• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar anneler..
bizim bebiş de erkekmiş, erkek dedi ama gördüğüm kordon değilse diye ekledi dr.
ama bu haftadan sonra yanılmaz heralde

cnm bizim dr da erkek dedi ama kordonuda gösterdi pipiyide kesin erkek dedi. yani bu saaten sonra kordonla pipiyi karıştırmaz heralde seninkide maşallah baya büyümüş

hadi bakalım. sana da oğlan geliyor. Benim Dr. çok kesin konuştu ama ayrıntılıda teyit ettireceğim önümüzdeki ay. Nolur nolmaz...

cnm bizim dr da erkek dedi ama kordonuda gösterdi pipiyide kesin erkek dedi. yani bu saaten sonra kordonla pipiyi karıştırmaz heralde seninkide maşallah baya büyümüş

kendinden emin söyledi zaten erkek diye ama olur da değişirse diye kendini sağlama aldı heralde:1:
hergün pıt pıtların gücü artıyo, allaha şükür, çok güzel bişey ya, allah sağlık versin bebişlerimize

kendinden emin söyledi zaten erkek diye ama olur da değişirse diye kendini sağlama aldı heralde:1:
hergün pıt pıtların gücü artıyo, allaha şükür, çok güzel bişey ya, allah sağlık versin bebişlerimize

bence değişmez cnm erken bir hafta değil çünkü kimi 12 haftalıkken erkek diyor kız diyor onlar değişebilir,dediğin gibi dr kendini sağlama almış:1: ben daha hissetmiyorum .rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar::emir_bebek::nazar:

bence değişmez cnm erken bir hafta değil çünkü kimi 12 haftalıkken erkek diyor kız diyor onlar değişebilir,dediğin gibi dr kendini sağlama almış:1: ben daha hissetmiyorum .rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.:nazar::emir_bebek::nazar:

sen de hissediyosundur aslında, ama ayırt edemiyo insan bi süre.
bence de değişmez, değişirse de keyfi bilir :1: daha alışverişe başlamıcam zaten

herkeseee iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr bebişlerrrrrrr nasıllll herkes ,iydir inş.
ben 10 saat gidiş 10 saat dönüşlük bir yolculuk yaptım memelekte gittim geldim çok kötü oldumm kızlar yaa yollarr çok fena sert kıştan çıktıkkk çokkkkkk ama çok kötüydüüüüü çok kokrtumm birşey olacak diye okadar kasmışımki kanrım et kesilmiş vaziyetteee
yola çıkacak olanlar lütfen dikkat etsinler

Kızlar merhabalar nasılsınızzz...

Bizde annemle hamile pantolonu yaptık cumartesi günü.Netten görmüştüm:)

Bugün giydim çok rahat ettim...Aldığım hamile kotu büyük geliyo..

Giymediğim bi kotumu feda ettim ama çok rahat oldu:)

Bu arada oğluşum olacak teyzeleriii

canm merhaba bende seni ekim annelerinde çok aradım bu ara:)eylül annesimi oluyosun bende eylül annesi olucam:)burayada bakıyorum orayıda bırakamadım:)

selam arkadaşlar nasılsınız bu ara şekerim düşüyo o yüzden giremedim pek teyzemlerde kaldım...şimdi biraz daha iyiyim ben bazen bebeğimi net hissediyorum bazende 1 2 gün hssetmediğim oluyo normalmi ki bide arkadaşlar organ taraması ne zaman yapılıyo...kızımda unutmuşum hep...

İYİ geceler kızlar bugün dr gittim çok güzel bebişimi görmek beni rahatlatıp mutlu ediyor 16+2 yiz 3 lü test ve tam idrar yaptık haftaya salı tekrar gidicem hem sonuçlar hem tekrar bakıcak parmağı ağzında emiyor yaa çok güzeldi cinsiyetine kız gibi dedi ama tam kesin degil bacagını hiç açmadı :))))))

iyi geceler kızlar bugün dr gittim çok güzel bebişimi görmek beni rahatlatıp mutlu ediyor 16+2 yiz 3 lü test ve tam idrar yaptık haftaya salı tekrar gidicem hem sonuçlar hem tekrar bakıcak parmağı ağzında emiyor yaa çok güzeldi cinsiyetine kız gibi dedi ama tam kesin degil bacagını hiç açmadı :))))))

kızlar çok güzel hepiniz bebeişlerinizin cinsiyetini öğrenmişsiniz haftayada benim kontrolüm var çok heyecanlıyım bebişimin sağlıgı yerinde olsun başka bişi istemem bunu merak etmekde çok güzel randevu günümüz gelince kalp atışlarım hızlanıyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canm merhaba bende seni ekim annelerinde çok aradım bu ara:)eylül annesimi oluyosun bende eylül annesi olucam:)burayada bakıyorum orayıda bırakamadım:)
merhaba cnmm ekim görünüyodu eylüle geriledi:)eylülün 30 falan gibi sanırım ama sezeryan olursa daha önce olur tabi..
Bende 2 yeride takipteyim:)

Günaydınlar kızlar...

günaydıın kuzulaarr, nasılsınız bakalım bugün, bu bulantılar azalmaya başladı şükür. göbüşler büyüyo, artık hamiş olduğumuzu yavaş yavaş hissetmeye başladık.

günaydın kızlar nasılsınız??

dun ole bı uyumusuzkı kızmla 12 saat :)))ev taşımaya basladık bız mobılyalar flan sokulcektı eşimde aksam 7 de evdeydı ıkımızde oturdgmz yerde uyukluyoruz eşim kacgundur mesaıde gece gunduz calısıo:((güya dun esyaları sokucektık dedım cok yorgunsun 1 saat uyu uyandrym ben sonra baslrız ıse tabı eşim uyuynca içim gecmiş yatış o yatış gece 03:10 da uyandım işten gelince hıc yemek yemeden uyuduk bebısım acıkmıstı bısıler atstrdım tekrr yattım ama sankı hıc uyumamıs gıbıyım heryerım agrıo

bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum, çok endişeliyim :43:

korkma canım tecrübeli bi hamile olarak söylüyorum tatlı bişeyler ye iç fazlaca ye ama sonra sırtüstü yat bakalım oynıycakmı hoş benm ilk gebeliğimde bunları yapmama rağmen oynamadığı olurdu biddeee çok yorgunsan oynamayabiliyo ben geçenhafta bahar temizliği yaptım 3-4 gün hissetmedm aşağı iniyo çünki son olarak daha bebeklermz çok büyük değl herghareketini hissedemeyebiliriz

kızlar ben bir kaç sitede okumuştum, başlarda hergün hisedilmemesi normaldır diye.......telaşa gerek yok......eğer çok üzülüyorsanız, bir doktora gidin görün bebişinizi içiniz rahatlasın......ben öyle yapıyorum, üzülüp moral bozmaktansa gidiyorum kızımı görüyorum rahatlıyorum.....başlarda çok endişeliydim......hatta normalde ayda bir veriyor doktor randavuyu ben iki haftada bir gidiyorum :) ayıp olmasın diye iki ayrı doktora gidiyorum :52: biri daha yakın bana acil durumlarda diğeri asıl tüp bebek doktorum.....

slm kızlar ii akşamlar herkese :42: bu gün kontrole gittim. bi baktımki bebişim minicik kalmış. doktor yememişsin bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyo dedi :50: çok üzüldüm bebişime. o kadarda yedim süt ayran falan içtim ama pek gelişmemiş kuşum. bundan sonra sütü ve yoğurtu artırıyorum :56: az daha yiyimde minikim yetişsin olması gereken haftaya... :16:
Hadi yaa gelişmemişmi dedi:44:
niye ki acaba?canım yedikten sonra sola doğru yat bence o zaman besinler
tam olarak plesenta ve kordona ulaşıyormuş.yarım lt süt yarım lt de ayran ancak karşılıyormuş ihtiyacımızı:34:

Erkek olunca yanlışlık olması daha düşük bi olasılıkmış
hani kız deyince belki pipiyi görememiş oluyor da
hayırlı olsuun:nazar:

selam arkadaşlar nasılsınız bu ara şekerim düşüyo o yüzden giremedim pek teyzemlerde kaldım...şimdi biraz daha iyiyim ben bazen bebeğimi net hissediyorum bazende 1 2 gün hssetmediğim oluyo normalmi ki bide arkadaşlar organ taraması ne zaman yapılıyo...kızımda unutmuşum hep...
Ayrıntılı usg tam olarak haftasını bilemiyorum,ama dr şu tarihle bu tarih arası diyor yani yaklaşık
arada 15 gün falan oluyor belki 18-20. haftalar arasıdır emin değilim.

bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum, çok endişeliyim :43:

Canım daha hiç mi hissetmedin
yoksa 1-2 gündür mü hissedemiyosun?:26:

Back
X