• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah canım ya benimse markete ekmek almaya gitmeye bile dermanım yok.ama bir haftadır böyleyim.bir hafta önce böyle değildim.geçer inşallah.

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah diim kendime ama ben bu ay acayip enerjikim spor yapmaya basladım ve hareketli müziklerde oğluşumla dans ediyoruz . eşim bıraksa evi altüst edip yaz temizliği yapıcam. camlarımı kapılarımı sildim o evde yokken. eşim gezerken yoruluo ama ben hala enerji dolu oluorum . oğlumda maşallah:nazar::nazar::nazar::34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: anası gibi yerinde duramıo

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah diim kendime ama ben bu ay acayip enerjikim spor yapmaya basladım ve hareketli müziklerde oğluşumla dans ediyoruz . eşim bıraksa evi altüst edip yaz temizliği yapıcam. camlarımı kapılarımı sildim o evde yokken. eşim gezerken yoruluo ama ben hala enerji dolu oluorum . oğlumda maşallah:nazar::nazar::nazar::34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: anası gibi yerinde duramıo

maşallah deyim sana ama sen yinede kendini fazla yorma.bende 1 hafta öncesine kadar senin gibiydim.ama 1 haftadır bırak temizliği yemeği zor yapıyorum .yani birden bire enerji sıfıra düşüyor.o yüzden hala enerjin varken idareli kullan ben tüketmişim galiba:)oğluşunada maşallah annesi.

günaydın sabahın köründe uyandım yaaaa ufffff.

gunaydinnnnn..

ben de sabahin korunde uyandim.. her gun mutlaka 6 gibi 8 gibi kalkiyorum hep.. sut icip tekrar yatiyorum..

herkese günaydın kızlar bende erkenciyim bugün.bakalım ilerleyen saatlerde bi sorun çıkmazsa şimdilik yorgunluğum bir nebze de olsa azalmış gibi:)

günaydın herkeseee:) Bahsetmiştim hamile fotoları çektirdik , çektirirken ayrı bakarken ayrı eğlendik diye, hemen paylaşmam lazım sizinle de.. Siz de yaptırın, çok keyif alacaksınız.

günaydın kızlar

paticim valla merak ettim:)))artık gıtgıde agırlasıyoruz dımı kızlar sabah yataktan cıkmak cok zor gelıo ohh 3 gunde olsa evımde ev hanımı olcam :16::16::16:

kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.benim akımtım var ve doktor cleocin vajinal krem verdi.baya yan etkisi var prospektüsünde.ikigündür kullanıyorum ama 7 gün kullanmam gerek ve çok tedirgin olarak kullanıyorum.bebeğime birşey olmasından korkuyorum.aranızda bu kremden kullanan varmı hamileyken?

günaydın herkeseee:) Bahsetmiştim hamile fotoları çektirdik , çektirirken ayrı bakarken ayrı eğlendik diye, hemen paylaşmam lazım sizinle de.. Siz de yaptırın, çok keyif alacaksınız.

hamile fotolarımı hiç aklıma gelmemişti.nerde hani koydunmu hemen görmek istiyorum kulağa çok hoş geliyor.

kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.benim akımtım var ve doktor cleocin vajinal krem verdi.baya yan etkisi var prospektüsünde.ikigündür kullanıyorum ama 7 gün kullanmam gerek ve çok tedirgin olarak kullanıyorum.bebeğime birşey olmasından korkuyorum.aranızda bu kremden kullanan varmı hamileyken?

cnm bende de cok akıntı var hatta ıdrar yollarındaki enfeksiyon cok yuksek cıktı ama antıbıyotık kullanamyrm alerjı yapıo dr.bı ılaç verdı ama kendı doktoruma danısmdn almak ıstmyrm.

günaydın kızlar

paticim valla merak ettim:)))artık gıtgıde agırlasıyoruz dımı kızlar sabah yataktan cıkmak cok zor gelıo ohh 3 gunde olsa evımde ev hanımı olcam :16::16::16:

fufacım hemde ne ağırlaşma.ben şimdiden bu böyleyse ilerleyen ayları çok merak ediyorum ve o sıcaklarda vay halimize diyorum.hareketlerimizi bu ay baya kısıtlanmaya başladı.ama bu da bebeklerimizin büyüdüğünü gösteriyor o yüzden çok mutluyum.bi görseniz kızımı ultrasonda bile pek güzel yuvarlak bi yüzü var.dudaklar dolgun dolgun maşallah benim kızıma.9.ay gelse bi doğsalarda koklayıp öpsek şöyle doya doya bebişlerimizi.

cnm bende de cok akıntı var hatta ıdrar yollarındaki enfeksiyon cok yuksek cıktı ama antıbıyotık kullanamyrm alerjı yapıo dr.bı ılaç verdı ama kendı doktoruma danısmdn almak ıstmyrm.

benim doktorumda ağızdan antibiyotiğe hamileyken karşı.o yüzden önce fitil verdi.onu kullandım azalttı ama tam bitmedi şimdide bu kremi verdi.bu da geçirmezse smear testi yapıp ona göre ağızdan başlamak zorunda kalıcaz dedi.bu krem geçirir heralde çünkü baya azalmıştı akıntım ama ben bebeğe birşey yaparsa diye korkuyorum.bencede kendi doktoruna sormadan kullanma.ben her doktora güvenemiyorum.daha önce bir doktor yüzünden ölümden döndüm nerdeyse.yanlış ilaç çok tehlikeli.

fufacım hemde ne ağırlaşma.ben şimdiden bu böyleyse ilerleyen ayları çok merak ediyorum ve o sıcaklarda vay halimize diyorum.hareketlerimizi bu ay baya kısıtlanmaya başladı.ama bu da bebeklerimizin büyüdüğünü gösteriyor o yüzden çok mutluyum.bi görseniz kızımı ultrasonda bile pek güzel yuvarlak bi yüzü var.dudaklar dolgun dolgun maşallah benim kızıma.9.ay gelse bi doğsalarda koklayıp öpsek şöyle doya doya bebişlerimizi.

oyyy oyyy maşalhh prensesıne :nazar::nazar:ben bayadr gormuyorum kızımı özledım yaa yaz aylrını dusunemyrm nası yurucez nasıl gezıcez ama olsun melelerımız saglıkla gelsın dunyaya hepsını unutcaz:)))ıns ogunlerı görmek nasip olur hayrlsyla saglıkla gelır meleklerımız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X