• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slmss anneler:3: kilo konusunda takıntılı bir insan olarak 17. haftama kadar neredeyse hiç almadım diyebilirim ama 17 .hafta itibariyle basküller 2.5 kilo almış gösteriyor.şok durumdayım;ölçülerimde(bacak,kalça) bi değişim yok umarım gaz filandır.beklenmeyen adet dönemimdi onun etkiside vardır diyorum,inşallah öyledir 6. aya kadar alma niyetim yoktu.bu arada çok şükür ki bebiştom 1 hafta önde gidiyor;proteine ağırlık veriyorum.sizler neler yapıyorsunuz;2012 eylül anneleri kilo kontrolü altında başlık açsanız kızlar çok iyi olur valla,dikkat ederiz hem.bu arada kilo almayan sevgili annişler almıyorum diye üzülmeyin 1 ayda 10 kilo alan tanıdıklarım var:37:

süperr gidiyorsun maşallahhhh ben 6 kg aldımm çokk çaktırmıyorum ama yinede engel olamıyorum almayaaa
ilk 3 ay almadım bende ama sonraaa çok fenaaa almaya başladımmm

ben 46 ile başladım şimdi 50ye yaklaştım 3.5 kilo falan aldım ama sadece karnımdan aldım baya şiştim çünkü ama merak etme asıl kilo alımı 6 aydan sonra diyor doktorlar

ben hala bir gram almadim kusuratim bile hep ayni cikiyo.. bakalim 6. ayda birden ploppp diye bi gobus cikicak heralde :49:

slmss anneler:3: kilo konusunda takıntılı bir insan olarak 17. haftama kadar neredeyse hiç almadım diyebilirim ama 17 .hafta itibariyle basküller 2.5 kilo almış gösteriyor.şok durumdayım;ölçülerimde(bacak,kalça) bi değişim yok umarım gaz filandır.beklenmeyen adet dönemimdi onun etkiside vardır diyorum,inşallah öyledir 6. aya kadar alma niyetim yoktu.bu arada çok şükür ki bebiştom 1 hafta önde gidiyor;proteine ağırlık veriyorum.sizler neler yapıyorsunuz;2012 eylül anneleri kilo kontrolü altında başlık açsanız kızlar çok iyi olur valla,dikkat ederiz hem.bu arada kilo almayan sevgili annişler almıyorum diye üzülmeyin 1 ayda 10 kilo alan tanıdıklarım var:37:

evet çok iyi olur öle bi başlıkk :1:

ben 46 ile başladım şimdi 50ye yaklaştım 3.5 kilo falan aldım ama sadece karnımdan aldım baya şiştim çünkü ama merak etme asıl kilo alımı 6 aydan sonra diyor doktorlar

yandık o zaman desenize :37:

süperr gidiyorsun maşallahhhh ben 6 kg aldımm çokk çaktırmıyorum ama yinede engel olamıyorum almayaaa

ben hala bir gram almadim kusuratim bile hep ayni cikiyo.. bakalim 6. ayda birden ploppp diye bi gobus cikicak heralde :49:

bende şu ana kadar 1 kg aldım ama 6.aydan sonrası korkutuyo beni..bu ara bende agzımı tutamamaya başaldım :1: napiimm dayanamıyorum :nazar: dün deli gibi cips yedim mesela ::49: :18:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım;eğer zayıfsan çok problem değil 6 kg.geçenlerde benimle aynı dönemde bir bayanla konuşuyordum 8 kilo aldım dedi pardon ama nerene dedim.zaten zayıfmış,hepsi göbüşündeydi herhalde.önemli olan 6. 7. 8. aylar onlarda dikkat edersek tamamdır.şanslıyız;yazın insanın canı pek bişi istemiyor,dondurma meyve,bol su idare ederiz.ahh şu yeşil çayı da içebilseydik,ben çok seviyorum yeşil çayı ama malesef zararlı:50:

teşekkür ederim canım;eğer zayıfsan çok problem değil 6 kg.geçenlerde benimle aynı dönemde bir bayanla konuşuyordum 8 kilo aldım dedi pardon ama nerene dedim.zaten zayıfmış,hepsi göbüşündeydi herhalde.önemli olan 6. 7. 8. aylar onlarda dikkat edersek tamamdır.şanslıyız;yazın insanın canı pek bişi istemiyor,dondurma meyve,bol su idare ederiz.ahh şu yeşil çayı da içebilseydik,ben çok seviyorum yeşil çayı ama malesef zararlı:50:

hamile kalmadna öncee zayıf sayılırdm:D 60 kg hehe ama boyum uzun, 65-66 ayım şuandaaaa
benim her daim iştahım açık canım yaaaa
hiç farketimiyor yaz kış:D 12-13 kg la bitirebilsem süper olur ama:( pek ümidim yok

kızlar bi de bişey sorcam göbekler ne alemde ben iyice gerildim ve hala derim dökülmeye devam ediyo bebe yağı kullanıyorum şuan krem kullanmaya başlayan var mı varsa ne kullanıyosunuz

hamile kalmadna öncee zayıf sayılırdm:D 60 kg hehe ama boyum uzun, 65-66 ayım şuandaaaa
hiç farketimiyor yaz kış:D 12-13 kg la bitirebilsem süper olur ama:( pek ümidim yok

tamam işte zayıf sayılırmışsın çok sorun değil o zaman;hem artık bundan sonrası önemli zararın neresinden dönersen kardır 7. ayda ne kadar çok kilo almışız deseydik ne yapardık ya:18: iştahım açık demişsin ya;yemek istediğini ye önemli olan miktarı,bak ben tatlı filan yediğimde yarısından çoğunu eşime veriyorum tadını aldım yeter diyorum ama bu sefer olan ona oluyor:1:

kızlar bi de bişey sorcam göbekler ne alemde ben iyice gerildim ve hala derim dökülmeye devam ediyo bebe yağı kullanıyorum şuan krem kullanmaya başlayan var mı varsa ne kullanıyosunuz

benim göbiş bazen almış başını gidiyor;bazende neredeyse dümdüz oluyor anlamıyorum nasıl oluyor:)kakao yağı ve lierac kullanıyorum.annemde hiç çatlak olmamış umarım bende de olmaz ama nerde tuhaflık varsa beni buluyor o yüzdenn beklerimde:ssz:

Ben kizima multiwayini almistim cok rahat.litewayde cok rahat ve hafif bir araba tavsiye ederim.ancak netteki indirimlere inanma cok pahali fatihte sarachanede cok daha uyguna alabilirsin.
multiway de çok pratik görünüyor. peki yeni doğanı nasıl yatırıyorsun multiway de. Normal oturur pozisyonda dizlerden sonrası L şeklinde ya orası mı düzeliyor. ben 10 gün sonra falan istanbula eminönüne gideceğim. Üsküdardan fatihe gitmem çok zor olur mu, dediğin yere bakmak için. Çok model vardır şimdi orada. İstanbulluyum ama 10 senedir eskişehirdeyim, bir de zaten metrobüsten sonra koordinasyonumu tamamen kaybettim, yol falan bulamayabilirim:):)

kızlar şu ana kadar kaç kg aldınız merak ettim..ilk 5 ay ideal kg neymiş varmı bilen??? :1::99:

Ben 4 kilo aldım. Az çok diye düşünmüyorum.. Hantallaşmadım, elim yüzüm şişmedi, o zaman normaldir diyorum:)

sağol canım doktora sormuştum zaten de gitmeden önce tekrar konuşuruz demişti gitmeden 2 gün önce ayrıntılıya giricem o zaman gidince bi daha sorarım artık bu zamana kadar Xray lerden de geçmedim hiç havaalanında da geçmicem inşallah sorun çıkartmazlar geçmek istemiyorum
ben geçiyorum kızlar Xray den, radyasyon olmadığını bildiğim için geçiyorum. Siz nereden ne öğrendiniz de geçmiyorsunuz???

çok ilginç,hamilelik takviminin olduğu yerde ödem filan diyor ne tesadüfff;acaba ödem mi topladım bi anda 2.5 kilo:27:

Bol su iç, ödemse geldiği gibi bir günde gider...

tamam işte zayıf sayılırmışsın çok sorun değil o zaman;hem artık bundan sonrası önemli zararın neresinden dönersen kardır 7. ayda ne kadar çok kilo almışız deseydik ne yapardık ya:18: iştahım açık demişsin ya;yemek istediğini ye önemli olan miktarı,bak ben tatlı filan yediğimde yarısından çoğunu eşime veriyorum tadını aldım yeter diyorum ama bu sefer olan ona oluyor:1:

evet haklısın canım bugün öğlen dikkat ettm mesalaaa ince 2 dilim ekmek yedim normalde hepsini yiyeiblecke potansiyele sahibim:)
birde şu sabhapoğaçalarını kaldırayım ben en iyisi:)
tatlı olayıdaa akıllıcaaa onuda dediğin gibi yapaıym ama meyveyi kısamam hergün bir tabak yerim yaa

ben dustan sonra nemliyken neutrogenanin vucut yagini suruyorum, ardindan yine neutrogenanin vucut losyonunu, uyumadan da kendi hazirladigim yag karisimini suruyorum (kakao yagi+tatli badem yagi+susam yagi) kocis pastane gibi kokuyosun askim ne guzel diyo :9:

buarada benim istahim yok ben de esi e yediriyorum habire bundan da ye sen ye ben de yiyomusum gibi oluyo diye diye adam hamileligİMİZİN :27: 5 ayinda 8 kilo aldi :9:

benim göbiş bazen almış başını gidiyor;bazende neredeyse dümdüz oluyor anlamıyorum nasıl oluyor:)kakao yağı ve lierac kullanıyorum.annemde hiç çatlak olmamış umarım bende de olmaz ama nerde tuhaflık varsa beni buluyor o yüzdenn beklerimde:ssz:
cnm bnmde öyleydi ama 1 haftadır falan değişti herzaman şiş bende senn gibi hayret ediyodum.çatlağa gelince bazıları yağ sürsenizde catlar genetik diyor annende yoksa sendede olmaz büyük ihtimalle

kızlarr bunalıma soktunuz beni yaaaa:((( ben nedne çok aldım:(

ben de senin gibiyim, 60 la başladım 65-66 yım şu an.
ben hiç bi zaman bu haftaya kadar hiç kilo almamayı ya da 1-2 kilo almayı beklemedim açıkcası.
yediklerimin miktarına dikkat ediyorum biraz yavaşladı kilo almam.
protein ağırlıklı beslenirsem hiç almam biliyorum ama hamilelikle uygun olmaz, protein ağırlıklı beslenme kanın pıhtılaşma gücünü artırır bende zaten pıhtılaşma var.
ekmek yersem de alırım bünyemi biliyorum, yapıcak bişey yok.

toplam 15 kilo benim hedefim. 12 fln olsun isterim ama son aylarda ne olacağını kestiremiyorum

kizlar ayrintili ultrasona giren varsa paylasabilir mi ne yapiyorlar.. netten arastirdim ama eminim tecrubeler farklidir. bir de epidural normal dogum dusunenler var mi?

Kızlar dün ayağımdan kasığıma kadar kasılma oldu bacak eklem yerim kaskatı kesildi adet sancısı gibi off halende ağrım var :(((

kızlar dün eminönüne gittim.biraz baktım bebek için ama hiç bişey almadım sadece fikir edindim. fiyatlar konusunda falan.
ama inanın 1 saat dolanamadım. çok çabuk yoruluyorum.azıcık dolanıyorum ben oturacağım diyorum:31::31:
alışveriş işini çok ertelememek gerekiyor.inanılmaz yorucu oluyor. ki ben çok ayrıntı şeyler almayacağım halde bakarken bile yoruldum:31:
hziranda 6. ayımda gidip halledeceğim hepsini sanırım... o zaman bile geç ama anca işte:49:
son aylarına erteleyenler varsa tekrar düşünsün derim. ki ben bu ayda 2 kilo aldığım halde böyleysem son aylar ne olurum ki:1:

Back
X