- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnSlm kızlar nasılsınızz
biz okuldan geldikk
sizi merak ettik malum bağımlılık yarattı burasıııııııı
bebişler iyimi kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
herkese selamlar kızlar uzun zamandır sizleri sessizce takip etmekteydim yazılanlar arada kaynadığı için hernekadar kırılmamak gereksede insan hamile olunca hormonlar falan ammaaaan uzatmim işte bende uzaktan uzağa okuyodum sizleri ikili testimi yaptirdım bir sorun yok allaha şükür ense 0.95 çıktı kan değerleride normal tabi bunlar olalı 1 ay oluyor nerdeyse şimdide 3 nisan kontrolüm var cinsiyet geçen gittiğimde çok erken dedi bakalım bu sefer söyleyecekmi.
birde ayrı bir konu atmak istiyorum ortaya ola ki erkek olursa ben hastaneden çıkmadan sünnet yaptırmak istiyorum sizler ne düşünüyorsunuz çokmu erken olur
Hoş geldin canııım,burası çok kalabalık oluyor

zaten bazı arkadaşlar da kimseye fırsat vermiyordu ben mümkün olduğunca sorulan sorulara bildiğim kadarıyla alıntı yapıp cevap vermek sitiyordum ama ona bile bazen fırsat olmuyor paylaşım olsun burda yaa her kafadan bi ses çıkınca insan sorduğu soruya attığı selama cevap alamayınca da soğuyor bi daha da girmek istemiyor işte
Sen küsme gene de

maşallah bak oğluşun da iyiymiş
sünnet konusu ne bileyim yaa ben de düğün falan yapmak isterim heralde bi mevlüt falan..