ikiside çok güzel ama leylekli favorim kaç tl
30 adet 48 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiside çok güzel ama leylekli favorim kaç tl
şekerini ayrı alıcam sarı lacivert çıkolta alıcaz biberonların içini doldrucaz kendimin aybükede olduğu için uğraşmam biraz zor olur sadece lastikli fırfırlı kurdela aldım bide hazı fyonklu kurdela bide ortası incili çiçek mavi desenli lohusa şerbet bardağı süsü yapıcam onuda eşim hazır alcaktı yok bunu kendim yapıcam dedim kaptım malzemeleri yaptıracağım yer burası cnm
ELİFCE NİKAH ŞEKERİ - Anasayfa
Ben de biberonlu şekerleri beğeniyorum.
Acaba buzdolabı süsü mü yaptırsam diye de düşünüyorum. Hatıra kalıyor herkesin evinde..
Tentation ceketsiz gömlek ve pantolon yetmeyebilir. Hiç de hamile ceketi görmedim yaaa. Ama en kötü ihtimalle ciddi bir elbise de bulamazsam senin dediğin gibi yapacağım. Ne yapayım beni mazur görsünler...siayh pant üstü gömlek olur mu? cevahirdeki gebe de var, galiba, bi de ebru da. her ne kaar alıcı gözüyle bakmadıysam da gözüme ilişmişti
Evet ben evde uğraşmak çok isterim. Bir hastaneye bir de annem mevlüt okutursa mevlüte yapmak istiyorum.Nikah şekerlerimizi de eşimleikimiz alıp evde kendimiz yapmıştık. Güzel oluyor aslında :)
bayağı bir yerler araştırdım burası en uygunu geldi bana süslemeleride zekli hoş yapmışlar kadıköyde bilirmisiniz bilmem boğanın orda yokuş var pizza hut o yokuşun orda şekerci var burda benim yaptıracaklarıma mıknatıslı olana 65 fiyat çekti fiyat önemli deil 100 de feda olsun paşama ama enayi durumuna düşmek kötü
Kızlar ben biraz da cinsimdir. Tülsüz, tüysüz şeyleri severim..Mümkün olduğunca sade....O yüzden de evde mi yapsma diyorum. Dışarıda yapılanlar mutlaka daha şatafatlı oluyor...
Tentation ceketsiz gömlek ve pantolon yetmeyebilir. Hiç de hamile ceketi görmedim yaaa. Ama en kötü ihtimalle ciddi bir elbise de bulamazsam senin dediğin gibi yapacağım. Ne yapayım beni mazur görsünler...
...
anchusa elbiselere baktın mı, şimdi biraz sezonu geçiyo kumaş elbislerin ama daha ince kumaşı olanı da vardır.
düz renk diz üstü.
okulda 25.haftada bi arkadaş var elbiseyle geçiriyo hamileliği.
elbise dediğim de hamile kıyafeti değil, normal markaların hafif bol veya robadan modelleri.
2-3 ay önce bütün alışveriş siteleri doluydu böyle elbiselerle, anlatabildim heralde
anchusa her zevke göre şeyler var. arayınca bulabiliyorsun. kardeşimin eşi de keçe kapı süsü istiyordu, bulduk
çikolaya için de eminönündeki melody çikolatayı önerdiler. tabelasında gold yazıyor. oraya da bakaıcam
hamile ceketine rastlamadım. o vakit düz siyah bi elbise alman gerek. ince çorap, topukluyla kotaır seni.pahalaı da olsa en çok çeşit ebru da var
hatta kapı süsünü şöyle birşey ben kendim mi yapsam diyorum. Bebek konsepti yok ama çok şirin..
Safari Kapı Süsü - 10marifet
Ablam da öyle diyor. Böyle bir kıyafet laızm olduğunda 6 aylık hamile olacağım.Karnım burnumda olmayacağı için bol kesim bir elbise olur belki..Netten hamile mağazalarının koleksiyonlarına baktım ama ipekyol, twist, zara nın bu tarz elbiseleri vardı. Bir ara onlara da bakmam gerekiyor.
bayanlar belki erken ama fikrinizi almak istiyorum beşik mi daha iyi yoksa oyun parkı olan beşikler mi? fikri olan var mı? yada deneyimli anneler bu konuda ne diyecekler merak ediyorum kararsız kaldık...
Yaa keçe de var mı bu hazır bebek süsü satan dükkanlarda. Neyse zamanı gekince yardımcı oluruz birbirimize, nerden ne yaptırdık, kaça yaptırdık vsy...
Ebrunun internet sitesine baktım, ama mağazasına esas gidip bakmam lazım. Yeni sezon iyice çıksın bir bakalım...
bu çok güzelmiş, paylaştığın iyi oldu.
bayanlar belki erken ama fikrinizi almak istiyorum beşik mi daha iyi yoksa oyun parkı olan beşikler mi? fikri olan var mı? yada deneyimli anneler bu konuda ne diyecekler merak ediyorum kararsız kaldık...
ben iki tane alacağım için daha ufak tefek şeylerde gözüm. ikeanın beşikleri var aklımda :)
ama forumlarda okudugum kadarıyla park beşikler en çok tercih edilenler.
anchusa yarın doktora gidiyorum, memorail beni etiler şubeye yönlendirdi. gebelik takiplerimi orda yapacaklarmış artık