Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 402848 yeni doğan zıbınlar nevborn diye geçiyor 2 tane daha var onlar 0-3
Eki Görüntüle 402850 3-6 ay zıbın kısa kol 2 tanesi altlı
Eki Görüntüle 402852 3 -6 ay zıbın uuzn kol
Eki Görüntüle 402854 hastane çıkışı tulumu da ver içinde
Eki Görüntüle 402856 en küçük boy tulum
kızlar ağzımın içi zehir gibi yaa elma yiyorum leblebi kuruyemiş bana mısın demiyo yaa o yüzdende sürekli bişey yiyorm böyle olan varmıı?
ayy maşallah çok güzeller ALLAH SAĞLIKLA giymeyi giydirmeyi nasip eder İNŞALLAAAAH.![]()
Canım benim de son birkaç gündür mide ekşimelerim oluyor,yeşil elma ve leblebiyle bastırmaya çalışıyorum,bazen işe yarıyor ama bazen hiç etki etmiyor.
kızşar butık bebede 5 li taşıma setı 123,90 babymol dıe bı marka nası sızce bana cok uygun geldı[
kızlar iki gündür benim midem ekşimeye başladı yine.sizdede varmı ekşime?
sansın bol olsun cnmgünaydıııınn, geçmişi okumak baya bi vaktimi aldı, yoksa öğlen oldu benim için günaydın diyorum ama. benimde pıtırcığım cumartesi günü ilk kez pıt pıtladı. 2 gündür hissetmeye başladım. sonunda tanıştık kuzucumla. bakalım yarın ayarlayabilirsem cinsiyetini öğrencem. izinliyim, çalışan iyi bi doktor bulabilirsem. bana şans dileyin
ewt bende dayanamıyorum hep alasım gelıo ..süper bunlar çok beğendim.. Insan görünce hiç dayanamıyor. Ben daha hiçbişi almadım. Ama böyle sizler ekledikçe çok hoşuma gidiyo. Bide ben bebek mağazalrına gidince hediyelik falan almaya dayanamıyorum gözüm dönüyo her şeyi alasım geliyo. O yüzden biraz daha beklemem gerketiğini düşünüorum![]()
günaydın anneler nasılsınız?
benim bugün karnım ağrıyor yaa üşüttüm mü ne yaptım üzüldüm şimdi :18:
kızlar birde birşey sorucam bebeğinize hangi bakım ürünlerini almayı düşünüyosunuz?
kızlarrr
siz bebek arabası aldınız mı
ben bakıyorum, Concorde çok şık gözüküyor bir de maclaren var herkesin önerdiği, karar veremiyorum
maşallah kızlar alışverişe başlamışınız, sağlıkla giysin bebişleriniz
ben bodyden başka bişey alamadım daha dışarı çıkınca acayip yoruluyorum, güya enerji dolacaktım ama nerdee pilim bitti resmen iki adım atıyorum yoruluyorum.
bir de benim aklıma takılan bir konu var bizim evde ben ayrı ada yapmayacağım bebeğe, şimdi onun eşyalarını kıyafetleri falan nereye koysam diye düşünüyorum kara karaevde bi gıdım yer olmaz mı yaa yok işte
dolaplar falan tıka basa dolu daha ben sığamıyorum bebeği nasıl sığdıracağım çok merak ediyorumm
kızlar internetten alışveriş yapanlar var mı eğer varsa hangi siteleri önerirsiniz..
selam herkeze nasılsınız biz çok iyiyiz cuma paşamı gördüm herşey yolunda ablasına çok benziyor köfte dudaklı bir oğlan teyzeleri haftasına göre biraz tombiş 420 gr şuana kadar toplam 10 kilo aldım drum diyete soktu beni zbur cuburları kestim grm grm veriyorum 2 günde 30 dk yürüyüş bu cumartesi ayrıntılıya giricem