- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 377875
işete ben,im sevdiğğm sabahlık bu tarzz loğusayken böyle giymel istiyorum tabi geceliği giymeyi düşünmüyorum yoksa tüm hastane beni konuşurr :) kızı nasıl olacak kimbilir bu kadının derlerr :))
böyle göğsümü gösterirseemmm
ama bunu sabahlığı için almak istiyorum beyaz dantelli pijama uydururum sonra
geceliğide evde giyerim açık diyee:)
Ben de HM ye bakacağım LCW beğenmiorum.Tipini beensem bile bir kere makineye girmeye görsün..Kumaşları çok kötü oluyor bir de hamile gömleklerini filan beğenmedim ya bi eşofman aldım diz izi olcağını bile bile...
kızlar bişey sorucammm
LCW dan hamile pantalonu alıp kullanan var mı
sanki ben kumaşını beğenmedm birazzzz
2 yıkamada yamulcakmış gibiii,yoksa yanılıymuymm.........
yorumlarınızı beklyrmm
bizm burda o mağzadan başka seçeneğimde yokta.......
ay yok ya HM de aman aman degil yani ben baktım gecen hafta 1-2 model vardı o kadar geri kalanı 80lerden kalma gbiydi ama tabi yine de zevk meselesi. ama şimdi sezon geliyor. her yer cıvıl cıvıl renk olur simdi
ben aldım kanvas olanlarından 35 tl tanesi. yıkadım da. öle yamulma mamulma yok. ama neticede kanvas pant. iyisini de alsan iki saat sonra g.tnün şeklini alır :) koyu renkiler için. perw.. die başlayan markanın siyah deterjanını kullanıyorum, verim de alıyorum :)
bana bi hamile pant a 100 lira vermek saçma geliyor. çalışan biri olarak bir pantalonla da tüm gebeliğimi geçiremeyeceğime göre.. :)
ama gömleklerini begenmedim. nenem desenli. gerçi nedense çoğu gebe mağazasının desenleri nenem zamanından kalma, sanki 50 yaşında gebe kalınıyor..
kızlar bende lcw den aldım bi kanvas. bazen pantolon paçalarımı kendim yaparım. bunuda yapayım dedim. terziye zaman bulamayınca oluyor genelde. yaptım. giydim ertesi gün. 3-5 saat geçmeden kısa gelmeye başladı paçalar :)) artık eskisi gibi değil. çok dandik olmuş kalite. hatta yazın bi tişört almıştım. arkası yarım danteldi. ön tarafı penye. bir yıkamaya gitti :) birde yazın en fazla 2 gün giyiliyor düşünün :)) öyle işte. 3 elbisem 2 pantolonum var. diğer pantolonumuda ablamdan aldım. siyah. bende çok para verilmesine karşıyım.. zaten 4-5 ay belki giyiliyor.
Hadi ya Hm nin de malları kötü uyuz oldum şimdi neyse zaten hepi topu bikaç ay idare edicez![]()
kızlar bende lcw den aldım bi kanvas. bazen pantolon paçalarımı kendim yaparım. bunuda yapayım dedim. terziye zaman bulamayınca oluyor genelde. yaptım. giydim ertesi gün. 3-5 saat geçmeden kısa gelmeye başladı paçalar :)) artık eskisi gibi değil. çok dandik olmuş kalite. hatta yazın bi tişört almıştım. arkası yarım danteldi. ön tarafı penye. bir yıkamaya gitti :) birde yazın en fazla 2 gün giyiliyor düşünün :)) öyle işte. 3 elbisem 2 pantolonum var. diğer pantolonumuda ablamdan aldım. siyah. bende çok para verilmesine karşıyım.. zaten 4-5 ay belki giyiliyor.
H&m, C&A, LCW bunlar ucuz ama bedenime uygun ürün bulamıyorum. 36 beden uzun paçalı dar kesim keten pantolon arıyorum.
Gebe bağazalarında ise çok uçuk fiyatlar var.Netcez bilmem
uçuk fiyat var olmasına rağmen öyle aman aman süper kalite de yok. naylon karışımlı ürünler çoğu
bizim burda bir tek LCW var bakabileceğim , ancak onda da hiç birşey yoktu , abuk sabuk bi kaç parça bişey vardı o kadar hiç birşey alamadım tabiki artık istanbuldan alacağım bende gittiğimde ....
eskiye nazaran daha şanslıyız aslında. Ablamdan biliyorum bu kadar çeşit yoktu onların zamanında. şimdi dandikde olsa kumaşlar, naylonda olsa çeşitlilik var :) tabi fiyatlar uçuk ayrı mesele. Nasılsa hamilelik boyunca mecbur alıncak. Insanlar hevesli diyorlar. Tamamen ticaret..bu arada h&m e bende baktım. C&a da dolandım. Ama hiçbişi alamadım. Alıcı gözüylemi bakmadım bilmiyrm.