cinsiyet konusundaki hassasiyetinizi o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşlar..... kızsa yada erkekse ona göre kıyafetler almak, örgüler örmek, oda takımları beğenmek ve herşeyden önce onu karnında severken kızım yada oğlum diyebilmek. bende her doktora gidişimde "cinsiyeti belli mi" diye soruyordum doktoruma.bu kanamaları yaşamaya başladıktan sonra her doktora gidişimde içimde hep aynı korkuyla , doktoruma ilk sorum " kalbi atıyor mu?" oldu. ve doktor evet yaşıyor bebeğin dedikten sonra yaşadığım mutluluğu ne anlatmak nede tarif etmek mümkün değil, son gidişlerimde hiç cinsiyeti sormadım, hatta en son gidişimizde doktor kalbi atıyor dedikten sonra hala erkeğe benziyor da demiş , ben bu cümleyi hiç duymadım bile , eşim sonradan söyledi. çünkü o anda ben, onun ekrandaki küçük ellerini , yanıp sönen kalbini izlemeye odaklanmış, mucizem beni terk etmemiş diye ağlıyordum.inanın şu anda tek dileğim onu sağlıkla kucağıma alabilmek, kızmış erkekmiş umrumda bile değil. yeterki eylül ayı gelsin ve sağlıkla kucağımda olsun.beni sakın yanlış anlamayın, cinsiyet konusundaki heyecanları bende yaşadım ilk başlarda , ama bu kadar kendinize dert edipte sırf cinsiyet öğrenmek için doktor doktor gezmeyin arkadaşlar, nihayetinde en fazla 1-1,5 ay sonra hepinize doktorlarınız net birşey söyleyecek.