Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba anneler doktordan geldik çok iyiyiz biraz daha kilo alımına dikkat etmemin dışında herşey yolunda darısı başınıza :)
e gözün aydın o zaman:) ne kadar kilo aldın peki?
Slm kizlar nasilsiniz.deniz kenarinda kahvaltidayiz bizde mis gibi deniz kokusu havada super..ayyy yaz geldi galiba:)
canım sagol 8kg aldım aslında sorun kilolu hamile kaldım
oooh kıskandır bizi, ankarada deniz yok diye, bak hamileyiz canımız falan çeker, topluca sana misafir geliriz ona göre :)
bu arada kızlar, benim cumartesi detaylı ultrasonum var......benden önce randavusu olan var mı??? veya gitmiş gelmiş olan??? tecrübelerinizi yazın kızlar.....???
oooh kıskandır bizi, ankarada deniz yok diye, bak hamileyiz canımız falan çeker, topluca sana misafir geliriz ona göre :)
ooo şimdiden 8 kilo epey fazla olmuş canım ya, doktorlar diyet falan öneriyo mu hamilelikte onu merak ediyorum bende. ben hiç kilo almadım daha da, almamak için ne yapmalı nasıl beslenmeli acaba, hem bebeği besleyerek hemde olağanın dışında kilo almayarak nasıl devam ettirilmeli acaba, ayın 25 inde kontrolüm var, doktorcuğuma bi sorayım da herkesi de bilgilendreyim bakalım.
senin adına sevindim liste vermedi dikkat et dedi
senin adına sevindim liste vermedi dikkat et dedi
Merhaba Arkadaşlar demir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
aman bu doktorlarda bi alem yani. dikkat et ne demek? neye dikkat edecez? Hamilelikte neyin ne kadar yeneceğini biz nerden bilelim? Bu sefer diyecek az almışsın magnezyum eksik, ok b vitamini almamışın bebek gelişmemiş. hayret ya :))