• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Alışveriş sezonunun aybüke açtı. İyi günlerde kullanın aldıklarınızı.

ne yaln sölim devlette ki pis argo kelimelere maruz kalıp doğuracağıma giderim özele paşalar gibi sezeryanımı olurum özelde hiçdeilse insan yerine koyuyorlar

ben de unnadodan iki tane organik body, üç tüp lierac, 1 hamile tayti, bir de hamile body si ismarlamistim. organik body ler gelmis ama digerlerinde esimi evde bulamamislar. yarin gidip kargo sirketinden alacagim.

Alışveriş sezonunun aybüke açtı. İyi günlerde kullanın aldıklarınızı.

tşk ederiz teyzesi bi ara resimleri çeker gösteririrm bu haftada aybükemin bebekliklerini çıkarıcam turuncu sarı yeşil vardı bayağı ayırıp geri kalanı görümcme yolıcam hamile kalır kızı olursa o kullanır

eminönnde hazır bebek şekerleri yok ben 2 tane yaptırıcam biri buzdolabı süsü lavantalı biride biberon içine çıkolata mevludunde vericem baktım siparişli yok dedim internette bir sitede vardı fiyatıda makul kadıköyde aynısını aynı adeti 65 ken orda aynısı aynı adeti 48 tl eşimde beğendi ay bu arada kızlar çok kararsız kaldım boğaçhan ismini beğendik koyalım diyoruzda ayberk de güzel isim hem aybüke ye uygun off kafam karıştı

selam kızlar
çook hastayım nezle olmuşum ilaçta içemiyorum..umarım hiç kimse yaşamaz bunu..tavsiyeleriniz var mı..ıhlamur,portakal,limon,greyfurt harici:)
ben de yeni atlattım grip. salgın var pek yapılcak bişey yok.
bol bol su iç ve dinlen. dinlenebildiğim günler kolay geçiyodu. dr. çok kötü olursan serum takılır dedi, vitamin takviyesi al dedi almadım.

selam herkeze nasılsınız kızlar boğaçhanımla biz çok iyiyiz teyzeleri dün kocişler eminönüne gittik ay gitmez olaydım kendime pijama gecelik falan aldım yazlık sabahlık malum bayram öncesi dr sezeryana alıyor beni aybüme çorap iççamaşırı baharık pijamalar aldım havuzlu hana girmedim bile elemanlar birbirindn ukala sanki ilk bebeğim tecrübesizmsanıp 3 aya kadar gıtılecek body 6 aya kadar giyer dio yüzüne fırlattı body sinirlendm çıktık hemen ordan kürkçü han var orda pasaj deil açık alan bir yer orda bebek eşyaları satan yer var mutto marka çıtçıtlı bodyler aldım 6 aya kadar ilk ay kısa kollu geri kalan 5 ayı uzun kollu aldım çok kalitelikredi kartı geçmiyor nakit mama önlkleri tulum adım çorap aldım geçen haftaiçide civile gitmiştim bayağı şeyler almıştım ama bunlar şuanlık alışveriş battaniye pikesi nevresimi daha alıncak çok şeyvar sonra bebek şekerci ye gittik acaip kalabalık benim kızda malum babaneyle falan durmuyo durmadan arayıp ane gel acıktım yedir beni diyo aklım kızda olunca gezeedim zaten paşamda yoruldu karnımda hastane kapısüsü balon sadece ama şık bir şeker seperi öyle şeyler alıp geldik
güle güle kullanın aldıklarını hepiniz:nazar::nazar:

eminönnde hazır bebek şekerleri yok ben 2 tane yaptırıcam biri buzdolabı süsü lavantalı biride biberon içine çıkolata mevludunde vericem baktım siparişli yok dedim internette bir sitede vardı fiyatıda makul kadıköyde aynısını aynı adeti 65 ken orda aynısı aynı adeti 48 tl eşimde beğendi ay bu arada kızlar çok kararsız kaldım boğaçhan ismini beğendik koyalım diyoruzda ayberk de güzel isim hem aybüke ye uygun off kafam karıştı

ben hiç isim düşünmedim ama sana hangisini begendiğimi söyleyim ayberk çok hoş bence

hosgeldın cnm hyrlı olsun bebısın

bende aynı amelıyattan olmustum bazen bende de oluo canım sag tarafımda ozellıkle

benim asıl merak ettiğim diğer aylar daha çok acırmı bide normal doğum yapabilirmiyiz ki. Benim doğuma ameliyatın üstünden 1 yıl geçmiş olcak

hosgeldın cnm hyrlı olsun bebısın

bende aynı amelıyattan olmustum bazen bende de oluo canım sag tarafımda ozellıkle
teşekkür ederm :) sizlerinde hayırlı olsun.
benim asıl merak ettiğim diğer aylar daha çok acırmı bide normal doğum yapabilirmiyiz ki. Benim doğuma ameliyatın üstünden 1 yıl geçmiş olcak

kızlar bunları yaptırıcam netten siparişle adresine geliyor Eki Görüntüle 380389 $DSCN4183.webp

Son düzenleme:
Ben de biberonlu şekerleri beğeniyorum.
Acaba buzdolabı süsü mü yaptırsam diye de düşünüyorum. Hatıra kalıyor herkesin evinde..

benim de saclarim kırıldı. Uçlarından aldırmam gerek, bazen evde elime makas alıp kesiyorum ama gitsem iyi olacak kuaföre.

Ben de haftasonu sabahları 11de uyandığım için mide bulantısı oluyor. Bizim bebekler çok nazlı, açlıkla hiç araları yok. :)

Gündüz uyursam başım ağrıyor benim. Yani her zaman değil. Ona da çare bulamadım. Başlarsa tüm günüm gidiyor. Senin gibi ben de İlaç almayı da sevmiyorum

Benim annem izin vermiyor saçlarımı kestirmeme :) Saç kısalınca bebeğin de aklı kısalırmış. Şimdi kuaföre gitsem beni gördüğünde kızacak ..:40:

benim saçalr epey uzunlardı. gebe kaldıktan sonra yıkaması taraması toparlaması zor geldi. bir ay boyunca malum hurafelerden ötürü kestirsem mi kestirmesem mi ikilemi yaşadım. en sonuna dayanamdım çektim beslemeyi allaha emanet deyip kestirdim :)
Oh ne güzel maşallah :)
Anne mutlu olunca fıstıkları da mutlu olurlar :nazar:

:) evet ya, bi hafifledim ki sorma
zeyno hic soylemeyeyim, sen yiyebiyorsan afiyetle yemene devam et. Boşverelim hurafeleri.

eneemm, o vakit ben yanmışımdır, doktor bulantıya iyi gelir die o kadar çok dondurma yedim ki:1::1::1:
leke çıkmasa da izinsiz bişey yemek hiçbizaman doğru değil zaten.
normalde de yapmam, hamileyken hiç yapmam.
e saçım ne olsaydı doğuma kadar püsküllü gibi gezelim mi yani, boya değil bişey değil.

benim daha önceden 2 düşüğüm var, öğretmenim geçen seneki düşüğü okulda duymayan kalmamıştı. düşük yapmışsın ne kadarlıktı diye sordu mesela biri, 8 haftalık dedim.
aa iyi küçükmüş demişti:53:
şimdi göbeğimden şüphelendiler yine de söylemedim, saklayabildiğim kadar saklıcam çok kızmıştım o zaman.

eşimin anne babası ve benim anne babam biliyo, yeter bence:33:
onlara da geçen hafta söyledik.

milletin ağzı torba değil ki. lambur lumbur konuşuyorlar
evet artik en guvenli ve hamileligin en keyifli zamanlari bunlar tadini cikaralim.Bugun deli gibi online hamile elbisesi satan yerlere baktim netten. Kizlar bana resmi, şık, düz renk( siyah, lacivert, gri, yada beyaz), desensiz ve penye olmayan daha ciddi bir kumaştan yapilmis birsey lazim. yok yok yok. elbise de olur , ceket pantolon takim da... bir yerlerde gorurseniz nolur beni haberdar edin cok onemlu.

siayh pant üstü gömlek olur mu? cevahirdeki gebe de var, galiba, bi de ebru da. her ne kaar alıcı gözüyle bakmadıysam da gözüme ilişmişti

selam herkeze nasılsınız kızlar boğaçhanımla biz çok iyiyiz teyzeleri dün kocişler eminönüne gittik ay gitmez olaydım kendime pijama gecelik falan aldım yazlık sabahlık malum bayram öncesi dr sezeryana alıyor beni aybüme çorap iççamaşırı baharık pijamalar aldım havuzlu hana girmedim bile elemanlar birbirindn ukala sanki ilk bebeğim tecrübesizmsanıp 3 aya kadar gıtılecek body 6 aya kadar giyer dio yüzüne fırlattı body sinirlendm çıktık hemen ordan kürkçü han var orda pasaj deil açık alan bir yer orda bebek eşyaları satan yer var mutto marka çıtçıtlı bodyler aldım 6 aya kadar ilk ay kısa kollu geri kalan 5 ayı uzun kollu aldım çok kalitelikredi kartı geçmiyor nakit mama önlkleri tulum adım çorap aldım geçen haftaiçide civile gitmiştim bayağı şeyler almıştım ama bunlar şuanlık alışveriş battaniye pikesi nevresimi daha alıncak çok şeyvar sonra bebek şekerci ye gittik acaip kalabalık benim kızda malum babaneyle falan durmuyo durmadan arayıp ane gel acıktım yedir beni diyo aklım kızda olunca gezeedim zaten paşamda yoruldu karnımda hastane kapısüsü balon sadece ama şık bir şeker seperi öyle şeyler alıp geldik

güle güle kullan :)
kapı süslerine şekerlere ben de baktım. ama alıcı gözüyle değil
havuzlu han a cumartesi girdim. dogacak yegenime aldım bişiler. kim kime dumduma aslında. seç seç beğen beğen al
aldıgımız hastane çıkışını da kardeşim eşiyle kadirhasta 60-70 e bakmışlar meğer, biz 40 a aldık :)

Kaça yaptırıyorsun?
Bizi de haberdar et. Hoş ben yazın uğraşacağım böyle şeylerle ama ön bilgimiz olsun.
Bir de şekeri ayrı alsak, ve süslerin içini biz doldursak olabilir mi diye düşünüyorum. Ben böyle şeylerle uğraş aktan çok keyif duyarım.

Nikah şekerlerimizi de eşimleikimiz alıp evde kendimiz yapmıştık. Güzel oluyor aslında :)

Kaça yaptırıyorsun?
Bizi de haberdar et. Hoş ben yazın uğraşacağım böyle şeylerle ama ön bilgimiz olsun.
Bir de şekeri ayrı alsak, ve süslerin içini biz doldursak olabilir mi diye düşünüyorum. Ben böyle şeylerle uğraş aktan çok keyif duyarım.

şekerini ayrı alıcam sarı lacivert çıkolta alıcaz biberonların içini doldrucaz kendimin aybükede olduğu için uğraşmam biraz zor olur sadece lastikli fırfırlı kurdela aldım bide hazı fyonklu kurdela bide ortası incili çiçek mavi desenli lohusa şerbet bardağı süsü yapıcam onuda eşim hazır alcaktı yok bunu kendim yapıcam dedim kaptım malzemeleri yaptıracağım yer burası cnm

ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - Anasayfa

bayağı bir yerler araştırdım burası en uygunu geldi bana süslemeleride zekli hoş yapmışlar kadıköyde bilirmisiniz bilmem boğanın orda yokuş var pizza hut o yokuşun orda şekerci var burda benim yaptıracaklarıma mıknatıslı olana 65 fiyat çekti fiyat önemli deil 100 de feda olsun paşama ama enayi durumuna düşmek kötü

Back
X