bir sürü bişi alına aynı yerden yaptı indirim. anneler vardı yanımda, onlar yaptılar :)
benim hastane çıkışları da yumuşacık, pamuklu. emin önü idil bebede onlu takım 80 miydi neydi. aziz bebede de o civarda galiba. e ben x2 olunca bana çok geldi

. hastane çıkışlarını çok giyemiyorlarmış zaten
havluların içine mermerşahin den( tülebnt bezi gibi oluyormuş) aynı boyda parça dikecek anneler. ilk etapta ciltleri hassas , zara görmesin dieymiş.
iç-dıi zıbınları alırken açıp kenar dikişlerine baktılar. kimilerinin overlogu püskül püsküldü.
süsülü püslü alt açma almadık, altı laylonlu pratik alt açma aldık iki tane.:) süslü alt açmayı anneler dikeceklermiş fistolu mistolu
fisto demişken lohusa takımlarına baktık. ya dantelli fistolu var ya da esprili yapçaz diye coşup koca koca kariksatürlü yumurcak tv kılıklı takımlar.
bi tane eminönüde dagi de begendik, yer yer pitikareli sade ve spor takım.. pijama+gecelik+sabahlık. ama mavisi yoktu,gelir dediler. bi ara gidp tekrar bakcaz.
uyku seti almicaz, elyaflı yorganı sevmem zaten, sağlıklı gelmior bana.
bi de bi kaç arkadştan elyaf yorganın bebekleri çok terlettiğini duydum. burdaki annelerin tecrübesini bilmiyorum gerçi. gene anneler yorgan diktircekler bebeklere

beşik kenarı koruma parçalarını da kendileri yapacaklar.
ikisi de kurslara gittikleri için dikiş konusunda tecrübeliler
bu da benim annelerle alışveriş tecrübelerim :)
onlar tecrübeli, bakış açıları daha farklı