2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm kayınvalıdem uzkta oturo gtmemız 2 saatı buluo otobustu metrobustu kotu olursun dıo kısacası senle hıc ugrasmcm demk ıstıoda :((goturmuo kaynvalıdem cok kızıo onabenı bırakıp gelıo dıe ama napalım oda bole işteee

canım geçende bahsetmiştin ama sormaya çekinmiştim belki sen istemiyosun gitmeyi die düşünmüştüm ama eşinde bi ilginçmiş benimki bayılır annenlere gidelim dedim zaman :31:

canım geçende bahsetmiştin ama sormaya çekinmiştim belki sen istemiyosun gitmeyi die düşünmüştüm ama eşinde bi ilginçmiş benimki bayılır annenlere gidelim dedim zaman :31:

al benden de o kadar. birde biz ailelerimizden farklı şehirdeyiz. gittiğimizde bir gün orda bir gün bizde kalırız.. bazen aman bugün sizde olalım desem. ağzı kulaklarında ne yapacağını şaşırır.

al benden de o kadar. birde biz ailelerimizden farklı şehirdeyiz. gittiğimizde bir gün orda bir gün bizde kalırız.. bazen aman bugün sizde olalım desem. ağzı kulaklarında ne yapacağını şaşırır.

cnm ılk evlndgmz zmnlr herhfta gıdelım ıstydu bnde calısyrum ya ıstmydm uzak dıe bı dınlnmem ıcın haftasonu kalıo dıe bukonuda cok tartstk neyse atlattık onu ama sonra baska sorunlar yasadık bosanma asamsına geldık bya kotydu aramz kı dha yenı evlıyz 8 ay falan oluo sonra hamıle oldugumu ogrendık buyuk bı şoktu dogurup dogurmamak konusunda cok karasız kaldım ama benı tek mutlu eden evlılıgmde suan bebısım:emir_bebek::emir_bebek:eşimle aramız ıı deıl o sadece kendı ıstdklrnı yapıo benı pek takmıo hamıleyım sesımı cıkarmıyrm kendı halıne bırakyrm nekdr duzeltmye calıssakta duzelmıo ama bebgım ıcın yaptıklrını ıcıme atyrm karısık seylerr hylısı allhtan buda benım alın yazım dıyıp oturyrm yapcak bısı yok....

cnm ılk evlndgmz zmnlr herhfta gıdelım ıstydu bnde calısyrum ya ıstmydm uzak dıe bı dınlnmem ıcın haftasonu kalıo dıe bukonuda cok tartstk neyse atlattık onu ama sonra baska sorunlar yasadık bosanma asamsına geldık bya kotydu aramz kı dha yenı evlıyz 8 ay falan oluo sonra hamıle oldugumu ogrendık buyuk bı şoktu dogurup dogurmamak konusunda cok karasız kaldım ama benı tek mutlu eden evlılıgmde suan bebısım:emir_bebek::emir_bebek:eşimle aramız ıı deıl o sadece kendı ıstdklrnı yapıo benı pek takmıo hamıleyım sesımı cıkarmıyrm kendı halıne bırakyrm nekdr duzeltmye calıssakta duzelmıo ama bebgım ıcın yaptıklrını ıcıme atyrm karısık seylerr hylısı allhtan buda benım alın yazım dıyıp oturyrm yapcak bısı yok....

canım ne desem bilemedim ama umutsuz olma sakın siz yeni evlisiniz daha o kadar yıpratmamışsınızdır evliliğinizi bebişiniz olunca bak nasıl mükemmel bi çekirdek aile olursunuz ama sen annesin yaa galiba fedakarlığın fazlası sana düşecek bu konuda düzelmez diyip bırakma sen elinden geleni yap sonu mutlu olur inş bacım rabbim yardımcın olsun inş :16:

bilmiyorum ama bence insan hamileyken bir parça bencil olabilir. yani bebeğinden başka herkese. çünkü şuan bebeğimiz bizim hissettiklerimizden başka hiç birşeyden etkilenmiyo. ama annesinin her hali onu etkiliyor. karı koca arasında normal sorunlar yaşanması. bence hamilelikte ve annelikte bebeğimiz herkesten önemli. maalesef eşlerimizden de. çünkü babası çok mutluymuş, çok moralsizmiş bebeğimizin haberi yok. ama bizim her halimiz direk onda..
o yüzden hele hele de bu dönemde kendinden başka bir şeye kafa yorma bence..bu hepimiz için geçerli..

kizlar birde saglik ocagi artik randevuylada calisiyor. gidip saatlerce beklemenize de gerek yok. tel acinca randevu bile veriyorlar. hos ben hep randevusuz gittim ve maksimum 1 saatte hallettim isimi su ana kadar.
Canım sen sağlık ocağında ne yaptırıyosunki?
bana bi tetanoz aşısı için gel dediler o kadar.Kan tahlili falan da yapıyolarmış ama ben hiç orda yaptırmadım
zaten dr. da başta istemişti onun dışında istemedi

günaydın arkadaşlar
ben henüz alışveriş işine başlamadım ama güreşciler gibi yaglanıyorum hamile kaldıgımda çok kiloluydum üzerine 6 kilo aldım o sebeple diz kapagımın arkası ve bacak başlangıcı çok fena kaşınıyo o kısma özellikle günde 2-3 sefer sürüyorum Allahım tek dilegim daha fazla kilo almamak :(
ben de bebe yağı ve kayısı yağını karıştırdım
ıslak cilde çok iyi oluyor hem bacaklarımı hem de karnımı yağlıyorum,hiç kaşıntı olmuyor.tavs. ederim.:10:

günaydın kızlar:16:
netten pantolon almaya cesaret edemiyorum ben ya, popo da büyüdü bedenimi bilemiyorum
dar paça pantolona çok ihtiyacım var aslında:26:
Netten alma sakııın,uyarmı uymazmı ne bilicen
LCW de var keten pant. çok da güzel duruyor ben bi 38 bi de 40 almıştım
fakat çok bıraktı kendini şimdi 38 bile bol geliyor 40 olanı hiç giyemedim
sonra ki dönemlere kaldı artık.
:49::49:
ve kızlar...türkiyedeki sağlık sistemini öpüp sürün yüzünüze gözünüze.. almanya çok gelişmiş bi ülke ama. gitmek zorunda olduğum doktorun ultrason makinası benim annemin kardeşime hamileyken ki makinalardan. ve doktorunuz sizi sevk etmedikçe ayrıntılı bir üst ultrasonda görme imkanınız olmuyor.
ve ilginçtir burda 9 ay boyunca muayeneler vajinal ultrason biliyormusunuz:(((( çok kötü. doktorda türkiye yi anlamadığını söylüyor.alttan muayene olmalıymış???? püfff

Öyleymiş valla herkes öyle diyor
zaten onlarda hem ucuza hem de kaliteli tedavi olmak için Türkiyeye gelen çok oluyormuş
bizde her mahallede bi MR merkezi,bi diyaliz merkezi var nerdeyse:9:
3 boyutlu usg cihazı olmayan dr. a gitmiyoruz bile.
:1::1:

Bu arada geçmişi atlaya atlaya okudum azıcık
bizim kızlar ciddi ciddi küsmüşler heralde ki gelmemişler.
Buraya niye küstüler ben anlamadım kimseyle bi tartışmaları atışmaları falan olmadıki
yönetimin verdiği bi kararla uzaklaştırma aldılar bildiğim kadarıyla bize niye küstülerki şimdik?:29:

Camillaaaaaaaa,suksuuuukkkk,anchusaaaaaaaaaaaaaaaa
diğer kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:37::37::10::6::79::84:
niye ses çıkmiiii bakiiiiimmmm benim msjımdan önce tammmm 7 dk dır bişey yazılmamış
:35::9::8::29::30:

belki bebiş bazı şeylere vesile olur ve herşey eskisinden çok daha iyi olur.:16::16:

canım ne desem bilemedim ama umutsuz olma sakın siz yeni evlisiniz daha o kadar yıpratmamışsınızdır evliliğinizi bebişiniz olunca bak nasıl mükemmel bi çekirdek aile olursunuz ama sen annesin yaa galiba fedakarlığın fazlası sana düşecek bu konuda düzelmez diyip bırakma sen elinden geleni yap sonu mutlu olur inş bacım rabbim yardımcın olsun inş :16:
ıns cnm uğraşıyorum ama pes edcek duruma gelınce vazgcyrm ben yapılanı untrm kotulugu hıc tutmm aklıma ama esım ole degıl o hep tutar ıcınde hep aklınddr oyuzden zorlasıo hersey ben unutrm esımdr kocamdr derım ama karsıtaraf ole olunca hamılelgmı mutsuz gecrmek ıstmyrm zaten sulugozum bebgmde benm gbı olsun ıstmyrm...
bilmiyorum ama bence insan hamileyken bir parça bencil olabilir. yani bebeğinden başka herkese. çünkü şuan bebeğimiz bizim hissettiklerimizden başka hiç birşeyden etkilenmiyo. ama annesinin her hali onu etkiliyor. karı koca arasında normal sorunlar yaşanması. bence hamilelikte ve annelikte bebeğimiz herkesten önemli. maalesef eşlerimizden de. çünkü babası çok mutluymuş, çok moralsizmiş bebeğimizin haberi yok. ama bizim her halimiz direk onda..
o yüzden hele hele de bu dönemde kendinden başka bir şeye kafa yorma bence..bu hepimiz için geçerli..

evet canm mutsuzlugumun bebgımde etkılmsnden korkuyrm mutsuz bı bebk olsun ıstmyrm cunku ben cok neselı guleryuzlu bırıydım....

yok yazılanların hepsini okuyamayacağım. şöyle tesadüfen gözüme çarpanları yorumlayayım..
Bende bahar temizliği vardı bugün. Kışlıklar kalktı mutfak çamaşır suyuyla bir güzel temizlendi.. Yarın da kapılar ve banyo derin temizlenecek..

öledr belkı ama erkek erkek demelrı uzuo ıste belkı kızdr hamılelk bıde alınıo ı

kayınvalidelerin yorumları da yani... bizimkilerde sürekli erkek diolar. ve aile erkekten geçilmio. kız yok. sanırsın ki kız isterler.
erkek ismi falan düşünülmüş. ay bide benim eltimde hamile biliyomusunuz. aynı zamanlarda hamile kalmışız. 3 hafta küçük o bende ama.. her yer hamile eşim tarfında. ve etrafımda eltimle beraber 8 arkadaşım var şuan hamile olan:)))
2012 nüfus patlaması yani::)))
bu arada çinli bi arkadaşım var. bu sene çinde zenginlik ve bereket yılıymış. insanlarda 2012de çocuk doğurmak için sıraya girmişler:))))
Benim de çinli bir arkadaşım var. Ejderha çocuk olacak seninki deyip duruyor 2012 de doğacağı için. Çok şanslı olacak 2012 de doğanlar diyor.

kızlar turk kahvesı ıcmek zaralımıdr
Bana Dr. kafeinsiz kahve tüketmeye çalış dedi. Ama normal kahvede hafta bir kaç kere içebilirsin. YAlnızca uyarıcı oldukları için ben tüketmek istemiyorum.

Back
X