• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar nasilsiniz.deniz kenarinda kahvaltidayiz bizde mis gibi deniz kokusu havada super..ayyy yaz geldi galiba:)

ya kızlar artık nette bakacak bebek eşyası kalmadı galiba. herşeylere baktım karar verdim. kıyafet,araba,bebek telsizi... bakılacak başka ne var? en hoşuma giden şey kuzuma almak istediklerime bakmak ama ... var mı bildiğiniz güzel siteler?

merhaba anneler doktordan geldik çok iyiyiz biraz daha kilo alımına dikkat etmemin dışında herşey yolunda darısı başınıza :)

canım sagol 8kg aldım aslında sorun kilolu hamile kaldım

ooo şimdiden 8 kilo epey fazla olmuş canım ya, doktorlar diyet falan öneriyo mu hamilelikte onu merak ediyorum bende. ben hiç kilo almadım daha da, almamak için ne yapmalı nasıl beslenmeli acaba, hem bebeği besleyerek hemde olağanın dışında kilo almayarak nasıl devam ettirilmeli acaba, ayın 25 inde kontrolüm var, doktorcuğuma bi sorayım da herkesi de bilgilendreyim bakalım.

bu klio konusu çok kişisel bişey. her vücut aynı değil. bazı anneler su tutuyo vücutları.gerçek bir kilo olmuyomuş. zaten onlar doğumdan sonra bir anda hemen kilo veren anneler oluyomuş. ama abur cubur yemiyorsanız. hamur işi,çukulata ,cips gibi. pek kilo artmıyo. ben 1,5-2 kilo civarı değişen bir kilo aldım şuan ama. o kiloyuda hergün düzenli ceviz,badem,fındık yemeğe başlayınca aldığımı düşünüyorum. tek yağ yapanlar şimdilik onlar. değilse sebze ,et, balık kilo aldırmıyo bence.

ooo şimdiden 8 kilo epey fazla olmuş canım ya, doktorlar diyet falan öneriyo mu hamilelikte onu merak ediyorum bende. ben hiç kilo almadım daha da, almamak için ne yapmalı nasıl beslenmeli acaba, hem bebeği besleyerek hemde olağanın dışında kilo almayarak nasıl devam ettirilmeli acaba, ayın 25 inde kontrolüm var, doktorcuğuma bi sorayım da herkesi de bilgilendreyim bakalım.

senin adına sevindim liste vermedi dikkat et dedi

senin adına sevindim liste vermedi dikkat et dedi

aman bu doktorlarda bi alem yani. dikkat et ne demek? neye dikkat edecez? Hamilelikte neyin ne kadar yeneceğini biz nerden bilelim? Bu sefer diyecek az almışsın magnezyum eksik, ok b vitamini almamışın bebek gelişmemiş. hayret ya :))

kızlar hepinize slm.ben birkaç gündür acayip şekilde uykuya düştüm.başım yastıktan hiç kalkmıyor.bidekendimi yorgun hissediyorum.normalde hafta sonu eşimle dışarı çıkmak için can atardım.şimdi beni bıraksada uyusam diyorum ki uyuyorum zaten.dışarı filan umurumda değil.sizdede varmı böyle bi değişim.bebişler büyümeye başladı acaba ondanmı?

aman bu doktorlarda bi alem yani. dikkat et ne demek? neye dikkat edecez? Hamilelikte neyin ne kadar yeneceğini biz nerden bilelim? Bu sefer diyecek az almışsın magnezyum eksik, ok b vitamini almamışın bebek gelişmemiş. hayret ya :))

amaaaan çokta umrumda boşverin tabiki biraz daha dikkat etcem

Ben maltofel fol kullanıyorum şuan sadece...

süt içmiyorum 2-3 haftadır nerdeyse..arada içiorum sevmiyorum..

Back
X