paşama yarasın hepsi bana yaramasın aldım başımı gidiyorum sitede rekor benim sanırım 7 kilo aldım 69 oldum
bebısımız olsunda sonrası kolay cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paşama yarasın hepsi bana yaramasın aldım başımı gidiyorum sitede rekor benim sanırım 7 kilo aldım 69 oldum
bebısımız olsunda sonrası kolay cnmrekor sendemı bılmyorumm ama ben 2 kg aldım sımdılık o sanıırm hamıle kaldıgın kıloylada alakalı cnm
maşallah canım ne güzel az almışsın
ben 5 kilo aldım
5 ay da 5 kilo nassı ama??![]()
bende 2 kilo aldım bu hafta iştahım acayip açık çok yiyorum kilo artışı hızlanırmı bilmem ama ilk bebekde daha çok kilo alınıyo normal bi durum yani benm 2. olduğu için yavaş gidiyor
maşallah canım ne güzel az almışsın
ben 5 kilo aldım
5 ay da 5 kilo nassı ama??![]()
uuzulme canım herkezın farklı olur sonuctaa
ben 7 kilo bakalım doğuma kadar ne kadar olucam gerçi erken doğum yapıcam indiririm olucak :)
bende 2 kilo aldım bu hafta iştahım acayip açık çok yiyorum kilo artışı hızlanırmı bilmem ama ilk bebekde daha çok kilo alınıyo normal bi durum yani benm 2. olduğu için yavaş gidiyor
neden erken doğum canım merak ettimben 7 kilo bakalım doğuma kadar ne kadar olucam gerçi erken doğum yapıcam indiririm olucak :)
Kıııız volveroooon benim de 2. ancıııımmm
yaa bak şimdi beni iyice bunalıma soktun amaaa:26:
Benim hiç bulnatım olmadı
ayçada da olmamıştı zaten
iştahsızlığımda olmadı
ne bulduysam yiyorum
cips,çerez,kuruyemiş,meyve,sebze,pasta,hamur iş
sağlıklı,sağlıksız canım ne çekerse özgürce yiyorum
e kilolar da gelir tabiki.Şu mantıkla düşünüyorum bi bahanem var bi daha ömrümde bu kadar rahat yiyemiycem
mantığa bakın yalnız![]()
yanlız bide doğum yapınca aman süt yapsın diye yeriz uffffffff kilolardan nefret ediyorum benm göbüşüm çok çıktı yaaa bu kadar büyürmü yatakda sağdan sola dönerken bile karnımı 9 aylık gibi hissediyorum suyummu çok ne
yanlız bide doğum yapınca aman süt yapsın diye yeriz uffffffff kilolardan nefret ediyorum benm göbüşüm çok çıktı yaaa bu kadar büyürmü yatakda sağdan sola dönerken bile karnımı 9 aylık gibi hissediyorum suyummu çok ne
neden erken doğum canım merak ettim
benımde ılk bebgımm ben cok bulantı cektım yenı yenı kendıme geldım oyuzden kg almamıs olabılırım bıde aburcubur cok yemıyorumm . belkıde oyuzden hamur ısı serbetlı tatlı yada agırseylerden kacıınıyorumm daha hafıf seyler yıyorumm ozellıkle pılavv tarzı yemekler bebege faydalı deıl kg yapıo sadece az yenmelı
bende avutayımm kendimi o zaman suyum çok derim soranaay işte o zaman daha çok kilo alırım ben kesinnnn
süt yapsın dieeee
bizim suyumuz şimdi 1 kilo var mı kiiiii
azcık kendimi avutayımm bariiii
bende yatarken cok rahatsızoluyorumm ozlllekle bırhaftadır karnımm acaıp degıstıı baya fark ettı bende kendımı cok aggırlasmıs hısseedıyorum nedenkı
evet canım dikkat edersek yediklermze kilo olmuyo ben frenlemedimkendimi hiç oğlumun ardından koşturmadan ev işi falan hareketle gidiyo yani mesela oğlum hastaolmuştu 2 kilo vermiştim e bide ilkinde hep dinleniyodum bunda hiiiç yatma yok
benden kaynaklanan sorun nedeniyledoğultan kalçalarım çıkık doğmuşum 1 sene aletin içinde kalmışım daha bebecikken normal doğum bisiklete binme topuklu ayakkabı giyme uzun yürüyüş yapma gibi şeyler yasaklanmış he çok şükür hiçbir kusur kalmadı tam aksine aletten çıkar çıkmaz yürümüşüm bile vücudum fazla ağırlığı kaldıramıyo yani kaçlarım dr söylemişti ıkıncısıde erken olucak sezeryandan sonra 15 gün hafif topallayarak yürüyordum sonra düzelmiştim o yüzden erken olucak cnm geçen hafta drumda söyle 13 agust 17 agust gibi alıcaz 36 ıncı haftamı doldurucam inş