• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Halamın oğlu aradı akşam yemeğe gelecekmiş.
Bütün gün yaydım kendimi yattım. Bakalım işler yetişecek mi:53::53::53:

hmm doktorun kilonu iyi bulduysa ben de halime üzülmeyeyim :)
tedaviye 50 ile başlamıştım. sonuç aldıgım hafta bi akşam 54 ü gördüm.:))) şimdi de sabahları 57 yi görüyorum :26:
malum benim ikiz. .:)
yediklerimde aşırı bi durum yok. ilk zamanlar bu kilo olayını kafama daha çok takıyordum ama. hepten de aç gezemem ki..
sabahları bi dilim ekmekle sütlü kahvaltı. arada bi küçük kutu süt daha. öğlen sebze yogurt meyve 3-4 tane kadar badem ceviz fındık.
akşam çorba salata yanında bi parça et

oncelıkle tebrık ederım cnm .. bende en basından berı süt ıcmeye zorluyorum kendımı ama nezaman ıcsem 2 dk ıcımde durmuyor hemen kusuyorumm .. peynır yogurt hergun yıyorumm ıns sütün yerını tutuyodur.. ıcebılıyosan cok gusell ..benım hala ara ara bulantım oluo cunkü. ama napalım bebıslerımız ıı olsunlarda gerısı boss :nazar:

Ayy eski günleeer :)
O zamanlar sayfa benim değildi. Başka br arkadaş vardı. Eylül annesi olmayı umudediyorum diye sayfayı açmıştı. Ama adeti gelince üzüldü tabi. Sonra da sayfayı bıraktı. Yönetimde kim ister deyince ben aldım.

Oğluşun hayırlı olsun annesi. Sağlıkla gelsin inşallah :)):nazar::nazar::nazar::nazar:
iyi ettin canım ne güzel işte topiğe adını vermiş oldun...
Benide tabloya ekleyin

Adı:Emilia84 SAT:28Kasım2011 Bekl.Doğ.Tar:5Eylül2012 Yaş:28 Boy:155 Kilo:53 Şehir:Kocaeli Kaçıncı Çocuk:1 Cinsiyeti:Erkek
ayrıntısıyla yazmış:1:
hayırlı olsun erkekiin
:nazar:
Evet yaa. Zaman çok çabuk geçti. Önce bebek yerleştimi stresi yaşadık, kalp atışları ilk USG fotoları. sonra bulantı halsizlik, serum takılanlar. Alttan muayene üstten muayene. Bulantı geçti bebek iyi mi ben niye bu kadar iyiyim. Bebek hareketleri, Şimdi cinsiyet merakı.
Çok özel şeyler yaşıyoruz aslında. Belki hayatımızda 1 ya da 2 defa yaşayacağımız bir mucize :nazar::nazar::nazar:

Ben bebeğimi ilk gördüğümde 2,5mm boyundaydı. Zoom yapılmış hali bir mercimek gibiydi. Safi kalp. Şimdi 14cm oldu boyu popo çatalını bile gördük:52::52::52: İnanılır gibi değil.
Öyle canım ben o yüzden kendimi bu gibi kuruntulara çok bırakmadım
keyfini çıkarmak istiyorum hatta geçende dedim ya zaman bu kadar hızlı geçmese
3. kez anneliği düşünmüyorum çünkü bunun tadını çıkarmak istiyorum ama
nerdeee çevremde herkes hamile,geçen de söylemiştim benim bi sorunum yok diye beni hamileden bile saymıyolar
millet hastanelere taşınıyormuş,aman özeniyor gibi de olmayim bana:nazar::nazar::nazar:

insallah. zaten turkiyeye iner inmez once esimi sonra annemi aradim . maillerime bakmadan kendimi kk da buldum.
Hoşgeldiiiinnnnnnn:34:
kooooş evine hemmmeeennn dinlen:20:

suksuk sen ne çok geziyon kız
geçen 2008 eylül annelerine msj yazmıştım onu beğenmişsin
gözümden kaçmadı yaneeee:9:

Sözde evişi yapacaktım uyumuşum yaa. Yeni uyandım :27::27:
İyi ki uyandım yoksa kurufasulyeyi yakacakmışım

Aman mommy sen özenme onlara. Sağlıklı ol, kendi kocanla tadını çıkar hamileliğin artık napcan :)

canım benim kanamam hala durmadı,lekelenme şeklinde devam ediyor,özellikle biraz yürüyünce ve ayakta kalınca artıyor.Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğimin sağlığıyla ilgili herşey yolundadır.

geçmiş olsun canım, bende aynı durumdayım malesef :14: inşallah bebeğin çok iyidir.
sana doktorun kanamanın sebebi için birşey söyledi mi yada ultrasonla bakmak dışında birşey yaptı mı ?

kizlar kanamasi olan mi var yine? gecmedi mi? uzulmeyin cok, bir iste yapmayin, ben normal bir gebelik gecirdigim halde masadan tabak kaldirmiyorum valla...
bazilari gebelik boyunca kanama geciriyor ama yine de saglikli bebek doguruyorlar. Dusuk riskini atlattik icinizi rahat tutun yeter.

ben varım :43: 12 gün oldu hala bitmedi :43: nolur dua edin kızlar hamişlerin dualarını Allah kabul edermiş

ben geldim...

kızlar çok garip birşey paylaşacağım, benim göğüs ucumun etrafında yumuşak tüyler vardı... Dökülmüş... Hiç kalmamış... Bebeğim rahat emsin diye, çok duygulandım.... Kedi gibi, kedilerinde hamileliklerinde meme uçları halka şeklinde tüy döker bilir misiniz, yavrular kolay bulur meme ucunu...hemen onlar aklıma geldi:)

ben geldim...

kızlar çok garip birşey paylaşacağım, benim göğüs ucumun etrafında yumuşak tüyler vardı... Dökülmüş... Hiç kalmamış... Bebeğim rahat emsin diye, çok duygulandım.... Kedi gibi, kedilerinde hamileliklerinde meme uçları halka şeklinde tüy döker bilir misiniz, yavrular kolay bulur meme ucunu...hemen onlar aklıma geldi:)

Allah herşeyi ne güzel ayarlıyor işte... hiç duymamıştım bunu :1:

Back
X