ben kendimi tam olarak ifade edemedim sanırım, ben bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye çalışanları kınamıyorum, yadırgamıyorum, ayıplamıyorum, gayet normal karşılıyorum ve bu heyecanı bende anlayabiliyorum neticede bende hamileyim, sadece daha bebek çok küçükken neden benim doktorum cinsiyeti söylemiyor, neden bakmıyor, ne zaman söyleyecek , bir doktora daha gittim başka bir tanesine daha mı gitsem gibi durumlara benim sözüm. 17.haftadan önce net belli olmuyor bunu hepimiz biliyoruz ama nedense 17. haftadan önce cinsiyet söylemeyen doktorlara kızıyoruz, birazda doktorlar açısından düşünsenize bazıları neden cevap bile vermiyorlar bu sorulara ? çünkü siz sadece kendinizi biliyorsunuz, oysaki kimbilir bir doktora sırf erkenden cinsiyeti öğrenmek için günde kaç hasta geliyor.ama unutmayın ki doktorlar sadece cinsyet öğrenmeye gelen anneleri görmüyor, onlar bebeğinde down sendromu ihtimali yüksek olanlarıda, organlarında problem olanlarıda , karnında 9 aylık bebeği ölenleride görüyorlar ve bunları gördükten sonra başka bir hasta gelip ben 12-13 haftalık hamileyim sadece cinsiyet öğrenmeye geldim diyenleride görüyorlar, siz doktor olsanız bu durumda ne hissedersiniz ? tabi ki doktor herşeye cevap vermeli ve iyi yada kötü her durumda hastasına yardım etmeli , ama herşey zamanında olmalı bence.tekrar söylüyorum ben cinsiyet öğrenmeye çalışanlara asla birşey demiyorum, umarım bu sefer anlaşılmışımdır.