maşallah canım ya benimse markete ekmek almaya gitmeye bile dermanım yok.ama bir haftadır böyleyim.bir hafta önce böyle değildim.geçer inşallah.
benim de bugünüm böle oldu.
sair günlerde sürünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım ya benimse markete ekmek almaya gitmeye bile dermanım yok.ama bir haftadır böyleyim.bir hafta önce böyle değildim.geçer inşallah.
benim çok uykum geldi. yalan dünya bitsin diye bekliyordum ama bekleyemeyeceğim. ..
iyi geceler,renkli rüyalar...
biz yarın bi aksilik çıkmazsa kozyatağına gitmeyi düşünüyoruz, mother care in yerine.
bi da arkadaşlar bana mesaj geldi
20-23 nisan tarihlerinde %23 indirim varmış mthercare de
maşallah diim kendime ama ben bu ay acayip enerjikim spor yapmaya basladım ve hareketli müziklerde oğluşumla dans ediyoruz . eşim bıraksa evi altüst edip yaz temizliği yapıcam. camlarımı kapılarımı sildim o evde yokken. eşim gezerken yoruluo ama ben hala enerji dolu oluorum . oğlumda maşallah
anası gibi yerinde duramıo
günaydın sabahın köründe uyandım yaaaa ufffff.
gunaydinnnnn..
ben de sabahin korunde uyandim.. her gun mutlaka 6 gibi 8 gibi kalkiyorum hep.. sut icip tekrar yatiyorum..
günaydın herkeseee:) Bahsetmiştim hamile fotoları çektirdik , çektirirken ayrı bakarken ayrı eğlendik diye, hemen paylaşmam lazım sizinle de.. Siz de yaptırın, çok keyif alacaksınız.
kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.benim akımtım var ve doktor cleocin vajinal krem verdi.baya yan etkisi var prospektüsünde.ikigündür kullanıyorum ama 7 gün kullanmam gerek ve çok tedirgin olarak kullanıyorum.bebeğime birşey olmasından korkuyorum.aranızda bu kremden kullanan varmı hamileyken?
günaydın kızlar
paticim valla merak ettim:)))artık gıtgıde agırlasıyoruz dımı kızlar sabah yataktan cıkmak cok zor gelıo ohh 3 gunde olsa evımde ev hanımı olcam![]()
cnm bende de cok akıntı var hatta ıdrar yollarındaki enfeksiyon cok yuksek cıktı ama antıbıyotık kullanamyrm alerjı yapıo dr.bı ılaç verdı ama kendı doktoruma danısmdn almak ıstmyrm.
fufacım hemde ne ağırlaşma.ben şimdiden bu böyleyse ilerleyen ayları çok merak ediyorum ve o sıcaklarda vay halimize diyorum.hareketlerimizi bu ay baya kısıtlanmaya başladı.ama bu da bebeklerimizin büyüdüğünü gösteriyor o yüzden çok mutluyum.bi görseniz kızımı ultrasonda bile pek güzel yuvarlak bi yüzü var.dudaklar dolgun dolgun maşallah benim kızıma.9.ay gelse bi doğsalarda koklayıp öpsek şöyle doya doya bebişlerimizi.