• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aayy canım hadi inş yaaa yinede dikkat ediyorum elbette vitaminide kestim şimdilik doktor 20. haftadan önce gerekli diil dedi bakalım sonunda ne halde bulcaz kendimizi :37:

umaırm ii hallerdeee buluruz cnaım yaaa
ne vitaminini kestin ayy bana bir sürü ilaç verdi dr yneilerde,kalsiyum,magnezyum,demirr bir poşet

arkadaşlar bu göğüsler böyle kalmayacak değil mi? :50:
daha sonra eski boyutlara dönüyorlar mı?? :18:

ıns cnm tek dılegım bu :)

aayy canım hadi inş yaaa yinede dikkat ediyorum elbette vitaminide kestim şimdilik doktor 20. haftadan önce gerekli diil dedi bakalım sonunda ne halde bulcaz kendimizi :37:
ben hala ıcıyorummm kesmedı bızım dr benı vıtamıınsızmı buluo nedır :))

canım benim bebiş erkek, ben görkem ismi istiyorum ama unisex isim old için eşim uygun bulmuyor :43: bir de artuğ var alternatif sizce nasıl??

benımde hm kız hemde erkek arkadasım var amaben begenıyorumm artug hıc duymadım cevremde yok .. gorkem daha gusel sanki

herkese selamlar misafirim var ama sizinlede paylaşmadan duramıyorum napim. doktor kontrolüm vardı bugün prensesim geliyormuş. doktor çok kesin konuştu yinede %5 yanılma payı bırakıyorum dedi. o kadar mutluyumki. tabiki erkekte olsa sevinirdim ama hep kız istedim Allah gönlüme göre verdi. bu arada benimde ikili test beta-hcg 67. yani bende tuttu şu hurafe bilginiz olsun. ayrıca doktor 4 lü teste gerek duymadı ikili çok iyi çıktığı için. şimdi AFP diye bir test için kan verdim. 2 mayısta da ayrıntılı ultrason var. zaten önemli olan testler değil ayrıntılı ultrasonmuş. şimdilik bu kadar benden. hemen kaçayım artık misafirlere ayıp olacak. çokkkk mutluyummmmmm :52: :52: :52:

canım hayırlı olsun bu sene kız senesi gibi duruyo sanki biraz :31: bende dün öğrendim kesin kız dedi doktor hatta erkek olursa çilek odası benden bile dedi yani :52:

patates mi haşlasam hem bastırır:1::1::1:bu ara çoğunuz çalışıyorsunuz herhalde zor oluyordur değil mi :5:
zor oluo cnm valla aksam eve gıdnce yemek derdı faln allhtan eşim anlyş gozterıo ama yınede rht edemıo ınsan hala yemk yapmkta cok zorlnyrm ben
herkese selamlar misafirim var ama sizinlede paylaşmadan duramıyorum napim. doktor kontrolüm vardı bugün prensesim geliyormuş. doktor çok kesin konuştu yinede %5 yanılma payı bırakıyorum dedi. o kadar mutluyumki. tabiki erkekte olsa sevinirdim ama hep kız istedim Allah gönlüme göre verdi. bu arada benimde ikili test beta-hcg 67. yani bende tuttu şu hurafe bilginiz olsun. ayrıca doktor 4 lü teste gerek duymadı ikili çok iyi çıktığı için. şimdi AFP diye bir test için kan verdim. 2 mayısta da ayrıntılı ultrason var. zaten önemli olan testler değil ayrıntılı ultrasonmuş. şimdilik bu kadar benden. hemen kaçayım artık misafirlere ayıp olacak. çokkkk mutluyummmmmm :52: :52: :52:

hadı gozunaydın cnm hyrlı olsun prenses:nazar::nazar:

dönüyorlar evet ama benimkiler azıcık büyük kalsa keşke :27:

öyle canım önemli olan senin beğenmen :16:

anlamları ne canım

ne güzel benim eşim çok üşengeçti haftada bir çıkıyoruz beraber :27::27:

Görkem : ihtişam demek ama
Artuğ : Artık, bundan böyle, daha anlamında ama eşim ve benim isimlerimizin baş heceleri o yüzden kararsız kaldık

umaırm ii hallerdeee buluruz cnaım yaaa
ne vitaminini kestin ayy bana bir sürü ilaç verdi dr yneilerde,kalsiyum,magnezyum,demirr bir poşet

elevit kullanıyodum ben onu kestim şimdilik benim değerlerim çok iidi o yüzden doktor hiç bi vitamine gerek duymadı tatlım yaaa hatta kan ilacı için bile şimdilik gerek yok 20. haftadan sonra tekrar bakarız dedi :31:

hayırlı olsun canım :54::1:

elıf nur ıstıyorum bakalım bı cınsıyetı dogru durust ogrenebılsek erkek olursada ugur ben cok acaıp ısımlerı begenmıyorumm normal bısı olsun yeterlı:9::9:

ben daha hiç düşünmedim:1:

canım kusura bakma ben o kadar haberdar diilim geçmiş olsun kanamanmı oluyo senin doktorun bişeyler yapmıyomu bunun için kesin görün canım başka bi doktora bence

evet canım 15 gündür kanamam var, doktorum bebeğin iyi olduğunu kanamanın tam sebebinin bilinemediğini büyük ihtimal rahim ağzında bir damar çatlaması olduğunu söylüyor, sürekli yatacakmışım bende 15 gündür sadece tuvalet için kalkıyorum hep yatıyorum ama içim rahat değil, başka doktora gideceğim.

Artuğ : Artık, bundan böyle, daha anlamında ama eşim ve benim isimlerimizin baş heceleri o yüzden kararsız kaldık

bende görkemi daha çok beğendim tatlım fikrimizi sorduğun için fikrimi sölim dedim ama tabiki sizin kararınız en güzel ismi siz bilirsiniz :9:

Son düzenleme:

maşş hayırlı uğurlu olsun canım. böyle duyunca bende öğrenmek için can atıyorum. haftaya randevum var. ama alman doktorlar görmüyorlarmış 20. haftadan önce. yani benimki mayısa kaldı artık.
neyse artık nasip.. güle güle büyüt prenses göbeğini...

zor oluo cnm valla aksam eve gıdnce yemek derdı faln allhtan eşim anlyş gozterıo ama yınede rht edemıo ınsan hala yemk yapmkta cok zorlnyrm ben

hadı gozunaydın cnm hyrlı olsun prenses:nazar::nazar:

benimde bulanıyor hala bende yapamıyorum kayınvalidem yapıyor ama çok hevesli değil yapmaya :37:

görkem daha iyi sanki:31:

evet canım 15 gündür kanamam var, doktorum bebeğin iyi olduğunu kanamanın tam sebebinin bilinemediğini büyük ihtimal rahim ağzında bir damar çatlaması olduğunu söylüyor, sürekli yatacakmışım bende 15 gündür sadece tuvalet için kalkıyorum hep yatıyorum ama içim rahat değil, başka doktora gideceğim.

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin:54:

Slm kızlar nasılsınız
bebişler nasııı
benim boğaz ve kulak ağrım hala devam ediyorr,yatıyrmmmm

geçmişi takip edemedimmmm...umarım önemli bir şey kaçırmadımmm
kaçırdıysamm banada söyleynnn:1::1::1::1:

Benim kayınvalide gibisi yoktur herhalde bebeğe isim buldu hemde kendisi ve kayınpederin isimlerinin ilk hecelerinin birleşimi :) düşünebiliyor musunuz ne durumdayım.neyse ki eşim pek oralı değil.:52:

canım tabiki doktor tehlikeli bi durum yok dedise kafanı takma ama tedbiride elden bırakmamak lazım bi doktora daha görünsen ii olur bence..

ya ben akşam yemeğini yer yemez uyuyorum. engelleyemiyorum kendimi. gözlerim kapanıo. normalde bizde çok gezeriz. ama yazık eşim
benim yüzümden dizi izlemeye başaldı artık:))) ben uyuyunca napsın... uykuya hiç dayanamaz oldum.

beyler bu dönemde anlayışlı olacak artık yapacak bişi yok :)))) ara ara bendede oluyorrrr canım uyku engel olamıyorum kendimeeeeee bendeee
ama çoğunda iim

Back
X