıp hızlı kalkıyor.boşverin kapıdakide telefondakide biraz beklesin.
sagada yatabiliriz dimi sola hiç yatamıyorum da ben o kordon dolanması Allah göstermesin yazdıysa bozsun
öle bir şey olursa nasıl anlarız ki :26:
ha kızlar ben zaten dikkat ediyordumda bugün doktor özellikle belirtti artık sırtüstü yatmak yok ya sağına yada soluna yat dedi.birde geçen duymuştum sağa sola dönerken yataktan kalkarken vs ani hareketler etmeyin.hareketlerimiz artık daha yavaş daha özenli olmalı.ani harekette çocuğun kordonu boynuna dolanıp boğabiliyor.bi tanıdık 7 aylık bebeğini bu yüzden kaybetti.telefon çalınca yataktan aniden dönüş yapıp hızlı kalkıyor.boşverin kapıdakide telefondakide biraz beklesin.
Aynen sen tam tarif ettin dun hatta arada sirada oluyo kizibazen zor wc goturuyorum sanki 8 9 aylikmis agirlasmisim gjbi
benim görümcemin ilk hamileliği idi ve ebbek kordona dolanmış ve doğuma az bir süre kala bir daha dolanmış düşün kordon boynunda kat yapmış artık mecbur sezeryan oldu zaten epidural istiyordu.... neyse artık takdiri ilahi ama bak kordon dolandı diye ille birşey olacak diye bir şey yok.... öldürmeyen allah öldürmez diye boşuna dememişler.... ay çıkarın şu olumsuz düşünceleri kafanızdan valla bak ben rahatsız oluyorum tecrübeli olmama rağmen....![]()
evet şu isim sorunu kız olsaydı adı hazırdı ama erkek cıktı bizimki önerilere acıgım kızım olsaydı adını ADEN verecektim kuranda geçmesine özen gösteriyorum aden kuranda geçiyor
benim görümcemin ilk hamileliği idi ve ebbek kordona dolanmış ve doğuma az bir süre kala bir daha dolanmış düşün kordon boynunda kat yapmış artık mecbur sezeryan oldu zaten epidural istiyordu.... neyse artık takdiri ilahi ama bak kordon dolandı diye ille birşey olacak diye bir şey yok.... öldürmeyen allah öldürmez diye boşuna dememişler.... ay çıkarın şu olumsuz düşünceleri kafanızdan valla bak ben rahatsız oluyorum tecrübeli olmama rağmen....![]()
sagada yatabiliriz dimi sola hiç yatamıyorum da ben o kordon dolanması Allah göstermesin yazdıysa bozsun
öle bir şey olursa nasıl anlarız ki :26: