• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam yavrular napionuz bakalım. bizim babamız bugün nöbetçi. ben de oğluşumla zaman geçiriyorum? bebişler ne alemde. depük atan var mı?:1::1:
Gerilip duruyor benimki azıcık yatsam depecek ama depemiyor zavallım..
Herkese selamlaaarrrrr
Biz geldikkkk
nasıl keyiflerr kızlaaarrrrr
Hoş geldin tatlişkoooommmmm:49:
iyi aksamlar kizlarrr.. nasilsiniz bebisler nasilll :emir_bebek:
kac gundur tuvalete cikma sorunu yasiyordum daha onceden sorun yasayinca bekunis iciyordum az once druma mail attim sagolsun hemen cevap geldi icebilirsin diye.. of nasil sisim nasil sisim anlatamam.. sizde de var mi boyle sorunlar?
Nakkadar teknolojiksiniz anacım dr. maşallah int. başında mail bekliyomuş
ben hiç mail muyil atmadım kendisine.Atsamda bakar mı?Baksa da cevap yazar mı??

İyi akşamlar..Erkek bebek gelince bir de sünnet dersi çıkıyor.
Oturdum doğumun olduğu gün sünneti araştırıyorum ben de... Yaptıran herkes çok memnun kalmış, sanırım ben de öyle yapacağım. Benim gibi düşünen var mı? Hoş daha çok var ama, bebek battaniye, patik, hırka modellerine baktım. yapacak şey bulamayınca hadi şu konuya bakayım dedim.
Canım bi tören bi düğün yapmak isterim ben yaa
aslında herkes hemen yaptır diye öneriyor ama
bakalım babası da pek hevesli bu düğün konusunda.

bencede canımmm
bez konusu en hasas konulardan biriymişşşş
bencede almaa, pişik yapıyormuş ................
bende 1 paket yeni doğan almak istiyrm ama markasına karar veremedim henüzzzzzzz:44::44::44:

Primadan şaşmayın kızlar
huggies de iyiyidi kzım zamnında lşimdi piyasası nasıl bilmiyorum ama
biz 2 sene prima kullandık
molfix de pişik yaptı ya
hangisiyle başlarsan onunla mı gidiyor değiştirmek mi pişik yapıyor
artık bilemiyorum...

Bu arada prima ilk hediyem diye
bi uygulama var facebook da oraya girin eve
hediye geliyormuş benden sülemesiiii:49::52::emir_bebek::72:

bu arada birşey paylaşacağım dün çok güldüm. eşim elini karnıma koymuştu akşam bbeğin hareketlerini hissetmeye çalışıyorduk film izlerken. Bebek kıpırdıyor, ben hissediyorum, o da dışarıdan hissedince birbirimize bakıyoruz, gülümsüyoruz, kıkırdıyoruz, göz kırpıyoruz falan işaretleşiyorduk yani. Sonra eşim bana baktı, ben hareket hissetmedim benden tepki yok, bi süre sonra bir daha baktı gülümsedi, daha sonra bir daha ve yine benden tepki yok. Sen hissetmiyor musun dedi, hayır kıpırdamadı çünkü dedim. O zaman tuvalete git istersen, çünkü birazdan gaz çıkarabilirsin dedi. :1::1::1: koptukkk... İki pıt pıt hissedicem diye tüm sindirim sistemimi dinlemiş canım benim....

hehehe. ben daha bişi anlıyor muyum anlamıyor muyum amlayamıyorum yau :)

İyi yapmışsınız canım ne güzel işte, bizde böyle bir karara varabilsek keşke, ama ikimizde kararsısız hiçbirşey beğenmiyoruz:ssz:

İlk başta DEMİRHAN dedik, en çok bu aklımıza yattı, daha öncede yazmıştım zaten. Demir gibi güçlü hükümdar demek anlamı

Nasıl sizce ya, ulaş dedim, altuğ dedim, dedim de dedim babaya beğendiremiyoruz :47:

DEMİRHAN ......
ben çok sevdimmmmmm

Kızlar bir paket bez ne kadar gidiyor biliyor musunuz? Bazen limango ve trendyolda indirime giriyor. Marketle kıyaslamak lazım gerçekten ucuz mu netten alınca? Ben de ilk önce minik paketler alıp aleri yapmayanı bulmaktan yanayım. Yeğenime çok pahalı markalar aleri yaptı, görece ucuz bir marka yapmadı mesela...

ilk doğduğunda günde 8 9 tane gidiyomuş daha sonra azalırmı bilmiorum ama bi ara aybüke kızına bimin bezini almış hiç pişik yapmamış dediğin gibi pahalı bezler bazen pişik yapabiliyo ama ben prima yeni doğanla başlamak istiyorum yada yeni çıkmış sanırım molfiks göbekbağı oyuntulu ondan da alabilirim:26::26::26:

sitelerin tam adlarını alayım hepsinin yazıcam aklımda. ..

birde bebek arabasını travel mı alırsın bilmem ama eğer almazan oto koltuklarıda burda çok güzel. yani türkiyede 80-90 tl ye var olanlar var ama. kalite arıyosan biraz daha verip burdan çok güzel alabilirsin.
almanyada bütün çarpışma testlerinde 1 numara olan maxı cosı oto koltukları çok kullanılıyo. tr de maxı cosı cabrıo fıx modeli 470 civarı burda 120 euro. yani yaklaşık 300 tl. bence imkanın varsa 170 tl iyi bir fark..

ve birde artık türkiyede de var ama. bpa sız ürünleri türkiyede arayıp bulmak gerekiyo. emzik ve biberonlar da. türkiye gümrükte bpa şartı aramadığı için bütün bilindik marklarda dahil bpasız ürünlerini türkiyede eritiyolarmış. ama almanya en dandik bilinmedik markada bile bpa yasak. ve çinde üretilmiyo. o yüzden beğendiğin bir emzik biberon markasını da burdan aldırabilrisin.
berlinde bebek mağazaları almanca google da aratın dükkanlar bulabilirsiniz.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. gelince yine yazarım. site isimlerine bakayım yazarım.

bpa ne ya? :44:

ilk doğduğunda günde 8 9 tane gidiyomuş daha sonra azalırmı bilmiorum ama bi ara aybüke kızına bimin bezini almış hiç pişik yapmamış dediğin gibi pahalı bezler bazen pişik yapabiliyo ama ben prima yeni doğanla başlamak istiyorum yada yeni çıkmış sanırım molfiks göbekbağı oyuntulu ondan da alabilirim:26::26::26:

1 pakette 50 tane varsa bir ayda 4 paket bez gider o zaman...

[/B]

bizim dr 7/24 bakiyo maillerine surekli tlfuna dustugu icin o sekilde istedigimi soruyorum adama.. yakinda engellemezse beni iyi walla :9:

bütün işleri bitirdik. banyomuzu yaptık kremlendik. şimdi karnımızı doturcazzz...
ya bu kuzuyu hissetmek çok güzel miş yaW. orada olduğunu hissettirmesi çok güzel. konuşuyorum artık bebeğimle. hissettiğim için bu çok zevkli bir hal aldı..kim bilir ilerde ,doğurunca neler hissetcez... ayy çok heyecanlı..

ya birde hala filiz yavuzdan haber yok mu kızlar ya?? merak ediyorum ama. bende mail yada face adresi yok. inş herşey yolundadır

ıı h hala haber yok mlsf :(
selam hanımlar! Nasıl bakalm keyifler? Ben de okuldan geldim,sabah ilk 2 ders tansiyonum çok düştü, ders filan anlatamadım nerdeyse bayılacak gibi oldum ...2 kez tuzlu ayran içmeme rağmen bana mısın demedi... Sizlerde de düşük tansiyon problemi oluyor mu? Ben özellikle okulda ,yoğun tempoda baya kötü oluyorum , dinlenince geçiyor...

geçen gün ben de kötü oldum, izin alıp eve geldim
yaaa kızlar meleğimin resimlerini yüklicem bide ona ördüğüm cicileri ama eklenti ekleden resimleri ekliyorum ncak alt taraftaki eklenti alanına sürükleyemedim bi türlü :2:

resim eklemek çok karışık. kk nın bi çok uygulaması çok karışık zaten. epey bi kurcaladıktan sonra es kaza öğreniliyor

Kızlar bimin bezini benim komşum kullanıyodu ayy
haşır huşur naylon bişey o çocukta alışmış galiba pişik falan yapmıyodu
ama ben onu kullanmam çocuğa yaa yazık hiç hava almaz teni
bi de pişik olursa perişan oluyor bebek de anne de dikkat etmek lazım

yapacak bişey yok bayılıcaz paralrı sıpaların mokuna napalımm,iyi olsunlarda

Ayyyyyyyy çok sağol teyzesi, daha belli değil gerçi ama dedim ya en çok bunu sevdik...

Sevindirik oldum şimdi :52:

bence de çok güzel demirhan biz bi ara yiğit ismine çok takılmıştık ama onuda bi arkadaş haftaya doğum yapacak onlar koyacakmış bizde sonra berat a döndük

Gerilip duruyor benimki azıcık yatsam depecek ama depemiyor zavallım..

Hoş geldin tatlişkoooommmmm:49:

Canım bi tören bi düğün yapmak isterim ben yaa
aslında herkes hemen yaptır diye öneriyor ama
bakalım babası da pek hevesli bu düğün konusunda.

Primadan şaşmayın kızlar
huggies de iyiyidi kzım zamnında lşimdi piyasası nasıl bilmiyorum ama
biz 2 sene prima kullandık
molfix de pişik yaptı ya
hangisiyle başlarsan onunla mı gidiyor değiştirmek mi pişik yapıyor
artık bilemiyorum...

Bu arada prima ilk hediyem diye
bi uygulama var facebook da oraya girin eve
hediye geliyormuş benden sülemesiiii:49::52::emir_bebek::72:

Hoşbulduk canımmmmm,
sende hoşgeldinnn,bu arada kızın çok şekermişşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
prima var bide
prima premium care varrrr hangisi iyi kiiiiii????????

benim ark, Bim deki bezi kullanıyormuş ama ben kalitesi konusunda emin olamadımmm
Molfix in reklamını bende izledim göbekbağı oyuntulu olanı sanki mantıklı gibi geldiiii

plastiğin içinde bulunan ve kansere neden olan bir madde..
Avent in biberon ve emziklerini öneririm ben. Fiyat olarak daha fazla olsa da uzun süre kullanıyorsun ve sağlık standartlarına uygun..
Ben herşeyi avent alacağım.

bizde biberon seti ve pompayı avent alıcaz hem manuel hem de elektrikli olanı çok iyiye benziyo.:34:

Hoşbulduk canımmmmm,
sende hoşgeldinnn,bu arada kızın çok şekermişşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
prima var bide
prima premium care varrrr hangisi iyi kiiiiii????????

benim ark, Bim deki bezi kullanıyormuş ama ben kalitesi konusunda emin olamadımmm
Molfix in reklamını bende izledim göbekbağı oyuntulu olanı sanki mantıklı gibi geldiiii

yeğenime prima alerji yaptı, molfix yapmadı mesela...Bebeğin hassasiyet ve cilt yapısına göre değişiyor sanıırm.Denemek lazım.

Ben biberon olarak chocco ve nuk kullandım
6 ayda bir emzik değiştirdim

prima premium care ilk etapta daha iyi sanki
sonradan fiyatı çok gelirse tekrar primaya dönersin...

Ayy bizde Mehmethan düşündük
veya Mehmet+bişey ne olsa ki?
Atakan,Türker,Dağhan,Alparslan bunları da düşündük...:55:

kızlaaaaar
yarın şeker yüklemesi yaptırcaz oğluşum şeker gibi olsun diye:9::9::9::9: aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı? bi bardak şekerli su içecekmişim ığğğğğğğğğğğğhhh:27::27::27::27:

bence de çok güzel demirhan biz bi ara yiğit ismine çok takılmıştık ama onuda bi arkadaş haftaya doğum yapacak onlar koyacakmış bizde sonra berat a döndük

Hııı bak biz birde yiğit diyoruz onu unutmuşum ama benimde dayımın oğlunun adı yiğit

Eşim ayıp olur diyor, bende olmaz diyorum.

Doğana kadar kırk ismi olacak çocuğun herhalde:27:

plastiğin içinde bulunan ve kansere neden olan bir madde..
Avent in biberon ve emziklerini öneririm ben. Fiyat olarak daha fazla olsa da uzun süre kullanıyorsun ve sağlık standartlarına uygun..
Ben herşeyi avent alacağım.
Canım bilmiyordum iyi oldu
çok teşekkür ederimmmmmm:54::54::54:

Ben biberon olarak chocco ve nuk kullandım
6 ayda bir emzik değiştirdim

prima premium care ilk etapta daha iyi sanki
sonradan fiyatı çok gelirse tekrar primaya dönersin...

Ayy bizde Mehmethan düşündük
veya Mehmet+bişey ne olsa ki?
Atakan,Türker,Dağhan,Alparslan bunları da düşündük...:55:

Mehmethan iyi bence...en azından klasikleşmemiş
Mehmetcan&Mehmetali gibi
Bu arada sakıncası yoksa neden Mehmet......
kızına uygun bi isim niye düşünmedinnnnn(buarad kızının ismini unuttum ben)))))

Back
X