• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet kulotlo corap cok giydirdi? Halada oyle cok giyer.mesela mendil cokta kullanmadim kusma vs yoktu.bebege gore degisiyor iste.disarda adidasin patik ayakkabisini aldim onu giydirdim cokta rahat ve hostu mesela.oyle kadife tuhaf alt patikler almadim giydirmedim:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..
maşallah alışverişler bitmiş bile, benim oğlanın hala bi donu bile yok:1:
ama yorumlarınızı not alıyorum, liste yapıp bikaç hafta içinde alırım diyorum okul kapanınca.
toptan alışverişi severim ama listesiz olmuyo..

göğüs ucu yarası önemli bi konu, 3 ay kala başlıcam ben de kreme, sırf yaralar yüzünden sütü kesildi arkadaşın bebek mamayla büyüdü.

Birde h&m de cok guzel babet ve erkek bebek ayakkabilari var minicik 2.3 aylik lunca giyebilecekleri onlardan alabilirsiniz.ben kizima her kiyafete aliyordum:)

$Sifir-Model-Kraft-Tandem-Ikiz-Bebek-Arabasi-Gri__56141550_0.webp$Sifir-Model-Kraft-Tandem-Ikiz-Bebek-Arabasi-Gri__56141550_0.webp
yanyana alcaz. ama ilk etapta pusetlerini almayı düşünüyoruz. önümüz kış. araba var zaten. bebek arabasına ihtyaç olmaz diye düşünüyoruz.
baktıgımız modeller içinde maclaren hafif olması, rahat olması, kapanınca yer kağlamaması açısından iyi geldi.
ya sen?

ben fotosunu ekledğim arabayı beğendim çift yönü kullanılabiliyor. ikiz bebek arabalarında bu özelliği bulmak zor

günaydın yeni bir haftaya daha başladık hadi hayırlısı:)

Herkese günaydınnnnnn, iyi haftalar diliyorummm.Bugün güzel bir başlangıç oldu çünkü yarın tatillllllllll:21:

Hafta sonu alışveriş konusu konuşulmuş keşke katılabilseydimm :(( ben de çok acemiyim ve yakınımda şuan yeni doğum yapan kimse yok.Bu çıtçıtlı badylerden,patikli altlardan,alt üst takımlardan,tulumlardan vs. 0-3 aylık ,3-6 aylık hangisinden kaç tane almam gerek hiç bilemiyorummmm henüz net bir liste yapamadım kafam çok karışık.Liste yapan arkadaşlar paylaşabilirler mi lütfennnn

kızlar yarın park yatagımızı almaya gıdıyoruzz..nasıpse dus teknesınıde alıcazz pusetede bakıcam begenırsem onuda alıcam ..tum dukkanı alıp cıkmaktan korkuyyorumm :1::1::1::1:

Hafta sonu alışveriş konusu konuşulmuş keşke katılabilseydimm :(( ben de çok acemiyim ve yakınımda şuan yeni doğum yapan kimse yok.Bu çıtçıtlı badylerden,patikli altlardan,alt üst takımlardan,tulumlardan vs. 0-3 aylık ,3-6 aylık hangisinden kaç tane almam gerek hiç bilemiyorummmm henüz net bir liste yapamadım kafam çok karışık.Liste yapan arkadaşlar paylaşabilirler mi lütfennnn

wala cnm bende gecen hafta basladım alısverıse bende acemıyım bu konuda herseyı gorunce alasım gelıo ama bence onemlı seylerı almak daha mantıklı ben 0_3 ay cıtcıtlı body 6 tane aldım.3 _6 arası 5 tane aldım sımdılık uzun kollu yarım kollu karısık .ben acıkcası 6 aylık olana kadar herseyı almak ıstıyorum kısa denk gelıcek cıkamam dıee korkuyorum aılemden uzakta yasadıgımıcın yardımcı olucak kımsemde yok ..hastane cıkısı aldım bıde 5 lı olandan .. battanıye ayrı aldım .bornozuunu aldık.. yarında kısmetse besıgımızı alıcaz dus teknemızı eksıkler bıtmıyo cnm yavs yavas almak lazımm anca toparlanırızz.:31:

günaydın herkese, prens ve prenseslerede

haftasonu çok hoşuma giden bişey olou, ben karnım çıkmadı diye üzülüp dururken, bir avmde tam kapıdan giriyordum güvenlik görevlisi "hanfendi siz yan taraftan geçin" dedi :1: çok hoşuma gitti, bide farkettim dolaşırken insanlar hep karnıma bakıyo, ayy kendimi gerçekten hamile hissettim :49:

günaydın kızlar ooo herkez alışverişi yarılamış biz geç kaldık bibişinize aldıklarınızı topiğimizde paylaşabilirseniz çok sevinirim

hayır sonra aldıklarımız elimizde patlamasın da..Ben dün ablama gösterdim aldıklarımı. Kızdı artık sakın alma diye.. (Ki ben daha alışverişe başlamadım diyorum, çok az aldığımı düşünüyordum). Sana herşey çarpı 2 lazım bir de.İsim konusunu ne yaptınız?Oda yapacak mısın?
Topikte tek isim koyamayan ben kaldım sanırım...
ben de isim bulamıyorum merak etme tek değilsin:1: benim beğendiğimi eşim eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum:50:
odası olmayacak. yerim yok. yatağımın yanına park yatak alacağım.
iyi akşamlar kızlar..
maşallah alışverişler bitmiş bile, benim oğlanın hala bi donu bile yok:1:
ama yorumlarınızı not alıyorum, liste yapıp bikaç hafta içinde alırım diyorum okul kapanınca.
toptan alışverişi severim ama listesiz olmuyo..

göğüs ucu yarası önemli bi konu, 3 ay kala başlıcam ben de kreme, sırf yaralar yüzünden sütü kesildi arkadaşın bebek mamayla büyüdü.
ben de hiiiçç bişeycik almadım.ama hafta sonu çok güzel muhabbetler edilmiş. şimdi not aldım hepsini:34:
Herkesten Allah razı olsun:16: bana yardım edebilecek kimse yok çünkü. buradan ne öğrenirsem o:49:

haftasonu çok hoşuma giden bişey olou, ben karnım çıkmadı diye üzülüp dururken, bir avmde tam kapıdan giriyordum güvenlik görevlisi "hanfendi siz yan taraftan geçin" dedi :1: çok hoşuma gitti, bide farkettim dolaşırken insanlar hep karnıma bakıyo, ayy kendimi gerçekten hamile hissettim :49:

cnm ben hiç geçmiyorum avm de. yan tarftan rica ediyorum. zaten hiçbişey demiyorlar.:49:

kızlar ya bide tulum alayım dedim, bulamadım yani çok var ama hepsi süslü püslü, aşırı allı güllü, ben sade şeyleri seviyorum :2:

çok güzel bir duygu dimi.banada oluyor.hatta 1 ay önce başladı dışardan yabancıların farketmesi.dolmuşta yer verdiler.markette manav sırasında ,siz hamilesiniz isterseniz sıramız sizin olsun diyenler oldu.geçen günde yolda yürüyorum yaşlı bir teyze su şişesini düşürdü.şişeyi yerden ben alıp verdim.teyze bana ''sağol yavrum allahta seni bir nefeste kurtarsın ''dedi.çok mutlu oluyorum.

Back
X