• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bazı arkadaşlar gümledi mi nooldu ya kapsama alanı dışında falan yazıyoo

Eki Görüntüle 377875

işete ben,im sevdiğğm sabahlık bu tarzz loğusayken böyle giymel istiyorum tabi geceliği giymeyi düşünmüyorum yoksa tüm hastane beni konuşurr :) kızı nasıl olacak kimbilir bu kadının derlerr :))
böyle göğsümü gösterirseemmm

ama bunu sabahlığı için almak istiyorum beyaz dantelli pijama uydururum sonra
geceliğide evde giyerim açık diyee:)

keşke benim göğüslermde o kadar dolgun olsada göstersemmmmm ahhhh ahhhhhhhh
hamile olunca azıcık büyüdüde elim hep orda sevinçtennnnnnn:1::1::1::1::1::1:

seninki uygunsa giyyy valla hakkını verrrrrrr

Ben de HM ye bakacağım LCW beğenmiorum.Tipini beensem bile bir kere makineye girmeye görsün..Kumaşları çok kötü oluyor bir de hamile gömleklerini filan beğenmedim ya bi eşofman aldım diz izi olcağını bile bile...

Ben de HM ye bakacağım LCW beğenmiorum.Tipini beensem bile bir kere makineye girmeye görsün..Kumaşları çok kötü oluyor bir de hamile gömleklerini filan beğenmedim ya bi eşofman aldım diz izi olcağını bile bile...

ay yok ya HM de aman aman degil yani ben baktım gecen hafta 1-2 model vardı o kadar geri kalanı 80lerden kalma gbiydi ama tabi yine de zevk meselesi. ama şimdi sezon geliyor. her yer cıvıl cıvıl renk olur simdi

kızlar bişey sorucammm
LCW dan hamile pantalonu alıp kullanan var mı
sanki ben kumaşını beğenmedm birazzzz
2 yıkamada yamulcakmış gibiii,yoksa yanılıymuymm.........
yorumlarınızı beklyrmm
bizm burda o mağzadan başka seçeneğimde yokta.......

ben aldım kanvas olanlarından 35 tl tanesi. yıkadım da. öle yamulma mamulma yok. ama neticede kanvas pant. iyisini de alsan iki saat sonra g.tnün şeklini alır :) koyu renkiler için. perw.. die başlayan markanın siyah deterjanını kullanıyorum, verim de alıyorum :)
bana bi hamile pant a 100 lira vermek saçma geliyor. çalışan biri olarak bir pantalonla da tüm gebeliğimi geçiremeyeceğime göre.. :)

ama gömleklerini begenmedim. nenem desenli. gerçi nedense çoğu gebe mağazasının desenleri nenem zamanından kalma, sanki 50 yaşında gebe kalınıyor..

ay yok ya HM de aman aman degil yani ben baktım gecen hafta 1-2 model vardı o kadar geri kalanı 80lerden kalma gbiydi ama tabi yine de zevk meselesi. ama şimdi sezon geliyor. her yer cıvıl cıvıl renk olur simdi

Hadi ya Hm nin de malları kötü uyuz oldum şimdi neyse zaten hepi topu bikaç ay idare edicez:51:

ben aldım kanvas olanlarından 35 tl tanesi. yıkadım da. öle yamulma mamulma yok. ama neticede kanvas pant. iyisini de alsan iki saat sonra g.tnün şeklini alır :) koyu renkiler için. perw.. die başlayan markanın siyah deterjanını kullanıyorum, verim de alıyorum :)
bana bi hamile pant a 100 lira vermek saçma geliyor. çalışan biri olarak bir pantalonla da tüm gebeliğimi geçiremeyeceğime göre.. :)

ama gömleklerini begenmedim. nenem desenli. gerçi nedense çoğu gebe mağazasının desenleri nenem zamanından kalma, sanki 50 yaşında gebe kalınıyor..

ay cok güldüm ya :)) sana sonuna kadar hak veriyorum ben de :)))

kızlar bende lcw den aldım bi kanvas. bazen pantolon paçalarımı kendim yaparım. bunuda yapayım dedim. terziye zaman bulamayınca oluyor genelde. yaptım. giydim ertesi gün. 3-5 saat geçmeden kısa gelmeye başladı paçalar :)) artık eskisi gibi değil. çok dandik olmuş kalite. hatta yazın bi tişört almıştım. arkası yarım danteldi. ön tarafı penye. bir yıkamaya gitti :) birde yazın en fazla 2 gün giyiliyor düşünün :)) öyle işte. 3 elbisem 2 pantolonum var. diğer pantolonumuda ablamdan aldım. siyah. bende çok para verilmesine karşıyım.. zaten 4-5 ay belki giyiliyor.

kızlar bende lcw den aldım bi kanvas. bazen pantolon paçalarımı kendim yaparım. bunuda yapayım dedim. terziye zaman bulamayınca oluyor genelde. yaptım. giydim ertesi gün. 3-5 saat geçmeden kısa gelmeye başladı paçalar :)) artık eskisi gibi değil. çok dandik olmuş kalite. hatta yazın bi tişört almıştım. arkası yarım danteldi. ön tarafı penye. bir yıkamaya gitti :) birde yazın en fazla 2 gün giyiliyor düşünün :)) öyle işte. 3 elbisem 2 pantolonum var. diğer pantolonumuda ablamdan aldım. siyah. bende çok para verilmesine karşıyım.. zaten 4-5 ay belki giyiliyor.

Ben 2 tane eşofman aldım şimdiye kadr ama artık karnım kocaman oldu şart oldu alışveriş bakıcam artık...

Hadi ya Hm nin de malları kötü uyuz oldum şimdi neyse zaten hepi topu bikaç ay idare edicez:51:

H&m, C&A, LCW bunlar ucuz ama bedenime uygun ürün bulamıyorum. 36 beden uzun paçalı dar kesim keten pantolon arıyorum.
Gebe bağazalarında ise çok uçuk fiyatlar var. :( Netcez bilmem

paça boylarını bu yüzden uzun tuttururum . ölçüyü orda aldırır, evde anneme yaptırırım bazen de :)

H&m, C&A, LCW bunlar ucuz ama bedenime uygun ürün bulamıyorum. 36 beden uzun paçalı dar kesim keten pantolon arıyorum.
Gebe bağazalarında ise çok uçuk fiyatlar var. :( Netcez bilmem

uçuk fiyat var olmasına rağmen öyle aman aman süper kalite de yok. naylon karışımlı ürünler çoğu

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

eskiye nazaran daha şanslıyız aslında. ablamdan biliyorum bu kadar çeşit yoktu onların zamanında. şimdi dandikde olsa kumaşlar, naylonda olsa çeşitlilik var :) tabi fiyatlar uçuk ayrı mesele. nasılsa hamilelik boyunca mecbur alıncak. insanlar hevesli diyorlar. tamamen ticaret..bu arada h&m e bende baktım. c&a da dolandım. ama hiçbişi alamadım. alıcı gözüylemi bakmadım bilmiyrm.

bizim burda bir tek LCW var bakabileceğim , ancak onda da hiç birşey yoktu , abuk sabuk bi kaç parça bişey vardı o kadar hiç birşey alamadım tabiki artık istanbuldan alacağım bende gittiğimde ....

eskiye nazaran daha şanslıyız aslında. Ablamdan biliyorum bu kadar çeşit yoktu onların zamanında. şimdi dandikde olsa kumaşlar, naylonda olsa çeşitlilik var :) tabi fiyatlar uçuk ayrı mesele. Nasılsa hamilelik boyunca mecbur alıncak. Insanlar hevesli diyorlar. Tamamen ticaret..bu arada h&m e bende baktım. C&a da dolandım. Ama hiçbişi alamadım. Alıcı gözüylemi bakmadım bilmiyrm.

haklısın en azından her keseye iyi yada kötü kıyafet imkanı sunulmus oluyor. Durumu daha zorda olan kisilerde hamilelik geciriyor onlar nasıl ulassın degil mi cok ünlü markalara.. Bilmiyorum ama bu dönemde fazlasına gerek yok. Hele bir de benim gibi evde zaman geciriliyorsa cogunlukla hiç gerek yok

Back
X