çokk güzelllerrrrr annesii
güle güle kullansınnnnnn oğlişinnn
tşk ederiz teyzesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokk güzelllerrrrr annesii
güle güle kullansınnnnnn oğlişinnn
olmuş gibi canımcım:)
yok istedim gibi olmadı zaten hevesimde keçtı sırf taktım şimdi ondan uğraşıyom
yok istedim gibi olmadı zaten hevesimde keçtı sırf taktım şimdi ondan uğraşıyom
kızlarrr bende çıkıyorum bugün ayrıntılı ultrasonumuz var inş. güzel havadisler alırım.
dua edin bizeeee :))
cici bkaın kendinize
'aybükem' aldıklarını sağlıklı günlerde kullanın inş oğluşunla. papyonlu tulumdan bende almıştım:)))
kızlar bu konuda daha şanslı sa olsa oğlan anneleri içinde güzel alternatifler varrr...
selam hanımlar! Nasıl bakalm keyifler? Ben de okuldan geldim,sabah ilk 2 ders tansiyonum çok düştü, ders filan anlatamadım nerdeyse bayılacak gibi oldum ...2 kez tuzlu ayran içmeme rağmen bana mısın demedi... Sizlerde de düşük tansiyon problemi oluyor mu? Ben özellikle okulda ,yoğun tempoda baya kötü oluyorum , dinlenince geçiyor...
Aybükem Güle güle kullansın, hepsi çok sevimli....
hadi ekle artık merak ettim bende ... Ya da birimize mail at biz ekleyelim:)
güzel haberlerle gelirsin inşşalh cnm bende yrn paşamı görcektim doktorum yurtdışına gidiyor haftaya cumartesi görebilicem 5 mayısta benim ayrıntılı ultrasonum
Kızlar bu tansıyonun normlaı kac dusugu kac oluo acababılen varmı??herkeste aynımı bunyeye gore degışıyormu
Kızlar bu tansıyonun normlaı kac dusugu kac oluo acababılen varmı??herkeste aynımı bunyeye gore degışıyormu
tşk ederiz kız seçenekleri çok daha fazla allahıma şükürler olsunki kızım da var cicili bicili şeyler alabiliyorum ayberke bişiler almak için çıkıyoruz alıyoruzda ama 2 poşette aybükeme alıyorum mini şortlar tayt üstü tunik penyeler eşimle yinede kız kıyafetlerine bakmadan geçemiyorum şimdiden söylüyo 3.cü yapalım çin takvimine göre kız olsun pembeler cicili tulumlar alalım diye bende kızıyorum cıx artık 2 tane yeter bu hamileliğim zor geçiyo allah ıkızıne uzun ömür versin allah olmayanlara versin bebiş