• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Valla bilen olmaz mı bu hayatta kalmak adına öğrenilen ilk şeylerdendir de sen bu konuya gelmediysen baya şanslı olmalısın:):):):) Normali 12 ye 8 dir. benim kendimi bildim bileli, 10 a 7 veya 11 e7 gibidir, düşüktür yani. 12 olunca iyi hissetmem kendimi, bana göre yüksektir. Bu birimlerin neyin ölçüsü olduğunu da netten aratarak öğrenebilirsin:):)

Ben daha bir kez tansiyon düşüklüğü yaşadım,genelde zaten tansiyonum 9 a 5 tir.Ama bünyeden bünyeye değişiyor bazılarını bu tansiyon sarsıyor mesela ama ben 9 a 5 te gayet normalim

BENIMDE HEP 9A 6 10A 7 DIR DUN KONUSYDMDA TANSYON KONUSUNU HERKES COK DUSUK SENN DEILER OLE OLSA DR.LAR SOYLERDI YANI 8 E 5 OLDGNDA KOTU HSSDYRM KNDMI OZAMN BUNYEDEN BUNYEYE DEGISIYO..ole bı ıddalsatılarkı ooo cok dusuk sen nası yasıyon falan acaba dedım anormallkmı var bende

Kızlar bu tansıyonun normlaı kac dusugu kac oluo acababılen varmı??herkeste aynımı bunyeye gore degışıyormu

canim kisiden kisiye degisir. yas ilerledikce de degisir. mesela benim normal tansiyonum 9-5 biraz yukselse rahatsiz olurum.. milletin 12-8 normaldir falan ama benim buyuk 11 kucuk 7 olsa rahatsiz eder.. atiyorum40ima geldigimde mesela 11-7 ya da 12-8 normal gelebilir...

BENIMDE HEP 9A 6 10A 7 DIR DUN KONUSYDMDA TANSYON KONUSUNU HERKES COK DUSUK SENN DEILER OLE OLSA DR.LAR SOYLERDI YANI 8 E 5 OLDGNDA KOTU HSSDYRM KNDMI OZAMN BUNYEDEN BUNYEYE DEGISIYO..ole bı ıddalsatılarkı ooo cok dusuk sen nası yasıyon falan acaba dedım anormallkmı var bende

gerçekten kişiden kişiye değişen bir durum. benimde genelde 11/7 ya da 13/ 7 falandır. 10 lara düşerse rahatsız oluyorum.
ama son kontrolümde 15/7 ydi:))) gerçi bende çok belirgin bir rahatszılık yaratmadı kalp çarpıntısı hariç... ama sınır 15/9 onun üstü yüksek tansiyon dedi doktorum. sadece o an için öle çıktı. bakalım takip ediyorum bende tansiyonumu yükselmesin die... şimdilik iyiym çok şükür

gerçekten kişiden kişiye değişen bir durum. benimde genelde 11/7 ya da 13/ 7 falandır. 10 lara düşerse rahatsız oluyorum.
ama son kontrolümde 15/7 ydi:))) gerçi bende çok belirgin bir rahatszılık yaratmadı kalp çarpıntısı hariç... ama sınır 15/9 onun üstü yüksek tansiyon dedi doktorum. sadece o an için öle çıktı. bakalım takip ediyorum bende tansiyonumu yükselmesin die... şimdilik iyiym çok şükür

inş yukselmez cnm

ya kızlar birşey soracam dün de sordum ama şimdi başka arkadaş kafamı kurcaladı ... alt tarafımda ayağa kalktığımda bir ağrı oluyo belli saniyede geçiyor ama her ayağa kalktığımda oluyor sizde de oluyor mu bu ya ... yan her defasında ... rahim büyüdüğü için mi arkadaş yok albümin olabilirsin dedi kurt düşürdü ...

ya kızlar birşey soracam dün de sordum ama şimdi başka arkadaş kafamı kurcaladı ... alt tarafımda ayağa kalktığımda bir ağrı oluyo belli saniyede geçiyor ama her ayağa kalktığımda oluyor sizde de oluyor mu bu ya ... yan her defasında ... rahim büyüdüğü için mi arkadaş yok albümin olabilirsin dedi kurt düşürdü ...

canım albümni anlayamadım???ben ilk gebeliğimde albümin olmuştum sadece komple şiştim ağrı falan yoktu dr unla görüş isytersen rahat et böyle stres yapıcana :26:

canım albümni anlayamadım???ben ilk gebeliğimde albümin olmuştum sadece komple şiştim ağrı falan yoktu dr unla görüş isytersen rahat et böyle stres yapıcana :26:

sen de hiç ağrı olmadı mı rahim genişlemesine bağlı çoğu kişi evet ben de de var diyor ... arkadaş albümin olabilir dedi merak ettim haftaya doktor randevum o zaman soracam

canım çok saol ilgilendiğin için bu topikte bişey soruyosun ama cevap alabilirsen çok şanslısın :41: resim eklemeye çalışıyodum onu sormuştum nese başardım sanırım ama daha büyük eklemek istiyorum bakalım onu yapabilecekmiyim

yok istedim gibi olmadı zaten hevesimde keçtı sırf taktım şimdi ondan uğraşıyom

canım o kadarını yapıyomda resim büyük küçültüncede bu sefer minnacık kalıyo işte bi ultrasyon resmi ekledim ama küçücük :2:

Canım serzenişlerine dayanamadım da ben cevap yaziim bari dedim
bak şimdi ben de ekleyemiyodum daha düne kadar. fot. mak çözünürlüğü çok yüksek geliyor eklenmiyor öyle
sanırım senin sorunun da aynısı
şimdi bu resimleri normal açarken birlikte aça tıklıyosun ordan paint le aç diyorsun
sonra farklı kaydete geliyosun
fotoyu paint formatında tekrar kaydediyorsun
boyutu küçülmüş oluyor yani boyu aynı ama boyutu uygun olmuş oluyor
inşallah anlatabilmişimdir cadıcııııkkkkk:37::37::37:

Canım yazını tam olarak okuyamıyorum ama sanırım tans. düşüklüğünden bahsetmişsin
benim de hep 9/6 10/5 falandır yani
11 olunca ben ooo yükselmiş derim
aslında çok da düşük değil:6:
ama hamilelikte normalde yüksek olması lazım,benim hamile kalmadan da öyledir yani değişen bişey yok
işte hamilelik değerlerini düşününce düşük diyorlar
bi bakıma da iyi çünkü yüksek tans. hamilelikte çok tehlikeli bi durum,bırak düşük gitsin şans yani:51:

Milleeet nerdesiniz yemek yapmaya masa kurmayamı gittiniz yaww
ben dolma yaptım yanındada patatesli börek salata
buyrun beklerim tombişleeerrr:56::56:

merhabaa bugün kendi doktoruma da gittim bebeğin suyu falan iyi :nazar: ölçüleri yine 1 hafta küçük çıkıyor, kan ve idrar tahlillerim yapıldı grip de yavaş yavaş geçmeye başladıı ve mayısın ilk haftasına ayrıntılı ultrason için gün aldımm benden haberler böylee.
sanırım tansiyonu konuşmuşsunuz benim hep düşüktü 10-6 falan, bugün 12-6 çıktı ilk defa şaşırdım :)

Son düzenleme:

Ben her gün ölçüyorum tansiyonumu ve hep 8 e 4-5.. Varsın düşük olsun. Yüksek olmasından iyidir.

merhabaa bugün kendi doktoruma da gittim bebeğin suyu falan iyi ölçüleri yine 1 hafta küçük çıkıyor, kan ve idrar tahlillerim yapıldı grip de yavaş yavaş geçmeye başladıı ve mayısın ilk haftasına ayrıntılı ultrason için gün aldımm benden haberler böylee.
sanırım tansiyonu konuşmuşsunuz benim hep düşüktü 10-6 falan, bugün 12-6 çıktı ilk defa şaşırdım :)

iyi hadi için rahatlamıştır:)) gördün kuzuyu da...

hamilelik ilerledikçe tansiyon ve nabız artıyomuş zaten. artması normal. kullandığın tuz miktarına ,bünyene, yada kaltsal bir hastalığa göre değişiyo herkeste... sınıra geldiğinde doktor müdahale ediyo zaten.12/6 gayet iyi, hele de bana göre:)))

Back
X