• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kayınvalidelerden bahsetmişsiniz, sanırım hepimiz aynı yola çıkıyoruz hiç kimse annelerimiz gibi olamıyor...

Ama geçmişi okuduğumda bazı konularda benim az da olsa şükretmem gerektiğini düşündüm:27:

Benim kayınvalidem bazı konularda iyidir bebekle ilgili ben doğru dürüst birşey yapmadım, o kadar çok şey örüp o kadar çok şey almış ki, Allah razı olsun tabiki...

Geçende kendi kendine senin istediğin zaman gelip evini güzel bir temizleyelim sobanı kaldıralım dedi, bende gerek yok felan dedim ama gelir yani ne zaman çağırsam, Allahı var yani...

Ama ilk başlarda yani düğün zamanlarında benim de kalbim kırıldı, tamir edemedim bir türlü çünkü biliyorum ki aynı şeyler olsa yine aynı tutumu gösterir, o yüzden düzeltemiyorum ne yapsam içim ısınmıyor.

Benim hatam birazda annemle kıyas yapmamdan dolayı, bizimde gelinimiz var ama maalesef gelinimiz anneme layık bir gelin asla değil, ama ne yaparsa yapsın annem oğlumun hatırı var deyip onu idare eder, daha 2 ay öncesinde doğum yaptı, annemi kovmaktan beter etti, 600-700 km öteden sadece torun sevinci yaşamaya giden kadına zehir etti hayatı... Ama annem görgüsünden ve sevgili oğlundan dolayı hiçbir arıza çıkarmadan bikaç günde paşa paşa döndü evine...

Ama ben onun yaptığının binde birini yapsam halimi düşünemiyorum, ömür boyu yüzüme bakmaz herhalde haklı da olsam haksız duruma düşerim kesin,kızı ile birlikte beni naparlar bilmem, amanın dağlara taşlara :41:

oo kızlar kaynanalar çekiştirilmiş bakıyorumda:)ben hiç girmeyeyim o konuya çok yoruluyorum anlat anlat bitmez benimkisi :)
ama daha güzel haber bebeğimi bugün hissettim annesini tekmeledi küçük sıpam:)

güle güle kullanın inş. bende senin yorumunu bekliyodum. demiştin ya bakıcaz die. bizde jane düşünüyoruz. bakalım..türkiyeye geldiğimizde bizde ayhançocuka bakarız dioruz. bakalım biz neye karar verecez.

iki gundur kosusturma vardi cok girmedim canim siteye bugun ayrintili fotolarini da cekip koyarim arabanin ve kullanis modlarinin. hic gozum arkada kalmadi benim bebis arabasinda paraya kiyicaktim zaten esim de ayni seyi dusunuyodu cunku insallah biz bir bebis daha istiyoruz arayi acmadan iki bebegimiz olursa arka arkaya ikisine de kullanabilecegimiz saglamlikta bir araba.. stokke.a fln da baktim ama pek kullanisli gelmedi biraz kurcalayinca.. resimleri atinca da haber veririm ktologla gercek biraz farkli durabiliyor cok acidan farkli farkli cekip koyucam canim. tabsiye ediyorum Jane.i
mrtylz kullanıcısından alıntı
selam kizlarrr

dun prensesimizin arabasini aldik. hemen hemen butun modellere baktim quinny graco kanz vs.. aklim Jane'deydi hepsini deneeikten sonra yine Jane'de karar kildik. keainlikle tavsiye ederim. biz Jane rider matrix light travel modelini aldik. hem ilk aylarinda hem de 3-4 yasina kadar rahatlikla kullanabilecegimiz bi araba.saglam kullanisli. 0+ pusetini arac koltugu olarak da kullanabilicez . muallakta olan annisler varsa Jane tavsiye ederim.mbiz ayhan cocuktan aldik, sultangazideki yerlerine gittik baya cesitleri var, fiyatlari da piyasaya gore uygun netteki fiyatlarindan indirim de yapiyorlar bilginiz olsun.

Ne kadara aldın canım

canim nette de en ucuz ayhan cocuktaydi indirimlisi 1918.di. pesin aldik bize 1650ye geldi ayriyeten ben birazcik cingenelik yaptim:9: aa bebisimizin ilk esyasini aliyoruz ayagimiz alissin falan ii pazarlik ettim fiyat indirimi yaninda yagmurluk coverlardan verdi extra iki puset icin bir de bardak askisi verdi yaninda da.

Merhaba kızlarrr napıyorsunuzzzzzzz, Nasılsınızzz ben dünden beri moralsizimmm:((
birazz size içimi döksemmm:((

Dün akşam kayınvalidemlere yemeğe gittik, bu ara kayınvalidemle atışır olduk söyleidkleri beni incitiyor kızıdıroyrrr bana çok alıngan olduğunu söyledi:(( evet alınıyorumdaaa
pazartesi ailemin yanındna geldim 10 saat otobüsle gidiyorum birde okadar geliyorum annemler bebe bebişi falan beğenmişler bebişe doğumiçin birüsür şey beğenmiş ama siz gelin sizinn istedikleirniz hoşunuza giden olsundediler gittik bebiş için hastane çıkışı alt açma battaniyeler pike takımları örgü kıyafetler beşik falan aldık eşim ben ve annem-babamla birlikte.
Eşimde bende almalarını istemeidk ama çok istkelilerdi çok heves ediyorlar her iki tarafınd ailk torunu onların heycanı bizide çok mutlu etti.
Neyse gelelim kayınvalideciğime şuana kadar ben bebişime pek birşey almadım aldıklarım toplasan 6 parçayı geçmezzz cinsiyetini öğrendiğim gün aldım onlarıda çarşıda karşılaştıkk ve bana sürekli alıp durma kıyafet doldurma diyorr, anne dedim dahaaldığım birşey yok ayrıc aoğlu benden çok heves ediyor onu ben zro zaptediyiorum ama bunu bana istisnasız sürkeli söylüyorr.
Dün yemekte ben bir ara kalktım döndüğümde eşim biizimkileirn aldıklarını falan söylemiş beşiği falan güle güle kullansın dediler falan filan, bir gün önce kayınvalidem bursaya gezmeye gitti turla bütün arkadaşları alışveriş yapmış benimki hiçbişi almamış arkadaşları nedenbişi almıyorsun demişler hçbirşeye ihtiyacım yok birşey yük edemem demiş onlarda torununa al demiş nasıl babaannesi birşey almıyorsun falan demişler bendebacağına dokundum evet dedim niye siz bişi almıyorsunuz torununuzaa. Bana diyorki ele avuca gelsin bakalım alırız görgüsüzlüğe görmemişliğe gerek yok dedi öyle deyince nevrim döndü, arkamı döndüm (ayaktaydı osırada) nasıl yani annemlerler şimdi görgüsüz görmemiş mi oluyor dedim belki siz heycanlanmıyorsunuzz ama onlar çok heycanlı ve almak istiyorlar ki alınan şeylerde olması gerekn şeyler abartı hiçbşey yok dedim aaa aşkolsun annecim öyle demek istemedim sen çok alıngan olmuşssun ben onu kastetmiyorum bir arkadaşından örnek verdi ordada bebek yokken çantalarla kıyafet örmüş onu söylüyormuş ben susmadım biz kimseden birşey beklemiyoruz gerçekten bizimkiler bişiler alınca eşimde bende çok mahçup olduk istemedik ama onlarda heycanlı onlarda almak isteyincee hevesleirni yarıda bırakmak istemiyoruzz Bizim ilk bebeğimiz çok şükür dururmumuz çok çokiyi herşeyi alabilecek durumdayız dedim.
ama bütün gece somurttum hiç yüz vermeedim erkendende kalktık, arkadaşlar hakikaten birşey beklemiyorum istemiyorum ama heycanıda yok arada geliyor seviyor kanrımı falan okadar oda içten gelmiyor bana:(
beni neden üzüyor neden engelliyor anlamıyorum bir arkadaşının kızı bebeğini düşürmüş akşam 5 defa söyledi belki 2,5 -3 aylıkmı üzüldüm dedim Allah sabır versin dedim ama benimkidemi düşssün istiyorkii ne yani sürekli acele etme deyip bunumu kastediyorr son ana kadar bekleyeckemiyim Allahın dediği olur :( ofssss çok doldumm ve aldığım hiçbirşeyi göstermeyeceğim hiçbirşeyi ama bebek konusunuda hiç açmayacağımmmm açıncada anında kapatacağım.
canım okurken kendimi gördüm resmen benim kayınvalidemde aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevincimi kursamıza dizdi halada aynı biz bişey alınca bi ton laf ediyo ben tamamen cahillik başka bişey değil keşke hiç muhattap olmasam yüzüne bile bakasım yok o kadar çok kırıyo ki beni anlatsam yol olur ama boşver canım takma sende Allah a havale ..

merhaba kızlar
bende gecen senenın eylul annesıyım on eylulde kızımı kucagıma aldım cok sukur
sızlerın heyecanını bende yasadım ve yıne yenı heyecanlara yelken actım
sımdıde aralık 2012 annesı olacagım kısmetse.
hayırlı evlatların olsun saglıcakla alın kollarınıza bebelerınızı
ıyı bakın kendınıze ..pozıtıf dogum hıkayelerını okuyun hıc korkmayın dogumdan.,
epızyosuz ve epıduralsız bır dogum yaptım ınsallah sızde kolayca dogum mucızesını yasar ve bu mucızeye sahıp cıkarsınız.ıyı bakın kendınıze hamısler:16::16:

dün yazamadım apartopar bi doktora gittim tıp merkezine,, akşam böyle böyle su geldi diye, suyun normal büyük ihtimalle hapşururken fln idrar torbana baskı olmuştur yat dinlen dedi, yine de kendi doktoruma gideceğim bir de o baksın..

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya:50::50::50::50:

günaydın kızlar.... şöyle bi geçmişi okuyayım dedim kaynanalardan bahsedilmiş psikolojim bozuldu vallahi sabah sabah çok üzüldüm hakkaten keşke böyle olmasalar...zira benimkindende pek fayda göremiyorum ben onu ararsam iyi ama arayıp sormasam onun beni dünyada arayıp soracağı yok yani bizim ilişkimiz ben ararsam var aramazsam iki yabancıdan farksız oluyoruz

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya:50::50::50::50:

günaydın canım bu söylediklerin bendede var herşeye hemen kızıorum sinirleniorum kendime hakim olamıorum neden böyle oluyo bilmiyorum hakkaten

Günaydııııııın. Akşamdan beri başağrısından duramıyorum bende sinüzit var sanırım onla alakalı, sol tarafım uyuşmuş gibi. Kulak iltihabı geçti çok şükür derken şimdi de bu çıktı. Amaan ne zaman düzelcem ben ya?

Günaydııııııın. Akşamdan beri başağrısından duramıyorum bende sinüzit var sanırım onla alakalı, sol tarafım uyuşmuş gibi. Kulak iltihabı geçti çok şükür derken şimdi de bu çıktı. Amaan ne zaman düzelcem ben ya?

geçmiş olsun canım!! şu kulak olayı bendede var 2 gündür uykusuz bırakıyor şimdi geldim dr dan bu yaşıma kadar hiç çekmedim kulak sıkıntısı ama prenses bünyemi altüst etti iyice ama düzelicez sanırım=)))

nasılsınız kızlar ???
ben bugün ankaraya gideceğim :)
okulumuzun çatısı uçmuş perşembe yani bugün tatil cumayı da ben tatil yaptımrapor alacağım pazartesi boş günüm ve 23 nisan tatil
salı 23 nisan tatili çarşamba benim boş günüm yani 7 gün tatl bana :)

nasılsınız kızlar ???
ben bugün ankaraya gideceğim :)
okulumuzun çatısı uçmuş perşembe yani bugün tatil cumayı da ben tatil yaptımrapor alacağım pazartesi boş günüm ve 23 nisan tatil
salı 23 nisan tatili çarşamba benim boş günüm yani 7 gün tatl bana :)

ooohhh, hani bana hanii bana? bende pazartesi tatil diye seviniyorum garibim :(

havalardan bence, bi düzelemedi ya psikolojimizi bozdu

günaydın canım bu söylediklerin bendede var herşeye hemen kızıorum sinirleniorum kendime hakim olamıorum neden böyle oluyo bilmiyorum hakkaten

havalar bırde pıskolojk olarak acayıp cokuntudeyım mutlu etcek bısı yok evlılık yanlış bebk yanlış hersey yanlış yapmısım gıbıme gelıo hamılelık hevesı pek yasıymyrm cok karısık durumlar amannnn

Kızlar hepinize günaydıınnnnnn,
Biz geldikkkk
pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşey temiz çıktı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı diğer annişlerin başınaaaa
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kaç gündür pek keyfim yoktu ,aşı vuruldum üstüne bide kasık ağrısıı ,yazamadım size
umarım sizde herşey yolundadırr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Tatılmıııı okdar cok ıshtycm varkı 1 haftdr cnm cıkıo eve gıt evlerı topla esyaları kolıle nerde nasıl uyudugumu bılmıyrm sabh ıse gelmek olum artık çalışmak ıstemyrm hıcccc

Back
X