• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cinsiye tahmininde ikinci gebeligim ikisindede tutan formülüm ye eksiyi dogur ayşeyi :-D Ilk kızımda turşu suları turşular rüyamda bile erik görmeler derken tuttu ve kız ikincisindede doktordan önce biz dedik ona kızmi diye çünkü aşırı derecede eksi limonlu salata yedim günde kaç öğün hatırlamiyorum ve sonuç kız birde geç hareketlilik var erkek bebek 2.5 3 ayda canlanırmis ben hâlâ hissetmiyorum kız bebek daha geç

cnm bende çok fazla ekşi yiyorum hatta tatlıyı görmek bile istemiyorum bunun gibi pek çok yönteme bakarsam kız çıkıyor ve hala hissetmiyorum bebeği...
ultrasonla günü farklı çıkabilir esas baz alınan sat tarihi galiba.

cnm bende çok fazla ekşi yiyorum hatta tatlıyı görmek bile istemiyorum bunun gibi pek çok yönteme bakarsam kız çıkıyor ve hala hissetmiyorum bebeği...
ultrasonla günü farklı çıkabilir esas baz alınan sat tarihi galiba.
Evet uzak diyarlardan bi prenses yolda annesi o zaman :-)

ewt ccnmm havalar tam hastalık havası dıkkat edınn.. 3lü test sonucumuzu aldık şükür ıı cıktıı.. ayınn 24 ayrıntılı verdı ama ızmıre gıdıcem mayıs basına erteledık oyuzden ..

e peki cinsiyetle ilgili bişey demedimi..telefondamı öğrendin sonucu ? :11::12::13:

Baby Shower, Amerika’da, doğumu yaklaşan anne adayının sevenleri tarafından sevgi ve hediye yağmuruna tutulduğu bir organizasyon olarak uygulanmaktadır.

:)bebek doğmadan kısaca parti veriyorsun

sen amerikadasın galiba, bizim burda yok, mevlüt şaptırırız belki

Selam kızlar..Biz bugn çok yorulduk.. Kışlıkları kaldırıp yazlıkları cıkarma vakti geldi artık.Kışlıklar kalktı kalmasına ama ütülenecek bi dünya yazlık var..Hiç sevmiyorum ütü yapmayı yaaaa:43: Bitsin de kurtulayım biran evvel:50:

çoook orgunum kızlar bahar temizlğne başladım uyumak istiyorum ama oğlum izin vermiycek galiba :32:

cinsiye tahmininde ikinci gebeligim ikisindede tutan formülüm ye eksiyi dogur ayşeyi :-D Ilk kızımda turşu suları turşular rüyamda bile erik görmeler derken tuttu ve kız ikincisindede doktordan önce biz dedik ona kızmi diye çünkü aşırı derecede eksi limonlu salata yedim günde kaç öğün hatırlamiyorum ve sonuç kız birde geç hareketlilik var erkek bebek 2.5 3 ayda canlanırmis ben hâlâ hissetmiyorum kız bebek daha geç

ben hamile kaldım ilk erik ve ekşi elmaya aşerdim.sonra yediğim turşular içtiğim turşu suları,yediğim limonlar,hiçtatlı görmek istemeyişim,yüzüğümün karnımda bi aşağı bi yukarı sallanması,tarih hesaplaması derken hep kız çıkıyordu.gerçektende bebişim kız çıktı.ama benim bıdığım erken hareketlendi.2.5 aylıkken bile ben hissediyordum.

Back
X