• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın. Sabah güneşl
güneşli uyanmıştım hoop tekrar yattım. çünkü evin içinde savruluyorum başım dönüyor diyeceğim ama şeker, tansiyon düşmesindeki baş dönmesi değil. Denge bozukluğu gibi, korktum... Bu baş dönmesini bilen tanımlayabilecek olan var mı. Beni birisi itiyor sanki.. Kapılara köşelere çarpıyorum

Kızlar günaydınnnnnnnnn, bu pıtpıt ları ne zaman hissedicezzzz artık bebeğimi hissetmek istiyorummmmm:16:

güneşli uyanmıştım hoop tekrar yattım. çünkü evin içinde savruluyorum başım dönüyor diyeceğim ama şeker, tansiyon düşmesindeki baş dönmesi değil. Denge bozukluğu gibi, korktum... Bu baş dönmesini bilen tanımlayabilecek olan var mı. Beni birisi itiyor sanki.. Kapılara köşelere çarpıyorum

günaydin hosgeldin..
gecmis olsunn dikkat et aman kendine..
hemen uzan gecene kadar kalkma
hic bir bilgim yok cnm malesef.:50:

cnm ben ınt bakmıstım dun denge sorunu olmaya baslıcakmış bebısler buyudukce oyuzden dıkkatlı yurumemız gerekıyomus basdonmelerıde kan akısından dolayı oluyomus allh sukur tansıyon sorunum suan yok ama ıns.da olmaz

günaydınnn,aynı şey bana da oldu bu sabah,yataktan bi kalktım kafam bi kaç tane oldu sanki ,resmen dengem yoktu bi kaç dakika boyunca adımlarımı kontrol bile edemedim.Bu haftalarda baş dönmesi olduğunu okumuştum ama bu normal baş dönmesinden çok farklı bütün vücudumu etkileyen bi dengesizlik vardı üstümde.

cnm ben ınt bakmıstım dun denge sorunu olmaya baslıcakmış bebısler buyudukce oyuzden dıkkatlı yurumemız gerekıyomus basdonmelerıde kan akısından dolayı oluyomus allh sukur tansıyon sorunum suan yok ama ıns.da olmaz

bende de ara ara göz kararmasi oluyor heralde bunun sebebide bebisden
ama benim tansiyon düsük cikiyor.
doktorda yüksek olmasindan iyidir dedi bol bol su ic dedi.

teşekkür ederim cevabın için ama o dengesiizlik böyle değildir emin ol. ben boyunluğumu takayım, belki boyun düzleşmesindendir ve kendimi kontrol edeyim tekrar yavaş yürümelerle..

günaydınnn,aynı şey bana da oldu bu sabah,yataktan bi kalktım kafam bi kaç tane oldu sanki ,resmen dengem yoktu bi kaç dakika boyunca adımlarımı kontrol bile edemedim.Bu haftalarda baş dönmesi olduğunu okumuştum ama bu normal baş dönmesinden çok farklı bütün vücudumu etkileyen bi dengesizlik vardı üstümde.

ama halsizlik göz kararması yoktu değil mi...

offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...

offf halime bak.. hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, MS, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...

Kötü şeyler düşünme bende de oldu,araştırmalarım sonucu normal olduğu kanısındayım.Kan akışımız bu haftalarda çok hızlı ve kan basıncı yüksek bu da mutlaka bizi etkileyecektir.

offf halime bak.. Hemen en kötü şeyler aklıma geliyor, panik ataktan miras hepsi. Dinlen geçer diyemiyorum. Beyin damarlarım mı, sinir sıkışması mı, ms, bilmem ne neler geçiyor aklımdan bilemezsiniz...

canm kötü düşünme hamılelıktan ıste dengeler degısıo vucutta dınle ayaklarını yusekte tut ıns gecer

aklina hemen kötü seyler getirme hepsi cok normal dinlenmeye bak bosuna böyle seyler düsünüp kendini üzme bebisde üzülüyor annesi sen üzülünce:34:

arkadaslar dilse turamit ve bende ceza aldım ama cezamız bitince geri dönücez merak etmeyin hersey eskisi gibi olcak üzülmeyin siz ama forumu takip ediyorum gitmemize ceza almamıza sevinenler de olmus ve ben dün bu olaylar yasandıgında hem sizden hemde yöneticilerden özürdiledim sizi zor durumda bıraktık diye sevgiler....

duruma çok üzüldüm :( cezanız bitince sizleri bekliyoruz. özletmeyin kendinizi....

Back
X