• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ay valla kocaman oldularrr :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
artık attığı tekmeler falan daha bi hissedilir:1::1::1::1:
babasıda hissediyoooooooo artık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ewt cnm bızımde gecen gun esım elını koydu hıssettı artık buyudukce hıssedılebılıyor elıyle :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: annesiiiii
çok güzel bi duyguuu,gerçekten mutluluk vericiiii
20. haftadan sonra daha bi kıpır kıpır oluyolarrr
benimkide şuan tepinip duruyoo içerdeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:

aynnen cnm bunlar hıc yorulmuo sanırımm zayıflıcaklar kıpırkıpırr:)) ııstahım oyuzden sanırım bı acık kı sormaa :16:

ama niye kimse yoooooooooooookkkkkkkkkkkkk:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

burdayım ben geldım :)) survıvor ızlıoduk kocıslee

nereye kactiniz kizlar. bu aksam sol bacagim cok agriyor birde midem kotu yediklerim surekli agzima geliyor. me kadar zormus bu hamilelik:2:

bacaggına krampmı gırdı cnmm oyusden yerı agrıo olabılır.. mıdeyanması ıcın dr dan surup yazdırabılırısnn cnm bıde maden suyu

iyi akşamlar arkadaşlar ben 18+5 günlük hamileyim... aranıza katılmayı çok istiyorum ama malesef kadınlarkulubu sitesine kendi notebook'umdan giremiyorum :(
şuan arkadaştan üye oldum ve selam vermek istedim hepinizee ii ve tatlı akşamlar

selamlar. kuzuları gördük geldik:) biri yan gelmiş yatıyordu, öteki kordonunu çekiştiriyordu :)

çok şükür bi sıkıntı yok.
36. haftada kesin alınıyormuş ikizler. umarım o haftayı görürüz.

epidural sezeryan düşünüyordum, doktorum da aynısını önerdi

bebek çantası almayı düşünmüyorum. direk sırt çantası işer yaramaz mı acaba?

selamlar. kuzuları gördük geldik:) biri yan gelmiş yatıyordu, öteki kordonunu çekiştiriyordu :)

çok şükür bi sıkıntı yok.
36. haftada kesin alınıyormuş ikizler. umarım o haftayı görürüz.

epidural sezeryan düşünüyordum, doktorum da aynısını önerdi

bebek çantası almayı düşünmüyorum. direk sırt çantası işer yaramaz mı acaba?

merhaba tentation,
benim de epidural sezeryan olacak son ana kadar bekleyecegiz dogum baslayinca sezeryana alacagiz diyor dr. ne kadar icrerde kalirsa okadar iyi diyor bir de 28. haftada akciger gelisimini hizlandiran igneler varmis ona baslayacagiz. erken doharlarsa solunum ile ilgili bir problem olmasin diye miniklerimiz insallah 37-38 gibi saglikla gelirler erken dogum riski korkutuyor beni

merhaba tentation,
benim de epidural sezeryan olacak son ana kadar bekleyecegiz dogum baslayinca sezeryana alacagiz diyor dr. ne kadar icrerde kalirsa okadar iyi diyor bir de 28. haftada akciger gelisimini hizlandiran igneler varmis ona baslayacagiz. erken doharlarsa solunum ile ilgili bir problem olmasin diye miniklerimiz insallah 37-38 gibi saglikla gelirler erken dogum riski korkutuyor beni

hmm.. benim doktora da 36 kesin mi diye sordum, kesin dedi. ikizlerin fazla beklemeleri riskli olabilir diye 36 da alıyorlarmış.

inşlh görürsün 38 i. bi arkadaşım 38 de dogum yaptı ikizlerine, daha da durcaklarmış ama anne duramamış.:) ikisi de çok sağlıklı bebekler, şimdi kocaman oldular:)

bu arada kalsiyum takviyesine başlattı.:)

Back
X