2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hanımlar ben 20 haftadyım boyum 1.75 76 kilo ile hamile kaldım şu an da 82 kiloyum biraz hızlı kilo aldım. Biraz iş yapınca çarşıya çıkıp yürüyünce ya da otobüste normal mesafe gidince kasıklarım ağrıyor. Yengemler kilomdan dolayı diyorlar, Annem de ortanca abimde öyleymiş bebek alçaktır diyor dikkat et kendine yürüme felan, böyle durumlarda erken doğum riski oluyormuş. Benim gibi iş yapınca , yürüyünce kasıkları, karnı ağıran kimse var mı? Yarın ayrıntlı ultrasona gidecem inşaallah doktorumu da görebilirim ona sorsam rahatlıyacağım...

Canım benim kilom seninkinden fazla.Benim de belim cok agrıyordu fazla iş yapınca.Ama yürüyüşe başlaynca çok rahatladım.Hergün yarım saat yürüyüorum daha rahat hareket ediyorum artık.Sen de denemelisin bence.

kıssslaaarrrr limango kids e çok güzel hamilelikler gelmiş,,bebekler içinde çok güzel şeyler var :112:

oyyyy mide bulantılarım azalmaya başladı demiştim ama baya bi fenayım bugün sürekli bi bulantı sürekli bi öğürme halii, nolcaksa. ne zaman iyi olcam ben

kızlar iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama dün akşam çıkıp oğluma bi güzel alışveriş yaptım. hastane çıkışı aldım kundak ve battaniye aldım çorap,patik tulumlar aldım bide bol bol alttan çıtçıtlı atletler aldım. alışveriş yaparken resmen kendimden geçmişim yaa:52::52: öyle güzel şeyler varki. bide alt açma minderi de aldım. sonra gelip anneme anlattım aldıklarımı. polar battaniye çok alma bazı bebeklerin alerjisi olur dedi bide ayaklı tulum çok alma dedi boyu uzarsa giyemez die ama geç kaldın be canım anam aldım bile:9::9:

günaydın kızlar bende topiğin eskilerindenim fakat malesef pek fazla giremiyorum
arada takılıyorum öyle bu arada kızlar sizler sağlık ocağında aşı yaptıracakmısınız
geçenlerde beni çağırdılar gittim 20. haflalarda tekrar aşı vurulmak için çağıracaklarmış
hamilelikte sakıncalı olmaz değilmi dr a hep soracam unutuyorum
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
sanırım tetenoz aşısı vuruyorlar.daha şeker yükleme testi de var 1 koca bardak şekerli su içiriyorlarmış bazı kişilerin midesi almıyormuş.
arkadaşlarım bana yanında buz ve limon bulundurun demişlerdi.içmek hiç de kolay değil demişlerdi.:26:

ben bırıncıyı oldum canımm ... ewt tetanoz ıgnesı .. bır kac gun yerı agrıyor sonra gecıyor seker yuklemeye gelıncede ablamada yaptılarr sekerlı bıldıgın su dıo kucuk pet sıse dolusu suyu ıcıp kan verıyormussun sanırım tadıda ıgrenc deılmıs herkezın dedıgıne bakmayınn .. bazılarıda abartıyolarr :nazar:

Günaydın hatun kişiler :) Epeydir yoktum yeni arkadaşlar eklenmiş hepiniz hoşgelmişsiniz. Memleketteydim eve yeni döndüm. Bebişim ve ben gayet iyiyz hatta tombiğiz de ben çok kilo aldım sanırsam doktorum bana birazcık kızacak :37: Sizler nasılsınız inşaallah iyisinizdir sayafalr çok ierlediği için hiç bakmadım direk bodoslamasına daldım :) :52:

Sanıram konu tetanoz aşısı bana sağlık ocağındaki hemşire 21 ve 25. haftalarda gel dedi bu hafta 20yim yarın ayrıntılı ultrason çektircem Allahn izniyle. Haftaya cuma da gider aşımızı vurulurz artık. Vurulan arkadaşlar aşı kolda çok ağrı yapıyormuş öyle mi?:5:
2 gun acıdı uyurkenn ozellııkle hıssettımm ben sol koluma vurdurdumm sag kolumu daha cok kulllanıyorum dıee ole yaptırabılırsınızz sızde.. ıkıncı doz asımda 7 mayısta.. :nazar:
Selam kızlar:3:
Dün doktora gittim cinsiyetini öğrenemedik göstermedi sıpa:1::1:bağdaş kurmuş yavrum:69:

kıyammamm buda bızımkındenn gostermem dıoo :))

sen bir hafta benden öndesin canım peki bebişin hareketlerini hissediyormusun
ben 2 gündür yogun hissediyordum bugün uyuyor sanırım arada pıt pıtlıyor sadece :D
bu arada dün gece resmen kabus gibiydi kara basanlar bastı beni neydi o öyle simsiyah elleriyle çok korktum yaa..onun yüzünden saatlerce gözüme uyku girmedi.
resmen boguyordu beni besmelesiz yatmamak lazım.sesim de çıkmıyor anne diye bağırıyorum fakat nafile kimseye duyamıyorum.
sonunda besmele duayla uyanabildim ancak...
ben yatarkende kalkarkende besmeleyle yatıp kalkarım cnmm bıde bıldıgın duaları et abllamada evlenmeden once cok oluodu.. aglayarak kalkıyodu hatta sonra hep yatmadan ayetel kursıyı okudu sukur gectı..
benim bebeğimde en son kontrolümüzde secde halindeydi yavrum benim
çok duygulandım onu öyle görünce rabbim meleklerimizi nazarlardan kem gözlerden korusun inş.
evlat sevgisi bambaşka bişey yaa hiç bişey mal mülk beni bu kadar mutlu etmememişti.
şimdi hayatı daha çok seviyorum yavrumun sayesinde kucaklarımızada sağ salim sağlıklı RABBİMİN izniyle alırız inş.
RABBİM o mis gibi cennet kokularını kokla:emir_bebek:mayı nasip eder inş.
amınn canımm ınss tek dılegımız buu secde halınde olması muhtesmm bıısı masallahh canımm ben hergordugumdee allahıma sukurler edıyorumm bu muthıs duyguyu bızede nasıp ettıııgı ıcınn ..:nazar:

[SUB][/SUB]
kızlar iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama dün akşam çıkıp oğluma bi güzel alışveriş yaptım. hastane çıkışı aldım kundak ve battaniye aldım çorap,patik tulumlar aldım bide bol bol alttan çıtçıtlı atletler aldım. alışveriş yaparken resmen kendimden geçmişim yaa:52::52: öyle güzel şeyler varki. bide alt açma minderi de aldım. sonra gelip anneme anlattım aldıklarımı. polar battaniye çok alma bazı bebeklerin alerjisi olur dedi bide ayaklı tulum çok alma dedi boyu uzarsa giyemez die ama geç kaldın be canım anam aldım bile:9::9:

bende her çarşıya gittiğimde bir iki tane aldım napiyim dayanamıyorum bitirdim sayılır zaten zıbın setleri kaldı sadece.
aldığım kıyafetler de yeterli olur sanırım geri kalan eksiklerini doğuma yakın tamamlarım artık.
bende beşik konusunda kararsızım sunta mı medefemi alsamki acaba.
sunta fiyat olarak daha uygun fakat ne kadar ömrü gider bilemiyorum.

[SUB][/SUB]

bende her çarşıya gittiğimde bir iki tane aldım napiyim dayanamıyorum bitirdim sayılır zaten zıbın setleri kaldı sadece.
aldığım kıyafetler de yeterli olur sanırım geri kalan eksiklerini doğuma yakın tamamlarım artık.

ben çilek in beşiklerini çok beğendim küçük beşikleri çok güzel bence bide genç odası alırım tamamdırr..ikinci çocuguda düşünmek lazım..her çocuga bir bebek odası çok manasız..

kızlae sizdede akıntınız oluyormu bende azda olsa akıntım var hamileliktenmi bilmiyorum ama hamile kalmadan önce smr testi drum yaptıgında fitil vermişti akıntım var diye özellikle yere bişi düşünce eğilince fazla hareket edince akıntım oluyo aybükeyi zaten artık kucağıma almıyorum kontrolumde hep amniyo sıvımı soruyorum aybükemde 7.ay başlamıştı akıntı günde 4 iççamaşır deiştirirdim 8 .ayda erken doğum olmuştu off cnm çok skkın :(

Son düzenleme:
kızlae sizdede akıntınız oluyormu bende azda olsa akıntım var hamileliktenmi bilmiyorum ama hamile kalmadan önce smr testi drum yaptıgında fitil vermişti akıntım var diye özellikle yere bişi düşünce eğilince fazla hareket edince akıntım oluyo aybükeyi zaten artık kucağıma almıyorum kontrolumde hep amniyo sıvımı soruyorum aybükemde 7.ay başlamıştı akıntı günde 4 iççamaşır deiştirirdim 8 .ayda erken doğum olmuştu off cnm çok skkın :(

canım korkma ya onda oldu diye bunda da olacak değil.sen dikkat et ağır kaldırma ağır iş yapma.akıntı biçoğumuzda var zaten. bende de var hemde yeşil renkte.doktorum fitil verdi.biraz azaldı.ama geçmedi.kadınmısın derdin bitmiyor.

ben çilek in beşiklerini çok beğendim küçük beşikleri çok güzel bence bide genç odası alırım tamamdırr..ikinci çocuguda düşünmek lazım..her çocuga bir bebek odası çok manasız..

çilek hoş güzel ama bize çok pahalı geldi ben takım alma yönündeyim ve beyaz düşünüyorum.
öyle renkli desenli ürünleri sevmiyorum sade olacak.bir kaç yere baktım fakat fiyatlar cazip gelmedi.

kızlar el becerileriniz varsa eger bebekleriniz için eviniz için
çok güzel oyuncaklar,bebekler evinize paspas,yastık vs gibi süslemeler bulunmakta kalıplarıda verilmiş zaten bir göz atın isterseniz
ben en kısa zamanda bebek odası için bunlardan yapmayı düşünüyorum.
dediğim site bu:
Ajudante da Arte
:46:

sağol canım ama nerde var kalıplar modeller.

canım korkma ya onda oldu diye bunda da olacak değil.sen dikkat et ağır kaldırma ağır iş yapma.akıntı biçoğumuzda var zaten. bende de var hemde yeşil renkte.doktorum fitil verdi.biraz azaldı.ama geçmedi.kadınmısın derdin bitmiyor.

cvp için saol cnm insanın elinde deil işte ister istemez panikliyorum

ooooooooooooohhhhhhhhhhh iyi yapmışsın paşamız güle güle kullansınnnnnn

selam herkeze nasılsınız kızlar benim göğüslerim feci ateş gibi yanıyo :(
canım umarım çatlamıyrdurrrr
duş alıp ,biraz krem yada yağ sürrrr

benim akıntım hep oldu halada var,normalmişş
canım bende önceden bazen şeffaf oluyodu amniyosıvısı zannediydmmmm
yok canım ya erken doğum falan aklına getirme olumsuzlukları çekmeeeeee:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:
inşallah bıdıklar zamanında geliceklerrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

akıntı durumu bende başından beri vardı
dr 'a sorduğumda akıntı olur hatta hamilelikte daha çok artar
korkma bir sorun olmaz demişti
bunun için fitil falan bile vermeye gerek duymadı
sende boşuna üzme kendini canım bütün kadınlarda var sonuçta..
ALLAHIN İZNİYLE bişey olmaz inş...

Son düzenleme:
[SUB][/SUB]

ben açıkcası beşik almıcam oyun alanından alıcam eşim asker ben de memurum yani bizim tayinler 4 5 sene de bi çıkıyo beşiği koyacak yerim olmaz hiç değilse oyun alnını katlayıp her yere taşıyabiliyorum .ama çileğin bebek odaları bebeklere göre tasarlandığından ona bakabilirsin:34:

herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?

Mrb canımmmmm,gözlerimiz yollarda kaldıııııııı
bebişin hayırlı olsun tatlım,Allah tamamına erdirsinnnnnnn
olsun artık babasıyla maça gideeeeerrrrrr:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

karınlarınız buyumeye başladı mı???

oooooooooooooooooo hhhhhhhhhhhhhhhhooooooooooooooo
teyzesi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn olduuuuuuuuuu:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X