ceza almışlar sanırım nickleri gri olmuş.2 gün pek gelemedim ne olduki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceza almışlar sanırım nickleri gri olmuş.2 gün pek gelemedim ne olduki?
2 gün pek gelemedim ne olduki?
kızlar günaydın. Sabah güneşl
güneşli uyanmıştım hoop tekrar yattım. çünkü evin içinde savruluyorum başım dönüyor diyeceğim ama şeker, tansiyon düşmesindeki baş dönmesi değil. Denge bozukluğu gibi, korktum... Bu baş dönmesini bilen tanımlayabilecek olan var mı. Beni birisi itiyor sanki.. Kapılara köşelere çarpıyorum
güneşli uyanmıştım hoop tekrar yattım. çünkü evin içinde savruluyorum başım dönüyor diyeceğim ama şeker, tansiyon düşmesindeki baş dönmesi değil. Denge bozukluğu gibi, korktum... Bu baş dönmesini bilen tanımlayabilecek olan var mı. Beni birisi itiyor sanki.. Kapılara köşelere çarpıyorum
cnm ben ınt bakmıstım dun denge sorunu olmaya baslıcakmış bebısler buyudukce oyuzden dıkkatlı yurumemız gerekıyomus basdonmelerıde kan akısından dolayı oluyomus allh sukur tansıyon sorunum suan yok ama ıns.da olmaz
cnm ben ınt bakmıstım dun denge sorunu olmaya baslıcakmış bebısler buyudukce oyuzden dıkkatlı yurumemız gerekıyomus basdonmelerıde kan akısından dolayı oluyomus allh sukur tansıyon sorunum suan yok ama ıns.da olmaz
günaydınnn,aynı şey bana da oldu bu sabah,yataktan bi kalktım kafam bi kaç tane oldu sanki ,resmen dengem yoktu bi kaç dakika boyunca adımlarımı kontrol bile edemedim.Bu haftalarda baş dönmesi olduğunu okumuştum ama bu normal baş dönmesinden çok farklı bütün vücudumu etkileyen bi dengesizlik vardı üstümde.
teşekkür ederim cevabın için ama o dengesiizlik böyle değildir emin ol. ben boyunluğumu takayım, belki boyun düzleşmesindendir ve kendimi kontrol edeyim tekrar yavaş yürümelerle..
ama halsizlik göz kararması yoktu değil mi...
Hayır halsizlik ve göz kararması olmadı ama epey sarsıcı bi baş dönmesi vardı..
offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...
offf halime bak.. Hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. Dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, ms, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...
offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...
arkadaslar dilse turamit ve bende ceza aldım ama cezamız bitince geri dönücez merak etmeyin hersey eskisi gibi olcak üzülmeyin siz ama forumu takip ediyorum gitmemize ceza almamıza sevinenler de olmus ve ben dün bu olaylar yasandıgında hem sizden hemde yöneticilerden özürdiledim sizi zor durumda bıraktık diye sevgiler....
Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mıı kızlar ???