Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bebek arabalarını ilk etapta gerekli görmüyorum kızım ekim doğumluydu kırkı çıkmadan dışarı çıkarmadık çok küçüktü ben bile kendimi ancak toparladım sonra kasım aralık geldi havalar soğudu aman hastalanmasın diye çıkarmadık taki nisan mayıs gelene kadar (havalar ısının caya kadar) bebek arabası almadık. ihtiyaç olmuyo havalar ısınınca aldık 10 15 kez ancak kullandık biraz hantaldı gittiğin heryerede hem bebeği taşımak hemde onu taşımak zorunda kaldık üstelik arbamızda yoktu o zamanlar...
yani önümüzdeki bahara ancak kullanılacak bişeyi hemen almanın acelesi yok ... bide size tacsiyem ağırlığı az olan ve tekerlekleri büyük olan modelleri tercih edin çünkü kücük tekerler ve normal tekerler kaldırıma çıkarken ve engebelerde çok zorluyo insanı arkadaşın büyük tekerli arabası vardı tüm engebelerden daha rahat kurtuluyodu..
bu arada benim bebiş artık tekmeleri hergün atıyor bugün iyice arttırdı çok keyifli oluyo 16 haftada başladı ama araları uzun sürünce acaba gaz mı şüphesi vardı şimdi 4 gün üst üste aynı saatlerde pıt pıtlar hafif tekmeler oluyor..sizlerde hissediyormusunuz..
kızlar bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz?bebek anne karnında sıkışık olduğundan doğduktan sonra kundaklamak bebeğin kendini anne karnında gibi güvende hissetmesini sağlıyormuş.ne kadar sağlıklı acaba?
açıkcası ben düşünüyorum 2 yada 3 ay hatta klasik beşiğide hazır bakalım becerebilcezmi :)kızlar bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz?bebek anne karnında sıkışık olduğundan doğduktan sonra kundaklamak bebeğin kendini anne karnında gibi güvende hissetmesini sağlıyormuş.ne kadar sağlıklı acaba?
kızlar bebeği kundaklama konusunda ne düşünüyorsunuz?bebek anne karnında sıkışık olduğundan doğduktan sonra kundaklamak bebeğin kendini anne karnında gibi güvende hissetmesini sağlıyormuş.ne kadar sağlıklı acaba?
günaydınlar herkeslere..![]()
kızlar ıkı haftadır annemlerdeymm bugun saat 2oo otobusumuz var evıme donuyorumm masalahh 2 haftada 3 kg almısımm
ızmır havası yaradı kuzumaa.. buarada alısverıss delısı oldum sankı bebegıme alısverıse basladık evıme donunce resımlerını cekıp paylasırım.. cok gusel cıcıler aldık bebegımee.. buarada ısmede karar verdık gıbımm elif :)) sızlerın keyıfler nasıl bızım carsamba gunu randevumuz var kuzumu gorucezz ıınss.. bakalım buyumusmu sıpaa ıkı hafta once 253 gr boyuda 15 cm di..sızınkıler nasıl ?
saol cnm ben % 1oo pamuk olmasına dıkkat ettımm markası mini damla dıe bıseydı ama yumusacıktı .. 28 tl ye aldımGüle güle kullansınnnnHastane çıkışını hangi marka aldın canım ben bir türlü beğenemedim
maşallah kocaman olmuş:)) sağlıcakla al kucağınaismi de çoookkkkk güzel
hayırlı yolculuklar sağ salim dön evine de..resimleride bekliyoruz...![]()
saol cnm ben % 1oo pamuk olmasına dıkkat ettımm markası mini damla dıe bıseydı ama yumusacıktı .. 28 tl ye aldım
amın cnm hepımız ınss.. yolculuk gozumde buyuyo sagsalım varsak 12 saat![]()
kızlar yaaa benim idrardaki kanamam halen geçmedi dün ilaca başladım bebeğime bir şey olur diye korkuyorum yaa
geçmiş olsun
korkma canım akılna kötü şeyler getirme tedavi olmazsan aslında bebişine zararı olurr erken doğum falan Allah korusun, inş. kısa zamanda şifa bulursun