• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın herkese:))) bende bebişimi hissedemiyorum hala bekliyorum merakla hissedeceğim günü :))

günaydın canım o bendede var yaaa hissedemeyince merak ediyorum doktorda daha hissetmezsin 20 haftadan sonra dedi ama birazcık hissetsem şu zaman çabuk geçsede artık hissetsek bebişlerimizi allahın izniyle

günaydın... bıcırıklar uyutmadı mı seni:emir_bebek::emir_bebek:

mlsf hafta içinden kalma alışkanlık :) erkenden uyanıyorum :(
kızlar ıkı haftadır annemlerdeymm bugun saat 2o:oo otobusumuz var evıme donuyorumm masalahh 2 haftada 3 kg almısımm :1::1::1: ızmır havası yaradı kuzumaa.. buarada alısverıss delısı oldum sankı bebegıme alısverıse basladık evıme donunce resımlerını cekıp paylasırım.. cok gusel cıcıler aldık bebegımee.. buarada ısmede karar verdık gıbımm elif :)) sızlerın keyıfler nasıl bızım carsamba gunu randevumuz var kuzumu gorucezz ıınss.. bakalım buyumusmu sıpaa ıkı hafta once 253 gr boyuda 15 cm di..sızınkıler nasıl ?

hayırlı yolculuklar olsun :)
aldıklarınızı güzel günlerde kullanın

kızlar yaaa benim idrardaki kanamam halen geçmedi dün ilaca başladım bebeğime bir şey olur diye korkuyorum yaa

Yalnız değilsin canım,ben de fazla yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım zaman kanamam oluyor.İstirahat edince geçiyor.Alıştım artık onunla yaşamaya,bebeğime bir zarar gelmesin de , mümkün olduğunda az hareket etmeye ve bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.

Kızlar isim konusunda biz bir türlü netleşemiyoruz.Eşim Eylül ya da Berin isimlerini beğeniyor ama benim kafamda ikisi de oturmuyor.Beğendiğiniz kız bebek isimleri varsa paylaşabilir misiniz...

Yalnız değilsin canım,ben de fazla yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım zaman kanamam oluyor.İstirahat edince geçiyor.Alıştım artık onunla yaşamaya,bebeğime bir zarar gelmesin de , mümkün olduğunda az hareket etmeye ve bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.

geçmiş olsun canım doktora gittinmi sen bana bişeyde demediler

Günaydın güzell annecikleeerrrrrrrrrrr:49::49:
1 mayıs da dahil benim için uzuuun bir dinlenme olacak zaten pazartesi günüm off du
Yarın Bursaya gezmeye gidiyoruz hava :119::118:muhalefeti olmazsa göbüşümü gezdirip pazartesi dönücez inşallah...

Sizler nasılsınız?Kuzu tekmeleri nasıl?*
:52::52::55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın canım o bendede var yaaa hissedemeyince merak ediyorum doktorda daha hissetmezsin 20 haftadan sonra dedi ama birazcık hissetsem şu zaman çabuk geçsede artık hissetsek bebişlerimizi allahın izniyle

Canım aslında yavaştan hissetmen lazım
tatlı bişeyler ye,sırt üstü uzan,kendini dinle biraz mutlaka hissedersin
belki kendini dinlemiyosundur hiç
:49:

Kızlar isim konusunda biz bir türlü netleşemiyoruz.Eşim Eylül ya da Berin isimlerini beğeniyor ama benim kafamda ikisi de oturmuyor.Beğendiğiniz kız bebek isimleri varsa paylaşabilir misiniz...

ayy canım yaaa bende bir türlü karar veremedim benimde prensesim olacak allahın izniyle ben bir kaç tane buldum ama bakalım akşam telefonda eşime söylüyorum o bu güzel yok bu güzel degil isim eliyoruz yaa

melis
sıla
selen
aysu
eylül
masal
miray
buse
sinem
hazal
ilayda
beren
gaye

:)))))

Hala oluyor mu?:53:
aman geçmiş olsun inşallah,bebeğe bi zararı olmasın da
ped kullanacak kadar yoğun mu oluyor?:26:

benim de kanama değil ama feci bir akıntım var,kokusuz,kaşıntısız
sarı,yeşil arası peynir kesiği gibi,günde 5 kere günlük ped değiştiriyorum o derece yani..
travazol kullanıyorum bu ara merhem.

biizde geçen birarkadaşla konuştuk bana kundak yapmamı tavsiye ettim, eskiden büyükleirn yaptığı gibi sıkı sıkı kundaklama değil dedi.
Ama kundaklamak lazımmış anne kanrında sıkışık elleri kolları hareketsizz kaldığı için kendilerini huzurlu hissederlermiş doğduktna sonra eller kollar serbest kalınca huzursuz oluprlarmış uyuyamazlarmışş yurtdışındaa uyuglanan bir uygulamamyış henüz araştırmadım ama mantıklı geldi

Kundak olayına ben de olumlu bakıyorum.Araştırmalarım sonucu Swaddle Me marka kundak almayı düşünüyorum,Amerikada çok kullanılıyormuş.

''Birçok ebeveyn çocuklarını kundaklamak konusunda çekince yaşamaktadır. Her nedense, kundaklanmanın bebeklerini anayasal bir haktan mahrum bırakacaklarını düşünüyorlar herhalde…

Bebek, her ne kadar ellerinin serbest kalmasını istiyor gibi görünse de, aslında bunun tam tersi doğrudur.

Huysuz bir bebeği kolları iki yanına sıkıştırılmış halde sakinleştirmek yüz kat daha kolaydır.''

Günaydın güzell annecikleeerrrrrrrrrrr:49::49:
1 mayıs da dahil benim için uzuuun bir dinlenme olacak zaten pazartesi günüm off du
Yarın Bursaya gezmeye gidiyoruz hava :119::118:muhalefeti olmazsa göbüşümü gezdirip pazartesi dönücez inşallah...

Sizler nasılsınız?Kuzu tekmeleri nasıl?*
:52::52::55::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım aslında yavaştan hissetmen lazım
tatlı bişeyler ye,sırt üstü uzan,kendini dinle biraz mutlaka hissedersin
belki kendini dinlemiyosundur hiç
:49:[

canım nabız gibi geliyor bana ayırt edemiyorum sanki doktorda daha hissetmezsin diyor

sarı,yeşil arası peynir kesiği gibi,günde 5 kere günlük ped değiştiriyorum o derece yani..

Evet canım çok yoğun kırmızı kanama şeklinde değil ,koyu kahverengi oluyor,sürekli dinlenerek günlük pedle bir kaç gün idare ediyorum sonra duruyor.

benim normalde kan gelmiyor sadece idrarımda kan geliyor idrarımın rengi kıpkırmızı

geçmiş olsun canım doktora gittinmi sen bana bişeyde demediler

Ben sürekli görüşüyorum doktorumla,bana uzun yürüyüşleri,uzun süre ayakta kalmayı ve ağır işleri yasakladı.Bebeğimde herhangi bir sorun yok ama yorulmamam gerekiyormuş.Ne kadar süreceğiyle ilgili net birşey söyleyemeyiz gebelik her bünyede farklı şekilde yaşanıyor dedi.Bol bol istirahat etmemi önerdi.

benim normalde kan gelmiyor sadece idrarımda kan geliyor idrarımın rengi kıpkırmızı

Sen idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin canım,tedavi olmalısın bence gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık rastlanan ve ihmal edilmemesi gereken bir durummuş.

Ben sürekli görüşüyorum doktorumla,bana uzun yürüyüşleri,uzun süre ayakta kalmayı ve ağır işleri yasakladı.Bebeğimde herhangi bir sorun yok ama yorulmamam gerekiyormuş.Ne kadar süreceğiyle ilgili net birşey söyleyemeyiz gebelik her bünyede farklı şekilde yaşanıyor dedi.Bol bol istirahat etmemi önerdi.

kendini yorma canım o zaman dikkat et allahın izniyle atlatırız inşallah bebişlerimiz zarar görmeden

Mrb kızlar sızde cok acıkıyomusunuz???sürekli bişiler yemek ıstıyorum özellıkle domatesmanyagı oldum bu aralar ne yesem hemn acıkıyrum ya yıne oleyım acaba mıdem yanıoda ben aclıkmı sanıyorum onu:)))

Mrb kızlar sızde cok acıkıyomusunuz???sürekli bişiler yemek ıstıyorum özellıkle domatesmanyagı oldum bu aralar ne yesem hemn acıkıyrum ya yıne oleyım acaba mıdem yanıoda ben aclıkmı sanıyorum onu:)))

Merhabaa, benim de iştahım çok açıldı bu aralar özellikle akşam yemeğinde hiç doymuyorum ve yemekten 1 saat sonra hiçbirşey yememiş gibi aç oluyorum :(( Üstelik 3 gündür feci mide yanmalarım oluyor.

merhaba canım ben acıkmıyorum hatta canım hiç birşey istemiyor canım 16 sında dr kontrolünde tartıldıgımda 900 gr almışım yiyemiyorum hiç bişey

Bulut

Miray güzel ama anlamını bilemmiyorum
Beren,Masal,Sıla falan sonradan bir ara moda oldu
ben öyle döenem modası isimleri sevmem ama karar senin tabiki
Bir ara mesela eski isimlerden Zeynep moda oldu ya bizim apartmnanda 10 daire var
2-6 yaş arası 6 kız çocuğu var 5 inin adı Zeynep:9:
Bir ara benim kzıım anne benim adım niye Zeynep değil dedi:9::9:

Begüm,Müge,Esma,Aybüke, ben olsam bunlar arasından karar verirdim
Bu ara bu isimler hoşuma gidiyor...
:49:

Back
X