- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Gerilip duruyor benimki azıcık yatsam depecek ama depemiyor zavallım..selam yavrular napionuz bakalım. bizim babamız bugün nöbetçi. ben de oğluşumla zaman geçiriyorum? bebişler ne alemde. depük atan var mı?![]()
Hoş geldin tatlişkoooommmmmHerkese selamlaaarrrrr
Biz geldikkkk
nasıl keyiflerr kızlaaarrrrr

Nakkadar teknolojiksiniz anacım dr. maşallah int. başında mail bekliyomuşiyi aksamlar kizlarrr.. nasilsiniz bebisler nasilll
kac gundur tuvalete cikma sorunu yasiyordum daha onceden sorun yasayinca bekunis iciyordum az once druma mail attim sagolsun hemen cevap geldi icebilirsin diye.. of nasil sisim nasil sisim anlatamam.. sizde de var mi boyle sorunlar?
ben hiç mail muyil atmadım kendisine.Atsamda bakar mı?Baksa da cevap yazar mı??
Canım bi tören bi düğün yapmak isterim ben yaaİyi akşamlar..Erkek bebek gelince bir de sünnet dersi çıkıyor.
Oturdum doğumun olduğu gün sünneti araştırıyorum ben de... Yaptıran herkes çok memnun kalmış, sanırım ben de öyle yapacağım. Benim gibi düşünen var mı? Hoş daha çok var ama, bebek battaniye, patik, hırka modellerine baktım. yapacak şey bulamayınca hadi şu konuya bakayım dedim.
aslında herkes hemen yaptır diye öneriyor ama
bakalım babası da pek hevesli bu düğün konusunda.
bencede canımmm
bez konusu en hasas konulardan biriymişşşş
bencede almaa, pişik yapıyormuş ................
bende 1 paket yeni doğan almak istiyrm ama markasına karar veremedim henüzzzzzzz:44::44::44:
Primadan şaşmayın kızlar
huggies de iyiyidi kzım zamnında lşimdi piyasası nasıl bilmiyorum ama
biz 2 sene prima kullandık
molfix de pişik yaptı ya
hangisiyle başlarsan onunla mı gidiyor değiştirmek mi pişik yapıyor
artık bilemiyorum...
Bu arada prima ilk hediyem diye
bi uygulama var facebook da oraya girin eve
hediye geliyormuş benden sülemesiiii