ben dün aşı oldum aile hekimliğinde, kayıt yaptırınca aşı günü veriyorlar. doktoruma da sordum bi sakıncası yok dedi.
peki zararı yok mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün aşı oldum aile hekimliğinde, kayıt yaptırınca aşı günü veriyorlar. doktoruma da sordum bi sakıncası yok dedi.
mutlaka git çok güzel ilgileniyorlar, bebeğin kalp atışlarını falan dinliyorlar :)
peki zararı yok mu ?
peki zararı yok mu ?
günaydın canımm, bugün bizimde 2 de randevumuz var , kanama için başka bir doktora gidiyoruz, inşallah hayırlı haberlerle dönelim ikimizde ...
kızçeler yaaaa benh ergeçen gün büyüyorummm kocaman oldu kanrışımmmDDD biryandnahoşuma gidiyor biryandna ürküyorum
benimde akşamları kocaman gözüküyo :) ben kakao yağı aldım dün onu sürüyorum günde tek seferkızçeler yaaaa benh ergeçen gün büyüyorummm kocaman oldu kanrışımmmDDD biryandnahoşuma gidiyor biryandna ürküyorum
kızlar selammm
şimdi hastaneden geldim iş yerim çok stresli bebeğim iyimi diye baktırdım buarada cinsiyeti kesinleşti :) OĞLUM oluyomuş
bebişte sağlıklıymış ama işe gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bebeğim içinama doktorum bebeği etkilemez dedi bakıcam artık dayanamadığım noktadan ayrılcam ücretsiz izne..
kaç kilo düşük kilo sayılıyor? ben daha hiç kilo almadım,52ydim hala 52yim,doktor hiçbi şey demiyor,normal mi sizce bu kilo ve kilo almamak,boyum 1.60. Aslında kilo yapcak şeyler yediğimi düşünüyorum,yani kilo alayım diye değil de canımın çektiği şeyler kilo aldırcak şeyler,dün doktorda kilo almış çıkarım diye ümitlenmiştim ama aynı kiloda çıktım,hatta gram olarak da bakarsak daha az:44:
kızlar selammm
şimdi hastaneden geldim iş yerim çok stresli bebeğim iyimi diye baktırdım buarada cinsiyeti kesinleşti :) OĞLUM oluyomuş
bebişte sağlıklıymış ama işe gitmek dahi istemiyorum korkuyorum bebeğim içinama doktorum bebeği etkilemez dedi bakıcam artık dayanamadığım noktadan ayrılcam ücretsiz izne..
kızçeler yaaaa benh ergeçen gün büyüyorummm kocaman oldu kanrışımmmDDD biryandnahoşuma gidiyor biryandna ürküyorum
inşallah canım, kanaman mı oldu senin??? rengi nasıldı tam??? doktor ne dedi?
buyuyoruzz kızlar hergecen farklı oluo bende dun gobusumu cektımm :))
hani kızz nerede göbüşünn![]()
evet yaa göbüşlerimizi çekip de koysak mı ne
kız mı erkek mi