Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halamın oğlu aradı akşam yemeğe gelecekmiş.
Bütün gün yaydım kendimi yattım. Bakalım işler yetişecek mi![]()
hmm doktorun kilonu iyi bulduysa ben de halime üzülmeyeyim :)
tedaviye 50 ile başlamıştım. sonuç aldıgım hafta bi akşam 54 ü gördüm.:))) şimdi de sabahları 57 yi görüyorum :26:
malum benim ikiz. .:)
yediklerimde aşırı bi durum yok. ilk zamanlar bu kilo olayını kafama daha çok takıyordum ama. hepten de aç gezemem ki..
sabahları bi dilim ekmekle sütlü kahvaltı. arada bi küçük kutu süt daha. öğlen sebze yogurt meyve 3-4 tane kadar badem ceviz fındık.
akşam çorba salata yanında bi parça et
Halamın oğlu aradı akşam yemeğe gelecekmiş.
Bütün gün yaydım kendimi yattım. Bakalım işler yetişecek mi![]()
pztsı doktorum yokmus salı gunu ıns benımkıde o lıstede olur100 kişiden 30'u cinsiyeti öğrendi. İlk sayfadak, tabloyu tel den görebilirsen bak :)
iyi ettin canım ne güzel işte topiğe adını vermiş oldun...Ayy eski günleeer :)
O zamanlar sayfa benim değildi. Başka br arkadaş vardı. Eylül annesi olmayı umudediyorum diye sayfayı açmıştı. Ama adeti gelince üzüldü tabi. Sonra da sayfayı bıraktı. Yönetimde kim ister deyince ben aldım.
Oğluşun hayırlı olsun annesi. Sağlıkla gelsin inşallah :))![]()
ayrıntısıyla yazmışBenide tabloya ekleyin
Adı:Emilia84 SAT:28Kasım2011 Bekl.Doğ.Tar:5Eylül2012 Yaş:28 Boy:155 Kilo:53 Şehir:Kocaeli Kaçıncı Çocuk:1 Cinsiyeti:Erkek
Öyle canım ben o yüzden kendimi bu gibi kuruntulara çok bırakmadımEvet yaa. Zaman çok çabuk geçti. Önce bebek yerleştimi stresi yaşadık, kalp atışları ilk USG fotoları. sonra bulantı halsizlik, serum takılanlar. Alttan muayene üstten muayene. Bulantı geçti bebek iyi mi ben niye bu kadar iyiyim. Bebek hareketleri, Şimdi cinsiyet merakı.
Çok özel şeyler yaşıyoruz aslında. Belki hayatımızda 1 ya da 2 defa yaşayacağımız bir mucize
Ben bebeğimi ilk gördüğümde 2,5mm boyundaydı. Zoom yapılmış hali bir mercimek gibiydi. Safi kalp. Şimdi 14cm oldu boyu popo çatalını bile gördükİnanılır gibi değil.
Hoşgeldiiiinnnnnnninsallah. zaten turkiyeye iner inmez once esimi sonra annemi aradim . maillerime bakmadan kendimi kk da buldum.
canım benim kanamam hala durmadı,lekelenme şeklinde devam ediyor,özellikle biraz yürüyünce ve ayakta kalınca artıyor.Pazartesi kontrolüm var umarım bebeğimin sağlığıyla ilgili herşey yolundadır.
insallah. zaten turkiyeye iner inmez once esimi sonra annemi aradim . maillerime bakmadan kendimi kk da buldum.
kizlar kanamasi olan mi var yine? gecmedi mi? uzulmeyin cok, bir iste yapmayin, ben normal bir gebelik gecirdigim halde masadan tabak kaldirmiyorum valla...
bazilari gebelik boyunca kanama geciriyor ama yine de saglikli bebek doguruyorlar. Dusuk riskini atlattik icinizi rahat tutun yeter.
iyi akşamlar kızlar..
size bişey sorcam bebişin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı aranızda??
Sözde evişi yapacaktım uyumuşum yaa. Yeni uyandım
İyi ki uyandım yoksa kurufasulyeyi yakacakmışım
Sözde evişi yapacaktım uyumuşum yaa. Yeni uyandım
İyi ki uyandım yoksa kurufasulyeyi yakacakmışım
saglikli ve keyifli bie hafta sonu gecirirsiniz insallah koca gobeklerinizle. optuummm.
ben geldim...
kızlar çok garip birşey paylaşacağım, benim göğüs ucumun etrafında yumuşak tüyler vardı... Dökülmüş... Hiç kalmamış... Bebeğim rahat emsin diye, çok duygulandım.... Kedi gibi, kedilerinde hamileliklerinde meme uçları halka şeklinde tüy döker bilir misiniz, yavrular kolay bulur meme ucunu...hemen onlar aklıma geldi:)