karınlarınız buyumeye başladı mı???
valla bende anlamadım bi büyüyor 8 aylık gibi oluyor bide bakıyorum nerdeyse dümdüz.ama şu bi gerçekki hiçbir pantolonum olmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar size birsey sorucam.. acikcasi cok muallaktayim ve sat tam hatirlayamiyorum.. yani ilk kontrole gittigimizde 18.12.2011 sankistim, ardindan (o hafta annemlerdeydik cunku annem cok net soyledi su tarihte oldun diye) ikinci gittigim kontrolde 25.12.2011 olarak hesapladi dr..
ve hep 25.12.2011 olarak devam etti kontrollerimizde yazilan sat.
ama ne zaman ultrasona girsem sat.tan hesaplanandan buyuk tahmin yapiyor ultrason makinesi..
soyle soyleyeyim..
kan tahlili icin ilk 16.01.2012de gittim bhcg 84,6 cikmksti
ardindan 3 gun sonra 19.01.2012 de gittim bhcg 263,9 cikmisti
ilk usg cekimi 28.01.2012 yolk kesesi saptandi, fetal pol izlenmedi
ikinci usg 02.02.2012 (5+4 iken cihaz 5+3 olarak hesapladi buyuklugunden)
ucuncu usg 13.02.2012 (7+1 iken cihaz 7+5 olarak hesapladi)
dorduncu usg 22.02.2012 (8+3 iken cihaz da tam 8+3 (-3 +3) hesapladi ama baska bi ozel hastaneydi)
besinci usg 12.03.2012 ( 11+1 iken cihaz kafa capindan 12+5 , bas-popo mesafesindense 12+1 hesapladi)
altinci usg 23.03.2012 ( 12+5 iken cihaz 14+2 hesapladi)
yedinci usg 24.032012 (12+6 iken cihaz femur uzun,ugundan 15+1, kafa capindan 14+3 hespaladi)
yani acaba ilk sandigim sat 18.12.2011 olan mi dogruydu acaba..
23.03.2012 de yapilan ikili testte de
sat.a gore 12+5 beklenen dogum tarihi 30.09.2012
cihaza gore ortalama 13+6 beklenen dogum tarihi 22.09.2012 cikti
surekli kafami kurcaliyor bu.. benim gibi sat ve cihaz tahmini arasinda degisiklik olan var mi.. bizimkisi mi onden onden gidiyo acaba iyi mi buyuyo gelisiyonazar:) yoksa benim sat.ta mi bi problem var... :44:
herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?
herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?
kızlar yaa ben çok kötüyüm.
sabah evde çıkarıp geldim işe. her sabah olduğu gibi
normaldede çok halsiz olurun gelene kadar mahvolurum ama bugün daha başka. elim ayağım bacaklarım titriyor.
kafamımasaya koydum öyle duruyorum ama midemfena. ne yapacağım![]()
hayırlı olsun oğluşun benimde oğluşum olcakmış Allah sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize....herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?
kızlar yaa ben çok kötüyüm.
sabah evde çıkarıp geldim işe. her sabah olduğu gibi
normaldede çok halsiz olurun gelene kadar mahvolurum ama bugün daha başka. elim ayağım bacaklarım titriyor.
kafamımasaya koydum öyle duruyorum ama midemfena. ne yapacağım![]()
bende dustan sonra yaglanıyorumm kremlenıyorum sonuca baksanaaa.. surdugum kremler nereye gıttıısanırım olucagı varsa oluoo .. doğsun ben bunların hesabınıı sorucam onaa
ısırıcammm poposunuuuuu
![]()
gecmıs olsun canımm yedıgın bıseymı dokundu :26:
bu normal canım yapacağın tek şey enerji verici şeyler yemek,bol sıvı tüketmek.bu hafta boyu bende böyleydim.artık kendimizi yormamamız gerekiyor bebişler büyüyor kalp böbrek ve ciğerlerimiz daha çok çalışmaya başladı.o nedenle kendimizi iyi hissettiğimizde bile bişeyleri frenleyip yorulmamamız gerek.tabi çalışırken bu çok zor.evde olunca hemen uzanıp dinlenebiliyor insan.
günaydın kızlaaarr, çatlaklar oluşmaya başladı demek. eveet hepimiz çatlak patlak yusyuvarlaaak olucaz demek ki, kreminde pek bi faydası olduğuna inanmıyorum açıkçası, olucaksa bi şekilde oluyo zaten. bakın kremlenip, yağlanıp çatlayanlar var, ben hiç bişi sürmedim ama çatlamadım da, bakalım zaman ne gösterecek, bundan sonra çatlamalar başlayacaktı muhakkak.
ewt canımm uyuzlar gıbı kasınıyorummcanım valla lafı ağzımdan aldınız dün eve gittim nasıl kaşınıyorum size anlatamam karnım göğsüm heryerim hemen yıkandım yağlandım bebe yağı krem evde ne bulursam sürdüm üzerinede kıyafetime geçmemesi için streçledim nolucak halimiz şimdiden başlarsak kaşınmaya(((
Yok cnm tansiyonum falan düştü sanırım. çok halsizim ve elim bacaklarım titriyor.
doğru söylüüyorsun çok normal. bişeyler yemeye çalışayım.
neler enerji yapar ki:26:
Yok cnm tansiyonum falan düştü sanırım. çok halsizim ve elim bacaklarım titriyor.
doğru söylüüyorsun çok normal. bişeyler yemeye çalışayım.
neler enerji yapar ki:26: