• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ışyerinde beslenme baya zor oluyo. Sabah yanımda koca bir kase salata getirdim bir şişe de ayran hazırladım. Kepek ekmeğiyle oturup onu yedim. Saat 3 gibi de elmama var 1 tane. Siz evde ooohh istediğinizi yiyin için. Sonra da kilolrı alıyoruz diyin :))

merhaba .. Sizinle aynı durumdayım..bnde çalışıyorum öğretmenim..sizin meslek ne acaba.. Ben bütün gün çocuklarlayım bir de 23 nisan telaşımız var kıyafet oyun gösteri.. Yemek yemeye fırsatım yok.. Inş alamadığım tüm vitaminleri haftasonu telafi ediyorumdur.. çalışan anne adaylarının işi gerçekten çok zor :50:

Işyerinde beslenme baya zor oluyo. Sabah yanımda koca bir kase salata getirdim bir şişe de ayran hazırladım. Kepek ekmeğiyle oturup onu yedim. Saat 3 gibi de elmama var 1 tane. Siz evde ooohh istediğinizi yiyin için. Sonra da kilolrı alıyoruz diyin :))

Hahh afiyet olsun:)ben zaten tombigim hic kg almadim daha 5 ayi sifirr kg ile bitirmek hedfim:)bugunde hamaratligim ustumde esimde evde 3 cesit yemek salata tatli yaptim:)bu kadar yemege cat kapi birisi gelse bari:)

Hahh afiyet olsun:)ben zaten tombigim hic kg almadim daha 5 ayi sifirr kg ile bitirmek hedfim:)bugunde hamaratligim ustumde esimde evde 3 cesit yemek salata tatli yaptim:)bu kadar yemege cat kapi birisi gelse bari:)

tebrik ederim , ben 20 haftanın içindeyim şimdiden 6 kg aldım. doğuma kadar nasıl olacağımı merak ediyorum. son 1 haftadır da karnım çok çıktı ;)

Zelal sende almanyadasin dimi alman sitelerine bakarmisin buchen 500 ml sampuan ne kadar uygunsa ordan getirteyim.

canım burda bübchen şampuan 1,25 euro.3 tl civarı oluyo yani. marketten o fiyata alıyorum ben . eşi,m kullanıyo benimde:) saçlarına daha az zarar versin diye
bütün ürünleri öle türkiyede çok pahalıya satıyolar maalesef.

ben perşembe günü detaylı ultrasano gireceğim, artık hergün dr a gidip oğlum ne durumda görmek istiyorum. şimdiden sabırsızlanmaya başladım.
siz de de sabızsızlık başladı mı kızlar :)

ben de çarşamba gunu cinsiyetini ogrenicem.. çok heyecanlıyım.. bir de 3 lu tarama yapıcak dr. umarım herşey yolundadır...

meraba kızlar keyifler nasıl bakalım bu topikte böle hararetli seri ilerleyen bi muhabbete ben denk glemiyom herhalde ama nese artık arada bir gelip size merhaba demekde hoş..... ben şimdiye kadr 4 kilo aldım ama göbeğim fazlamı çıktı die düşünüyodum gerçi hoşumada gidiyo ama olması gerekenden fazla gibi geliyo geçen bi topiğe denk geldim geçen senenin eylül anneleri göbekleri çekip koymuş inanamadm kızların 12 13 haftalık göbişleri kadar benim şimdiki göbişim valla içim rahatladı ve içinde bebişim kıpğırdadıkça göbeğimi daha çok seviyorum :46::46:[/FONT]

Son düzenleme:

maşallahhh diyorum başkaaa birşey deiyorummm ben 5 günlük bir memeleketime gittim geldim 2 kg aldım:D
toplamda 6 kg oy oy :D

Kızlar merhaba
Birsey ormak istiyorum, benim gibi bebeginin 3 boyutlu fotografını görüpte korkan var mı aranız da? Kendimi cok kötü hissediyorum cok da kafama takılıyor niye boyle hissediyorum diye ama gercekten cok ürkütücü geldi, sonra da vicdan azabı cekiyorum boyle hissettigim icin :(

Kızlar merhaba
Birsey ormak istiyorum, benim gibi bebeginin 3 boyutlu fotografını görüpte korkan var mı aranız da? Kendimi cok kötü hissediyorum cok da kafama takılıyor niye boyle hissediyorum diye ama gercekten cok ürkütücü geldi, sonra da vicdan azabı cekiyorum boyle hissettigim icin :(

canım takma kafana.ayrıca bunda vicdan azabı çekecek bişey de yok.çünkü korkman normal.bebeklerimiz daha oluşma aşamasındalar.senin bebeğinde daha oluşumunu tamamlamadı annesi.tam bir bebek şekline gelemediler.mesela kulakları daha küçücük,göz kapakları daha oluşum aşamasında kemikleri dersen yine öyle kafa ve vücut büyüklüğü hala orantısız.daha yolun yarısındayız annesi.bu kadar daha büyüyecek oluşumunu tamamlayacak ve sen onu allahın izini ile doğurup kucağına aldığında bak bakalım korkacakmısın dünyanın en tatlı canlısı olacak o annesi.

Kızlar merhaba

canım o 3 boyutlu olsada ultrason resmii gerçekten çıplak gözle görmüyorsunki sen doğduğu günü hayalet dünyalar tatlısı bebğini gördüğünde nasıl olucağını düşün rahatla bence herşeyden tatlı bibebek var orda

günaydın anneciklerrr :nazar:

bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmaya:nazar::nazar: eşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :D

gözün aydın olsun:)

slm kızlar...
bende alışveriş için heyecanlananlardanım ama mayıs başı gibi bir kısmını havuzlu handan yapmayı düşünüyorum...
Allah nasip kısmet ederse tabi:)))

burda bir arkadaş c&a dan 9 tl ya tulumlar aldığını söylemişti bende haftasonu c&a ya gittim ve kızıma çok güzel ciciler aldım.:38:

Bizim çocuklar kış çocuğu olacağı için şimdiden almak uygun geldi.
9tl ya kadife takım,kapüşonlu taytlı takım aldım
12 tlyada 3 lü set aldım.bence oraya bir ara uğrayın .montlarda 20 tl idi.Alıp almama konusunda kararsız kaldığım için almadım.

Bu arada mothercarede indirim var diyen arkadaşlar gaziosmanpaşa ,bayrampaşa fatih tarafında mothercare varmı?
bende gitmek istiyorum:28:

forum ist da marmara forumda vardır.
avm lerde oluyor zaten bu magaza
cevahirde de var

Kızlar merhaba

esasında banada içinde bi canlı büyümesi bazen beni ürkütüyo

Son düzenleme:
Işyerinde beslenme baya zor oluyo. Sabah yanımda koca bir kase salata getirdim bir şişe de ayran hazırladım. Kepek ekmeğiyle oturup onu yedim. Saat 3 gibi de elmama var 1 tane. Siz evde ooohh istediğinizi yiyin için. Sonra da kilolrı alıyoruz diyin :))

bende de tam tersi. hafta içi çok düzenli besleneiyorum hafta sonu kayıyor:)

Back
X