• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam macpro. Benim oğlum oluyor. İlk şoktan sonra duruma alıştım. Kız olacak gibime geliyordu hep ama artık oğlan fikrini de benimsedim. PEşinde koşturacağız artık napalım. Arkadaşlar üyeliklerinin silinmesini istediler.

Ah cok sevindim :) Analı babalı uzun,mutlu bir ömrü olsun.

Seninki neydi?Erkekti di mi?

Yok benimki kız. Daha ogrenmeden once senin ve Dils in oglu olacagını hissediyordum, hic sasırmadım.Nerden hissediyorsun dersen bisey soyleyemem ama oyle geliyordu.Tekrar tebrik ederim, birazcık daha hareketli olabiliyorlar sadece :) o da olacak artık

Carpıntısı olan var mı arkadaslar? bende bir iki gündür cok feci carpıntı ve ek atım oluyor, cok korkutuyor bazen. Genelde kansızlıktan olur diyorlar ama demir hapı alıyorum..biraz tedirgin oldum.Sizlerde durum nasıl?

herkes erkek dedi,ilk kız diyen sensin hadi bakalım hayırlısı. o değil de ben hiç bişey hissetmedim daha ya, içime ne kız doğdu ne erkek.

Öyle mi , bak şimdi baya merak ettim benim tahminim mi tutacak acaba :101: İçine bişey doğmaması daha iyi, çok şaşırmazsın. Ben hep kız hissetmiştim hatta rüyamda bile kız olacağını görmüştüm doktorum erkek diyince baya afalladım.Şimdiyse iyiki erkek diyorum:16:

Carpıntısı olan var mı arkadaslar? bende bir iki gündür cok feci carpıntı ve ek atım oluyor, cok korkutuyor bazen. Genelde kansızlıktan olur diyorlar ama demir hapı alıyorum..biraz tedirgin oldum.Sizlerde durum nasıl?

Bende de çok oluyor, sanki çok heyecanlanmışım gibi atıyor, taşı kardi filan yoktur inşallah.Benim hamilelikten önce de vardı gerçi ..

Yok benimki kız. Daha ogrenmeden once senin ve Dils in oglu olacagını hissediyordum, hic sasırmadım.Nerden hissediyorsun dersen bisey soyleyemem ama oyle geliyordu.Tekrar tebrik ederim, birazcık daha hareketli olabiliyorlar sadece :) o da olacak artık
Ya dils in de cinsiyet değişti. kız dediler son gidişinde.
Bana da herkes kız diyordu, sanki kız olacakmış gibi hazırlamıştık kendimizi. Ama erkek geliyor işte.. İnan Dr. a cinsiyetini bile sormadım. Tek sorduğum soru her şey yolunda mı oldu şu ana kadar. Hiç önemli değil cinsiyeti..

Tansiyonun nasıl? Bazen ben de de oldu çapıntı ama sürekli olmadığı için önemsemedim. Tansiyon aleti aldım düzenli takip ediyorum evde...Bir sonraki gidişinde Dr. una söyle mutlaka.
Benim şikayetlerim ise mide yanması, ve gaz...

Son düzenleme:

Dilsenin bebis kizmis duyunca cok sasirdim bende.ilk erkek demisti dr.u.

Soyledim canim hamileyim dedim sok oldu ciglik atti,ama 4 aylik dedi bi ciglik,cinsiyetimizde erkekmis dedim kadin kalpten gidecekti:)cok sasirdilar.

hahahha
komik olmuş...:1::1::1::1:
Ben de kayınvalidem surat asar geç söylediğim için diye düşünmüştüm ama o kadar mutlu oldular ki unuttular sitem etmeyi...

Son düzenleme:
Bende de çok oluyor, sanki çok heyecanlanmışım gibi atıyor, taşı kardi filan yoktur inşallah.Benim hamilelikten önce de vardı gerçi ..
Evet bende de oyle, sanki yeni kosmusum gibi nefes nefese kalıyorum bazen. Muhtemelen nornaldir ama biraz tedirgin edici birsey.

Ya dils in de cinsiyet değişti. kız dediler son gidişinde.
Bana da herkes kız diyordu, sanki kız olacakmış gibi hazırlamıştık kendimizi. Ama erkek geliyor işte.. İnan Dr. a cinsiyetini bile sormadım. Tek sorduğum soru her şey yolunda mı oldu şu ana kadar. Hiç önemli değil cinsiyeti..

Tansiyonun nasıl? Bazen ben de de oldu çapıntı ama sürekli olmadığı için önemsemedim. Tansiyon aleti aldım düzenli takip ediyorum evde...Bir sonraki gidişinde Dr. una söyle mutlaka.
Benim şikayetlerim ise mide yanması, ve gaz...

Hersey yolundadır insallah.. Bende en son gidisimizde verdigi 3 boyutlu fotograftan cok etkilendim ve cok üzülmüstüm, ay bu cok cirkin diye bakamıyordum, kızıyorum kendime ama yaratıık gibi görünüyor o fotografta diye düsünüyordum, sonra düsündüm insanlar saglık sorunlarıyla ugrasıyorlar, riskli gebelikler,bebeklerinde hastalık ihtimali gibi seylerle bogusurken benim hissettigim sımarıklık gibi geldi, Gercekten en önemlisi o. Sonra dünde bir arkadasa anlatırken "ay cok kötü görünüyordu 3 boyutluda" dedim, tam o sırada simdiye kadar yedigim en saglam tekme geldi karnıma :) enteresan bir tesadüf oldu daha dikkatli konusuyorum artık :)
Bu arada mide yanması hala ara ara oluyor bende, gaz basta cok vardı, bu ara biraz hafifledi, herkesin belirtileri ve sikayetleri ne kadar farklı,zamanlamalarımız da..
Tansiyon aleti bende de var sürekli takip ediyorum, genelde düsük, 9/5 veya 10/6 gibi..Dün cok kötüydüm ama düsünüyorum dün bir hayli yoruldum aslında belki onunla ilgili olabilir, sabah Bursa'dan trilye'ye kahvaltıya gittik, ordan mudanya'ya gittik arkadaslarımızla bulustuk deniz kenarında oturduk, bir arkadasımızın 4 yasında bir kızı var onunla oynadım cok, pesinden kosturdum cok biraz pratik yaptım :) ordan 1 saat dönüsümüz sürdü,aksam 9.30 gibi bir arkadasa daha ugradım aksam 11 gibi döndüm eve, sonra 4 e kadar calıstım. program boyle olunca cok carpıntım oldu ve tansiyonum da yükseldi 13/8 e. ondan da olabilir diye düsünüyorum :)

Son düzenleme:
hahahha
komik olmuş...:1::1::1::1:
Ben de kayınvalidem surat asar geç söylediğim için diye düşünmüştüm ama o kadar mutlu oldular ki unuttular sitem etmeyi...

Torun sevinci gec soylemeyi bastirmis siziznde iyi olmus.esimin kardesinin birisi sitem etti dogunca soyleseydiniz falan diye ama cokta umrumda degil:)filize ozel mesaj attim ama donmedi ilginc.

iyi akşamlar hamişler yarın kontrol var benimde bebişimi görecegim çok mutluyum 3lü test sonucunu ve idrar sonucunu alıcam yarın inş iyi çıkarlar

Gecende soylemistim carpintisi olanlar tsh larina baktirsin sonradan bile cikiyor.bende cikti 4 tane ilac kullaniyorum.carpinti cabuk yorulma nefes nefeseydim.simdi rahatladim.duzeldiyse bu cuma kesicez ilaci.kizimda 20 gunde duzelmistim.

Tansiyon aleti bende de var sürekli takip ediyorum, genelde düsük, 9/5 veya 10/6 gibi..Dün cok kötüydüm ama düsünüyorum dün bir hayli yoruldum aslında belki onunla ilgili olabilir, sabah Bursa'dan trilye'ye kahvaltıya gittik, ordan mudanya'ya gittik arkadaslarımızla bulustuk deniz kenarında oturduk, bir arkadasımızın 4 yasında bir kızı var onunla oynadım cok, pesinden kosturdum cok biraz pratik yaptım :) ordan 1 saat dönüsümüz sürdü,aksam 9.30 gibi bir arkadasa daha ugradım aksam 11 gibi döndüm eve, sonra 4 e kadar calıstım. program boyle olunca cok carpıntım oldu ve tansiyonum da yükseldi 13/8 e. ondan da olabilir diye düsünüyorum :)
Yaa yorgunluk bu 2. trimesterda çok normal. Ben normal hop hop gezerim. Düzenli kardiyo yaparım,sporumu ihmal etmem. Ben bile hızlı yürüyünce, ya da az bir yokuş çıkınca dilimi toplayamıyorum valla. Düpedüz yoruluyorum...Pazar çok kötü oldum mesela...

Torun sevinci gec soylemeyi bastirmis siziznde iyi olmus.esimin kardesinin birisi sitem etti dogunca soyleseydiniz falan diye ama cokta umrumda degil:)filize ozel mesaj attim ama donmedi ilginc.

Bana da eltim az sitem etti.Ama çok önemsemedim. Anneme bile söylemedim diye geçiştirdim...Kayınpederim de o şaşkınlıkla anlamadı... anchusa 10 aylık hamileymiiiiş diye bağırıyor telefondaaa.....HEee dedik 10 aylık...

Selam kızlaaarrrr,:72::72::49:
23 Nisanınız kutlu,mutlu,cıvıl cıvıl bol kıpırtılı,tekmeli olsun inşallah:72::72::72:
Kızımın 23 nisan partisine gittik bugün o çok eğlendi,e tabii ben de gururlandım
yavruma okuyup okuyup üfledim deli gibi
ayy en güzel benim çocuğumdu ama görseniz (Bütün anneler aynı cümleyi kurmuştur eminim:9:)
Size resim de ekliyorum bakın cicilerimize...

$kediler.webp$23nisan 012.webp

Dilsenin bebis kizmis duyunca cok sasirdim bende.ilk erkek demisti dr.u.

Dilsenin mi kızmıış,oğlandı hani?Sen onu nerden gördün?De de buraya gelsin niye gelmiiimişş?:10:

Back
X