• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben perşembe günü detaylı ultrasano gireceğim, artık hergün dr a gidip oğlum ne durumda görmek istiyorum. şimdiden sabırsızlanmaya başladım.
siz de de sabızsızlık başladı mı kızlar :)

yaa arkadaşlar size dr tam şugün gel diyomu banada ayrıntılı bakıcam bidahaki ay görüşelim dedi tam gün vermiyo biraz ilgisiz dr umuz sinir oluyorum

yaa arkadaşlar size dr tam şugün gel diyomu banada ayrıntılı bakıcam bidahaki ay görüşelim dedi tam gün vermiyo biraz ilgisiz dr umuz sinir oluyorum

bana bir ay sonra birdahaki kontrolümüz diyorrr bzen tarihte söylüyor bazens öylemiyor ben tam bir ay sonra gidiyorum bazen erken gidiyorum 10 gün önce falan randevumuz şu tarihteydi bir sorunmu var ağrınız sınızımı var yoksa kendi isteğinizlemi geldiniz diyorrr

canım takma kafana.ayrıca bunda vicdan azabı çekecek bişey de yok.çünkü korkman normal.bebeklerimiz daha oluşma aşamasındalar.senin bebeğinde daha oluşumunu tamamlamadı annesi.tam bir bebek şekline gelemediler.mesela kulakları daha küçücük,göz kapakları daha oluşum aşamasında kemikleri dersen yine öyle kafa ve vücut büyüklüğü hala orantısız.daha yolun yarısındayız annesi.bu kadar daha büyüyecek oluşumunu tamamlayacak ve sen onu allahın izini ile doğurup kucağına aldığında bak bakalım korkacakmısın dünyanın en tatlı canlısı olacak o annesi.

canım o 3 boyutlu olsada ultrason resmii gerçekten çıplak gözle görmüyorsunki sen doğduğu günü hayalet dünyalar tatlısı bebğini gördüğünde nasıl olucağını düşün rahatla bence herşeyden tatlı bibebek var orda

esasında banada içinde bi canlı büyümesi bazen beni ürkütüyo

Cok tesekkür ederim arkadaslar, cok tatlısınmız, eksik olmayın. Biraz icim rahatladı.Bebegin hareket ettigini hissettikce ilk baslarda tedirgin olan korkan annelerde varmıs, herkesin bir olmuyor demek ki. Bunları düsündüm sonra da kendime kızdım, insanlar sakatlıklarla, hastalıklarla ugrasıyor,ben neyi takıyorum diye. Ama gün gectikce takıntılar üretiyormus insan onu anladım. Hepimize saglıkla mutlulukla kucagımıza almak nasip olur insallah.

bugun kontrole gittik.. kuzucugumuz masallah cok saglikli, elini basina koymus oooyle uyuyodu prensesim :) :nazar:
4lu test icin kan verdim ultrasound kontrolu hersey iyi.. usgye gore cadimiz 17+1 :emir_bebek:

bu aralar aklimda bebis arabasi almak var.. iki markada takildim kaldim kizlar fikri olan var mi?

biri JANE RIDER MATRIX LIGHT TRAVEL SYSTEM
digeri de STOKKE XPLORY

kizlar sizlerin fikirleri nedir? :44:

bugun kontrole gittik.. kuzucugumuz masallah cok saglikli, elini basina koymus oooyle uyuyodu prensesim :) :nazar:
4lu test icin kan verdim ultrasound kontrolu hersey iyi.. usgye gore cadimiz 17+1 :emir_bebek:

bu aralar aklimda bebis arabasi almak var.. iki markada takildim kaldim kizlar fikri olan var mi?

digeri de STOKKE XPLORY

maşallah bebişine annesii:))
bende bakıyorum bebek arabası peg perego diye bir marka tavsiye ettiler ama biraz pahalı geldi,:)
kraftın topaz ve aura diye iki modelini gördüm fiya tolarakta uygun kulanışlıda ikiside
aura modeli biraz daha küçük topaz modeli biraz daha büyük ama hoşlarr e bebekte var modeller
az öncede ağustos annelerine bakıyordum oradada
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com
bunu tavsiye eden olmuş fena değil gibi

digeri de STOKKE XPLORY

bende bakıyorum bebek arabası peg perego diye bir marka tavsiye ettiler ama biraz pahalı geldi,:)
kraftın topaz ve aura diye iki modelini gördüm fiya tolarakta uygun kulanışlıda ikiside
aura modeli biraz daha küçük topaz modeli biraz daha büyük ama hoşlarr e bebekte var modeller
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com

digeri de STOKKE XPLORY

bizde bu ara bebek arabası peşindeyiz. bizde en son jane rider ve maxı cosı birde alman markası(türkiyede henüz var mı bilmiyorum) babywelt diye bir markaya indirdik. travel istiyoruz ve oto koltuğu maxı cosı olmalı diyoruz. çünkü burada çarpışma testlerine bir numara maxı cosı. yani maxı cosı uyumlu bir araba olmalı. ama jane rider hem oto koltuğu hemde puset yatak şekline gelebildiği için hem oto koltuğu hemde puset çantaya gerek kalmıyo. bayağa karıştık. anca üçe indirdik. jane rider almanyada bulmak zor. ispanya markası. kalitesini gözümüzle göremediğimiz için tereddütlüyüz. sen jane rideri canlı test edebildin mi?

bu arada stoke explory de çok güzel ve tarz bir araba ama çok ağır geldi bize. o yüzden eledik onu. ağırlık hafiflikte önemli diyo tecrübeli arkadaşlarımız

bana bir ay sonra birdahaki kontrolümüz diyorrr bzen tarihte söylüyor bazens öylemiyor ben tam bir ay sonra gidiyorum bazen erken gidiyorum 10 gün önce falan randevumuz şu tarihteydi bir sorunmu var ağrınız sınızımı var yoksa kendi isteğinizlemi geldiniz diyorrr
hımm yaa bana da aynı dio ama biraz ilgisiz ultrasonda doğru düzgün bakmıyo ultrasondan çıkınca bi ay snra görüşelim diyo tamam değişmiş gerçi şimdi ay sonu gidicem ayrıntılı bakıcam demişti

Evet mommy benim de oğlum oluyor son ultrasona göre...
Biz şu isimleri düşündük ama fikir birliğine varamadık eşimle..Şimdi tavır yapıyorum eşime ne koyarsan koy madem diye...
deniz,tuna,ulaş,ateş,can, cem, evren...
Ulaş güzel bence,kulağa hoş geliyor
aman ne bileyim yaa biz okulda bu isimli öğrencilerle eşleştiriyorum bazen çok hoş isimler bana çok itici geliyor
mesela Metehan,hep yaramaz hep tembel oluyolar
veya Eren ler genelde akıllı oluyolar gibi

Kızlar merhabalar nasılsınızzz...

Bizde annemle hamile pantolonu yaptık cumartesi günü.Netten görmüştüm:)

Bugün giydim çok rahat ettim...Aldığım hamile kotu büyük geliyo..

Giymediğim bi kotumu feda ettim ama çok rahat oldu:)

Bu arada oğluşum olacak teyzeleriii
:nazar::nazar::nazar:Maşallah oğluna
şu buraya resişmleri koyulmuştu ek yapılan bi parçayla oluyodu
ondan mı yaptın?
Yok canım bana da 1 ay sonra görüşelim ,şu test vardı falan diyor
ben ona göre randevu alıyorum hastaneden
kendisi rand. yazmıyor yani sen arayıp gidiyosun.
:28:

kızlar yaaa bişe sorcam morhipoda ebernity nin hastane çıkışı 10 lu takımları 60 a düşmüş dahada hiç çıkıp bakmadım aslında ama tam alıyodum ödeme aşamasından geri döndüm size bi sorayım dedim napsam yaa fiyat olarak iimidir acaba alan varmı hiç 10 lu takım:31:

Son düzenleme:
kızlar yaaa bişe sorcam morhipoda ebernity nin hastane çıkışı 10 lu takımları 60 a düşmüş dahada hiç çıkıp bakmadım aslında ama tam alıyodum ödeme aşamasından geri döndüm size bi sorayım dedim napsam yaa fiyat olarak iimidir acaba alan varmı hiç 10 lu takım:31:

aslında fiyat olarak gayet iyiymiş. deseni, malı nasıldır bilmiyorum ama fiyat uygun. ben aziz bebe ve bebepan ürünlerini çok beğeniyorum. aziz bebe 10 lu hasatne çıkışı yaklaşık 90 tl:( piyasada biraz pahalı gibi. ama 60 bence ii

bu arada stoke explory de çok güzel ve tarz bir araba ama çok ağır geldi bize. o yüzden eledik onu. ağırlık hafiflikte önemli diyo tecrübeli arkadaşlarımız

bizde bu ara bebek arabası peşindeyiz. bizde en son jane rider ve maxı cosı birde alman markası(türkiyede henüz var mı bilmiyorum) babywelt diye bir markaya indirdik. travel istiyoruz ve oto koltuğu maxı cosı olmalı diyoruz. çünkü burada çarpışma testlerine bir numara maxı cosı. yani maxı cosı uyumlu bir araba olmalı. ama jane rider hem oto koltuğu hemde puset yatak şekline gelebildiği için hem oto koltuğu hemde puset çantaya gerek kalmıyo. bayağa karıştık. anca üçe indirdik. jane rider almanyada bulmak zor. ispanya markası. kalitesini gözümüzle göremediğimiz için tereddütlüyüz. sen jane rideri canlı test edebildin mi?

canim ben yarin gidicem test etmeye jane.i mutlaka yazarim kullanisi nasil agirlik hafiflik kapama acma bakimindan da baya bi inceliycem.. acikcasi dana yeni yeni bakiyorum arabalara.. babywelt.e baktim ama ben biraz daha yuksek bebisimin goUmun onunde bana daha yakin hizada olmasini istiyorum.. bugun kontroldeyken bi bayan geldi stokke kullaniyordu heralde bebis 2-3 yaslarindaydi cok rahat gorunuyordu icinde misil misil uyuyordu...

kafam cok karisik.. neyse zamanimiz var daha teker teker deniycem arabalari oyle karar vericem.. jane satan bi ayhancocuk diye bi yerde buldum yrn oraya gidicez sonra stokke bulursam satan yer oraya bakicam...

janein avantaji araba koltugu extra icinde geliyor yani anladigim kadariyla iki puset oluyor yine de emin degilim yarin arastirip sorusturup yazarim yine mutlaka.

canim ben yarin gidicem test etmeye jane.i mutlaka yazarim kullanisi nasil agirlik hafiflik kapama acma bakimindan da baya bi inceliycem.. acikcasi dana yeni yeni bakiyorum arabalara.. babywelt.e baktim ama ben biraz daha yuksek bebisimin goUmun onunde bana daha yakin hizada olmasini istiyorum.. bugun kontroldeyken bi bayan geldi stokke kullaniyordu heralde bebis 2-3 yaslarindaydi cok rahat gorunuyordu icinde misil misil uyuyordu...

kafam cok karisik.. neyse zamanimiz var daha teker teker deniycem arabalari oyle karar vericem.. jane satan bi ayhancocuk diye bi yerde buldum yrn oraya gidicez sonra stokke bulursam satan yer oraya bakicam...

janein avantaji araba koltugu extra icinde geliyor yani anladigim kadariyla iki puset oluyor yine de emin degilim yarin arastirip sorusturup yazarim yine mutlaka.

evet bu mevzu çok karışık . bence şimdiden araştırlımaya başnalıması gereken şey. dediğin gibi stoke gerçekten anne içinde bebek içinde rahat görünüyo. biz denedik çok hoş bir araba. sadece ağırlığı dezavantajdı bizim için. jane çok merak ediyorum bende. evet istanbulda bir tek ayhancocukta varmış. yorumlarını bekliyorum. bizimde en merak ettiğimiz araba şimdilik. babywelt hepsi içinde olması ve sadece 7 kilo olmasıyla cezbetti ama kumaşı çok kailteli değil maalesef.biraz daha klasik bir araba. gerçekten karışık bir konu. bu konuda fikirleri olan anneler paylaşırsak bebek arabası voltranı oluşturalım bari:))))

Kızlar herkese merhabaaa...

Biraz geçmişi okumaya çalıştım herkes iyi çok sevindim. Bizler de iyiyiz, kocaman olduk bile, Cuma gününden beri bebeğimin tekmelerini ve kıpırtılarını hissediyorum, ama öyle kıpırtı değil tekme hissediyorum baya, eşimde hissedebiliyor, dışarıdan da görülebiliyor. Ben tekme diyorum ama kol dirsek topuk neyse artık:) Çok mutluyum, içimde mısır patlıyor sanki, plup , plup diye:) başladı yine... alışverişler bizde de başladı ama mayısın ilk haftasında bende kendimi havuzlu han turuna saklıyorum:) Çok beğendiğim şeyleri almaya çalışıyorum. Bu arada yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. gelişmeleri sizinle paylaşırım...

slm kizlar ben 17 haftaligim almanyada yasiyorum benim sorum su olucakti dr kontrolleriniz ne sklikta benimki aydan aya veriyor hala öyle femibion die vitamin hapi ve magnezyum hapi verdi bide test su bu yapildimi yapilcakmi nasill sizinkiler bn arada bi cok nadir idrar veriom ve kan o kadar normalmi yoksa bnm dr mu ilgisiz

slm kizlar ben 17 haftaligim almanyada yasiyorum benim sorum su olucakti dr kontrolleriniz ne sklikta benimki aydan aya veriyor hala öyle femibion die vitamin hapi ve magnezyum hapi verdi bide test su bu yapildimi yapilcakmi nasill sizinkiler bn arada bi cok nadir idrar veriom ve kan o kadar normalmi yoksa bnm dr mu ilgisiz

slm bende almanyadayım:)) bende multısana vıtamın ve magnezyum alıyorum. kontrollerim her ay. her ay vajınal muayne oluyorum. daha yeni karından ultrasona geçtim. bir ay kan bir ay idrar tahlili veriyorum. 24. hafta şeker testi var. 11-14.te ikili testimizi olduk. aklıma gelenler bunlar.

slm bende almanyadayım:)) bende multısana vıtamın ve magnezyum alıyorum. kontrollerim her ay. her ay vajınal muayne oluyorum. daha yeni karından ultrasona geçtim. bir ay kan bir ay idrar tahlili veriyorum. 24. hafta şeker testi var. 11-14.te ikili testimizi olduk. aklıma gelenler bunlar.

ikili testi nasil oldunuz y bide bu altta gözüküo ya 17.haftalik söyle söyle hamilelik bilgilerinin yazdigi alani yapamadim ben nasil ypabilirim

ikili testi nasil oldunuz y bide bu altta gözüküo ya 17.haftalik söyle söyle hamilelik bilgilerinin yazdigi alani yapamadim ben nasil ypabilirim

ikili testi kendi doktorum yapmadı. başka bir uzmana yönlendirdi. aslında türkiyede kan ve ultarson birlikte değerlendiriliyo. ama burda önce ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ve diğer oraganlarına uzuvlarının ölçümleri alındı. bilgisyarda hesaplanan risk tablosuna göre çok düşük bir risk grubunda olduğum için doktor kan almaya gerek görmedi. sadece bu kadar. ayrıntılı bir cihazla yapıldı sadece.
profilinde bebeğin muhtemel doğum tarihi bölümü var oraya tarih yaz.

Back
X