Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.. bu gün kızımın adını koyduk babasıyla :) cemile fayza olacak inş.![]()
![]()
arkadaşlar herkeze selam ,
bende 18 haftalık hamileyim doktor 29 eylül gibi tarih verdi. bende bu grupta sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum.
uzun süre diyet formunda kilo verenler topiğindeydim. ordaki gibi grup kuralları falan varmı? listeye ismimizi nasıl ekliyoruz
herkeze iyi akşamlar.
grup kuralı derken??
kural mural yok canımcım işte yazıyosun o kadar
liste yapan arkadaş uzun süredir gelmiyor biz de merak ediyoruz kendisini
anlıyosan bu işi devralabilirsin
Hoşgeldin...![]()
teşekkürler mommy ,
hoşbuldum. hayırdır neden gelmiyor acaba umarım kötü bişey yoktur.
Bilemiyorum özel msj da attım kendisine ama yok
aslında o ABD de doğum yapmayı planlıyordu vizesini falan almıştı
belki de gitmiştir benim aklıma o geliyor
ordan da girecek fırsatı olmuyodur belki...
Sen anlar mısın bu liste işlerinden falan?:26:
Bilemiyorum özel msj da attım kendisine ama yok
aslında o ABD de doğum yapmayı planlıyordu vizesini falan almıştı
belki de gitmiştir benim aklıma o geliyor
ordan da girecek fırsatı olmuyodur belki...
Sen anlar mısın bu liste işlerinden falan?:26:
arkadaşlar herkeze selam ,
bende 18 haftalık hamileyim doktor 29 eylül gibi tarih verdi. bende bu grupta sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum.
uzun süre diyet formunda kilo verenler topiğindeydim. ordaki gibi grup kuralları falan varmı? listeye ismimizi nasıl ekliyoruz
herkeze iyi akşamlar.
Yalnız değilsin canım,ben de fazla yürüdüğüm ve fazla ayakta kaldığım zaman kanamam oluyor.İstirahat edince geçiyor.Alıştım artık onunla yaşamaya,bebeğime bir zarar gelmesin de , mümkün olduğunda az hareket etmeye ve bol bol istirahat etmeye çalışıyorum.
Mrb kızlar sızde cok acıkıyomusunuz???sürekli bişiler yemek ıstıyorum özellıkle domatesmanyagı oldum bu aralar ne yesem hemn acıkıyrum ya yıne oleyım acaba mıdem yanıoda ben aclıkmı sanıyorum onu:)))
Bulut
o seyirme,nabız gibi tıp tıp lar bence bebğindir
ya da belki çok sakin bi kuzudur seninkifazla hareket etmiyodur
Kundaklama çok sıkı değil ama hani ellerini,ayaklarını gevşek bir şekilde sarmak bebeği çok rahatlatıyor
ben kızımdan biliyorum,elllerini istemsiz hareket ettiriyolar o yüzden de yüzlerini çiziyolar,uykularından uyanıyolar,
hatta birden gözlerinin önüne gelince
korkup sıçrıyolar şaşkalozlar
o yüzden ben olayı çözmüştüm
el ve ayaklarını sarınca çok daha uzun,huzurlu uyuyordu
ama illa kundak almaya gerek yok,penye battaniyeylede yapılabilir...
Kızlar GeBe de çooook tatlı
hamilelikler var b yaa alasım geliyor fakat çok pahalı
bi de diyorum 3-4 ay bişey kaldı değer mi diyeee
merhaba kızlar.. bu gün kızımın adını koyduk babasıyla :) cemile fayza olacak inş.![]()
![]()
Selam kızlar, bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz?Ben hissediyorum ama tutarsız.Yani bir gün kıpır kpır ertesi gün hiç yok gibi.Sizin nasıl oluyor?
selamlar.
biz gene alışverişteydik annemle.. alışveriş faslımızın çoğu bitti çok şükür. dolaplarla pusetler kaldı
civilden ve aziz bebeden aldık.
alt-üst kalınca eşofman takımları aldım aziz bebeden 3-6, 6-9 aylık. penyeleri çok güzel.
civilden de benzer şeyler aldım. tulumlar, alt- üst eşofman takımları filan.
iki bebek olunca neyi ne kadar alacağını da şaşırıyorsun. şimdilik bu kadar. ilerde ihtiyaca göre tamamlarım artık
kendime de lcw dan esfman altıyla, daginin outletinden den yazlık, hamileler için kapri-tişort esofman takımı aldım.
evde homer simpson gibi dolanır oldum çünkü. beli lastikli picamam var ona kaldım, o da göbek altında..
eşimin tşörtlerine sulanmaya başladım filan:))
ama benden bu kadarmış. eve döndüğümüzde belimden yürüyemiyordum, hala daha geçmiş değil ağrısı. bi ara bacağıma vurdu.alışverişini sona bırakmayı düşünenler iyi düşünün yau. göbek çapı olarak size 1,5- 2 ay fark atan biri olarak diyorum yani
ha bi de netten kashies marka penye battaniye sipariş vermiştim, eve gelmişler ama bulamamışlar.
Gule gule giysin kucuk adamlar cicilerini.en iyisi yapmissin almakla hem ikiz hem onumuz yaz.benim 2. Olunca bazi seyler var.cogunuda aldim.hast.cikisi bebek arabasi.besige uyku seti alincak bitmis olcak.bu hafta ayrintilidan sonra onlarida alirim biter hazirlik:)
Meraba kızlar ben sıze bırsey sormak ıstıyorum bebegının hareketlerını hıssetmeye baslayan anneler yada 2. 3. Gebelıgı olanlar bı yardım edın su kardesınıze ben hareketlerı hıssetmıyorum hala sızce sorun mu hıssettıgım tek sey karnımda karancalanma gıdıklanma hıssı gıbı bırsey bu bebek hareketlerımı