- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Ya kızlar benim gittiğim yerde mi bi sıkıntı var diye düşünmeye basladım.Benim ayrıntılı usg çarşamba.Muayne için 12 lira usg farkı için 40 lira ödedim. Fiyatlara bakıyorum herkes ucmuş.Acaba bizimki kötü mi:S
Canım eğer kurumunuzun anlaşması var ise o yüzden az ödüyorsundur. Bende medicanada çektirdim ama 4boyutlu değildi siyah beyazdı ücret hiç ödemedim. Yalnız prof.a gitseydim 42o lira ödeyecektim onu karşılamadığı için. İçini ferah tut iyidir o da niye kötü olsun. Sen de ankaradaydın sanırsam nereye gidiyordun?
Günaydın annişlerrr ben ve Aişem geldik nasılsınız... Hala daha Aişe olarak gidiyoruz bacakları hep kapalı oldupu için net kız denmiyor ama kız yüksek :))
Bir sürü işim varr çamaşrıları toplamam ütülemem lazım yine çamaşır yıkamam lazım banyo balkon yıkamam lazım. Evi süpürüp silmem lazım yemek yapmam lazım... lazım da lazım :) Ne güzel annem burdaydu o yapıyodu her şeyi sonra ben memlekete gittim annemle ordada alıştım rahatlığa şimdi zor geliyor iş yapmak ama yapmam lazım :84::84::84: